![]() |
אין הרבה מה להציע לך כי אני לא יודע מי היא ומה היא אוהבת.
אבל באופן כללי אתה אמור לשדר ביטחון עצמי, וללכת לדבר איתה... קח משל מהאתר שנתנו: היו היה שני נמרים. האחד הסתובב במעגלים סביב הטרף, פחד להפחיד אותו. וכך בסופו של דבר מת מרעב. הנמר השני, ראה את הטרף ומיד זינק עליו בכל הכוח! הטרף, הייתה אנטילופה עסיסית. עדיף לבצע בלי לחשוב הרבה מאשר לחשוב על זה ואז לבצע כשזה מאוחר מידיי... |
תשחק אותה לא שם לב ותעבור לידה כשהביצה שלך בטעות מיחוץ למכנס.
אני ערב לך שהיא תיפעם מהברק שיוחזר ע"י השמש והיא תיפול לרגליך. |
לדעתי אתה צריך פשוט ללכת עליה, לא נשמע שיש לך ממש מה להפסיד אם אתה לא מכיר אותה...
מקסימום היא לא תרצה אין מה לעשות... |
תגיד לה שהיא מכוערת ;)
|
ציטוט:
לפותח הפוסט,אחי אין מה לעשות..בבצפר זה תמיד בעיה בגלל החברה..גם לי יש אותה בעיה..אבל זה בעיקר שאני תלמיד חדש:bot: ..דווקא מחוץ לבצפר הולך לי ממש טוב..מוזר..:blush: |
תשאל אותה אם היא רוצה לצאת איתך לאן שהוא כן כן לא לא ... מה הקטע...
אם אתם יוצאים יחד תנסה משהו רק שבסוף הלילה בד"כ בנות כשאתה אומר להן איך אתה מרגיש תמקבל תמבט המומם הזה תשחק בה פה ושם בהצלחה |
תגיד לחברות שלה שתשאל אותה עם יש לה משהו אלייך רגשות וכו.. כי בלי זה קשה להתקדם ..
אתה צריך שהיא תשים לב אלייך יותר ולהיות גבר..ח...ח...ח... |
תשאל אותה אם היא רוצה לאכול איתך מאותה קופסת טונה..
|
|
ציטוט:
בן דוד שלי היה באחד כזה, והוא נראה טוב, הוא פשוט היה חסר ביטחון עצמי. הקורס הזה שינה אותו אחי, אתה צריך לראות אותו היום לעומת מי שהוא היה אז, היום הוא יכול להשיג, ואני לא מגזים, כמעט כל אחת, אז אל תזלזלו סתם. לנושא: אל תגיד לה שאתה דלוק עליה, זה סתם ירחיק אותה ממך, תנסה לצאת למקומות שהיא יוצאת אליהם, להצטרף לחבר שהוא גם ידיד שלה, ומתישהו כשהם יוצאים תצא עם החבר'ה שלהם, וככה תפתחו שיחה יותר רצינית, משם זה כבר תלוי בך. |
ציטוט:
חחחזזקקק!!! מוניטין! ^^ |
אתה גם יכול פשוט לשאול אותה או את חברות\ידידים שלה לאן הם יוצאים ביום שישי ולהצטרף...שם תנסה לדבר איתה...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ