ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עגיל.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=10268)

Ilan-V 18-05-07 15:49

חחח אני היה לי אות מצב רק בגיל 12 שרציתי לעשות קעקוע חח.. אמא נתנה אישור אבא מזההה לא נתן חחחאיים רצח חח בסוף עשיתי חודשיים 3 הסתרתי ממנו חחח ארחרכך באילת הראיתי לו וכבר לא היה אכפת לו

Naor Pinto 18-05-07 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
הייתי באותו הגיל שלך ובאותו המצב שלך כשעשיתי..... (היום אני כבר 8 חודשים אחרי)
הכאב הוא כאב קטן.. דקירה של שניה לא משהו רציני...
את העגיל הראשוני אני לא הורדתי למשך חודש... עשיתי את זה שההורים שלי היו בטיול ג'יפים של שישי שבת, וכשהם חזרו פשוט באתי בבוקר (הם לקחו יום חופש כשהם חזרו) לסלוןם כזה כדי שאמא שלי תשים לב. באתי לה כזה איך שקמתי עכשיו הייתי בלי חולצה אז אני בא ועושה לה כזה נו איך ? אז היא עושה לי וואי איזה יופי וזה אני עושה לה וואלה באמת ? סימנתי לה על העגיל.... הפולנייה הזאת חטפה התקפת לב במקום חחחחחחחחחחחחחחחח היה ענק... ההורים עשו בהתחלה פוזות לא אוהבים אנחנו רוצים שתוריד וזה... אחרי שבוע כבר אמא שלי אמרה לי שיפה לי העגיל :):):):).
בקיצור אחרי הסיפור המרגש, אל תוריד את העגיל בחודש הראשון, החור עלול להזדהם ויהיה לך אינפקציה ואו להתחיל להיסתם. אני ממליץ לך לעשות, זה ממש יפה לדעתי ואני ממש לא מצטער לרגע על זה שעשיתי... בחודש ומשהו הראשונים זה אבל היה לא משהו... אתה שוכח שיש לך עגיל כל הזמן... אז אתה קם בבוקר מנגב תפנים שלך חזק פתאום קולט שיש לך עגיל ומשכת אותו.. איזה כאבים חחח או כשאתה מוריד חולצה וזה נתפס בעגיל וכל מיני שטויות כאלה.. כמובן שזה בגלל שזה היה בהתחלה עכשיו אתה יכול לתלוש לי את העגיל מהגבה ולא יכאב לי.. כל הזמן אני משחק איתו כזה מושך אותו וזה.... בקיצור דפקתי פה וואחד חפירה אה ? חחחחחח תהנה מהעגיל החדש שלך אחי !

תודה רבה אחי אני כבר יתן לך במוניטין על ההשקעה,
עכששיו תראה אבא שלי מזה יתעצבן אם אני יהיה עם עגיל, אבל הרעיון של המיתר ענק מה אתה אומר?
אני עושה כוס אמק אני יעשה ואז ישים למוחרת מיתר,
הכי הרבה אבא שלי יזיין אותי מכות :):):):) סתם

Deja Vu 18-05-07 15:51

היה לי פעם עגיל בגבה לחודש הורדתי אותו ולמחרת הוא כבר לא חזר.......:sad:

Ilan-V 18-05-07 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
תודה רבה אחי אני כבר יתן לך במוניטין על ההשקעה,
עכששיו תראה אבא שלי מזה יתעצבן אם אני יהיה עם עגיל, אבל הרעיון של המיתר ענק מה אתה אומר?
אני עושה כוס אמק אני יעשה ואז ישים למוחרת מיתר,
הכי הרבה אבא שלי יזיין אותי מכות חחחח סתם

אחיי שלא תעז לשים למחורת מיתר וגם אם תנסה אתה תיתקפל מכאבים וכמעט בטוח שתחטוף זיהום

Mazoz3 18-05-07 15:52

חח אני לא חושב שמיתר יהיה פתרון טוב... הוא לא סטרילי והוא לא ממלא את החור במלואו...... לדעתי זה מתכון בטוח לאינפקציה.. אני ממליץ לך לשים את העגיל ועם ההורים עושים בעיות תגיד לה םשזאת זכותך ושזה מהכסף שלך וזה תעשה ריב תצעק וזה... מקסימום לא תדבר עם הההורים שלך יום יומיים אחרי זה אמא שלך כבר תבכה לך שתדבר איתם וכל העניין עם העגיל ישכח.

Naor Pinto 18-05-07 15:54

ציטוט:

חח אני לא חושב שמיתר יהיה פתרון טוב... הוא לא סטרילי והוא לא ממלא את החור במלואו...... לדעתי זה מתכון בטוח לאינפקציה.. אני ממליץ לך לשים את העגיל ועם ההורים עושים בעיות תגיד לה םשזאת זכותך ושזה מהכסף שלך וזה תעשה ריב תצעק וזה... מקסימום לא תדבר עם הההורים שלך יום יומיים אחרי זה אמא שלך כבר תבכה לך שתדבר איתם וכל העניין עם העגיל ישכח.

אם אמא שלי זה לא בעיה בכלל,
אבל אבא שלי חחח בקיצור אני ישים פלסטר או משו בשבוע הראשון

Mazoz3 18-05-07 15:56

תראה לדעתי זאת שטות... סתם יגֵרמו לך בעיות... בשלב זה או אחר תצטרך להראות לאבא שלך את העגיל... זה באמת משנה אם זה יהיה אחרי שבועיים כשהתאמצת ובטח קיבלת אינפקציה או להראות לו על היום הראשון ולהגיד לו שאסור להוריד לחודש כדי שלא יהיו בעיות ואז כבר להשאיר את זה כי הוא יתרגל או משהו כזה ?

Naor Pinto 18-05-07 16:00

ציטוט:

תראה לדעתי זאת שטות... סתם יגֵרמו לך בעיות... בשלב זה או אחר תצטרך להראות לאבא שלך את העגיל... זה באמת משנה אם זה יהיה אחרי שבועיים כשהתאמצת ובטח קיבלת אינפקציה או להראות לו על היום הראשון ולהגיד לו שאסור להוריד לחודש כדי שלא יהיו בעיות ואז כבר להשאיר את זה כי הוא יתרגל או משהו כזה ?

יש מצב אבל הדבר הכי חשוב זה אני אני ילך לעשות קודם,
תודה רבה לכולם אני יעדכן את המצב ואיך הולך עם העגיל החדש, תודה.

Mazoz3 18-05-07 16:01

ציטוט:

יש מצב אבל הדבר הכי חשוב זה אני אני ילך לעשות קודם,
תודה רבה לכולם אני יעדכן את המצב ואיך הולך עם העגיל החדש, תודה.

בהצלחה אחי ! כמובן שתבחר במוט ולא בעיגול כן ? אני גם התקמצנתי והלכתי על מוט ברזל רגיל חחח

Naor Pinto 18-05-07 16:02

ציטוט:

בהצלחה אחי ! כמובן שתבחר במוט ולא בעיגול כן ? אני גם התקמצנתי והלכתי על מוט ברזל רגיל חחח

חחחחחחחחחחח ברור שמוט זה יותר יפה.!

Nadav19 18-05-07 16:04

יש לי צלקת עד עכשיו.
היה לי גם בשפה וגם שם יש לי צלקת קטנה עד עכשיו.

ועכשיו יש לי רק בלשון ובאוזן (2).

Mazoz3 18-05-07 16:05

הפס של הצלקת בגבה לא מכוער בכלל.... אתה מצטער שעשית בגבה ?

Nadav19 18-05-07 16:06

ציטוט:

הפס של הצלקת בגבה לא מכוער בכלל.... אתה מצטער שעשית בגבה ?

לא מצטער .. הפס נחמד, אבל בטוח באיזשהו שלב אני לא יאהב אותו ..

Night_Wolf 18-05-07 16:09

ציטוט:

רציתי לעשות עגיל בגבה, עכשיו אל תגידו לי לי זה לא יפה וכו'....
למי יש המלצות?
ומי שעשה זה כואב ממש או שזה נסבל?

היה לי פעם 2 פירסינג בגבה ובסנטר אחי בגבה אתה בכלל לא מרגיש את זה הוא סתם עושה לך חור דרך עור של הפנים שלך אחי לא מרגיש כלום..
אחותי עשיתה בטבור ואמרה לי שזה כואב ואני זוכר שעשיתי בסנטר זה היה כאב מעצבן כזה אבל בקטנה.

Nadav19 18-05-07 16:10

הכאב הוא אינדיבידואלי ... אתה לא יכול לדעת אם זה כואב לפי תגובות של אנשים ..
רמת הכאב אצל כל אחד היא שונה.

אני למשל לא הרגשתי ת'עגיל בלשון.
אבל ידידה שלי הקיאה דם שבועיים והתעלפה באמצע ..

Naor Pinto 18-05-07 16:11

סראבק היום סגור אני צריך לחכות עד יום ראשון :(

Naor Pinto 18-05-07 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
הכאב הוא אינדיבידואלי ... אתה לא יכול לדעת אם זה כואב לפי תגובות של אנשים ..
רמת הכאב אצל כל אחד היא שונה.

אני למשל לא הרגשתי ת'עגיל בלשון.
אבל ידידה שלי הקיאה דם שבועיים והתעלפה באמצע ..

אני מקווה שלא יהיה לי כואב

Mazoz3 18-05-07 16:13

ציטוט:

אני מקווה שלא יהיה לי כואב

אין לך מה לדאוג אחי אני הכי כוסית בעולם בנוגע למחטים.... זה כאב של שניה וזהו

Ilan-V 18-05-07 16:13

חח לי היה בשפה בגבה... חחח עכשיו לי לי רק באוזן.... יהלום אמיתי 15 נקודות

Naor Pinto 18-05-07 16:14

אתם לא יודעים כמה אני מודה לכם על העידוד תודה רבה רבה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ