![]() |
ציטוט:
ABC אבל גב זה השריר שאני הכי אוהב ומשקיע שם הכי הרבה =| |
בנט אובר רואז- 3x6
מתח-3x8 חתירה בפולי תחתון- 3x8 זה מספיק לab? או שצריך להוסיף עוד תרגיל? |
ציטוט:
אז תעשה בנט אובר רוז מסור אפשר 2-3 סטים וחתירה בפולי תחתון |
ציטוט:
לבוא לחדר כושר ל45 דקות עד שעה, 3 פעמים בשבוע ולראות תוצאות נהדרות.כל שאר הסיגופים למיניהם עם הזיליון סטים לכל שריר מיותרים. |
ציטוט:
חצי מהאימון שלי הולך על רגליים :cry_1: וכ15 דקות רק על חימום לרגליים |
4 סטים מתח בסט רביעי דרופ סט
4 סטים טי באר גם פה דרופ סט |
היי bullet תן כבוד יש לי איזה סקווט מסכן עם 100 קילו שאני יכול לדחוף מידי פעם בלי לסבול כאבים בברך.
חימום? סט אחד ולפעמים שניים עם משקל קל ולפעמים איזה מתיחה קלה לאנטגוניסט,לא צריך להגזים. 2-3 דקות ולשרירים הקטנים גם כמעט uלא צריך, לא לוקח לך רבע שעה להכנס לפאמפ... |
אני עושה ~5 סטים לחימום של סקוואט, פלוס שלל מתיחות של ההאמס, קוואדס, תאומים ומתיחות דינמיות כמו סיבובי רגליים ובעיטות. בלי זה יש לי כאבים ברגליים...
בבנצ' אני עושה 6 סטים של חימום חח |
בזמנו (לפני ההפסקה) הייתי מאמן את שרירי הגב אחת ל3-5 ימים
הייתי משנה ומגוון בתרגילים, חזרות וסטים לעיתים תכופות. בכל מקרה, 2 תרגילי ברזל שתמיד הייתי עושה הם מתח ובנט אובר רוו כנגד מוט אולימפי. |
ציטוט:
אני לא אוהב להגביל את כמות הסטים ,צריך ללכת לפי תחושה תבניות מוגדרות מדי הן המקל בגלגלי ההיתפתחות ....אם אתה מרגיש שאתה מסוגל לתת עוד סט חזק ? תן אותו ,אל תוותר לעצמך. |
1) מתח עם תוספת משקל 3X12
2) פולי עליון באחיזה צמודה, עם v 3X8 3) בנט אובר רואו 3X8 +דרופסט של 8-10 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טי בר חופשי(עכשיו הפסקתי אותו בגלל המניאקים אצלי בחדר כושר שלא מוכנים שאני אעשה אותו/בנט רואז חופשי/טי בר במכונה 3-4 סטים 8 חזרות
פולי עליון במושלש 3 סטים 9 חזרות פולי תחתון 2 סטים 10-12חזרות מתח סט אחד מקסימום חזרות |
ציטוט:
|
המנהלים הבני זונות,המתאמנים אחלה אפילו עזרו לי והראו לי איך עושים את זה נכון אבל בעל הבית איש קשה,אומר שאני אהיה נכה בגלל התרגיל הזה
|
פולי משיכה רחבה לפנים 4
משיכה צרה לפנים 2 חתירה בשכיבה Tbar במוט 3 חתירה בישיבה עם קבלים 4 Abc |
ציטוט:
|
tbar - 60 kg 8x3
פולי עלייון 70 קילו 3x8 כזה מכשיר שמושכים שני מוטות מילמעלה עד לסגירה של המיפרק היד על צד 45 קילו 3x8 ומתח כמה שאני יכול בסוף אימון |
אימון גב ראשון בשבוע:
פנדליי רואז 5x5 מתח אחיזה ניטראלית 2-3x8-10 שני: מתח אחיזה הפוכה 5x5 מסור 2-3x8-10 ואני גם עושה דדליפט, סנאץ' פול, דדליפט רומני ודברים בסגנון באימוני הפלג גוף תחתון שלי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ