ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הארון שלכם - בגדים (https://israelbody.com/showthread.php?t=10232)

SuzukiR 18-05-07 08:04

גם אני קניתי בגדים בלי קופר ובלו בירד ונו פיר ובליבונג וריפקראל

וואלה אבל יש לי שתי מכנסי גלישה מזה סוף הדרך וחולצות חבל על הזמן אם אני ישיג מצלמה אני יעלה

Night_Wolf 18-05-07 10:57

קטלני אחי!
המכנסיים הלבנות של ספיידר בהתחלה נדירות !
ואהבתי גם את bilabong:jockey:

DropDead 18-05-07 10:59

יש תקציב
אהבתי אחלה בגדים ..

kibinimat 18-05-07 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
קטלני אחי!
המכנסיים הלבנות של ספיידר בהתחלה נדירות !
ואהבתי גם את bilabong:jockey:

כן אחי אני אישית מת על הספיידר...האחורה שלו אחד החזקים עם עכביש על התחת יושב בן זונה..קבל אחי
http://www.2send.us/uploads/3593836c65.jpg

Kachok 18-05-07 12:46

אחי מרוב הכסף הלך לך השכל ...:)
מי מצלם את כל הארון שלו לפורום פיתוח גוף?

עריכה : מה זה המצעים של כוסיות האלו?

kibinimat 18-05-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
אחי מרוב הכסף הלך לך השכל ...:)
מי מצלם את כל הארון שלו לפורום פיתוח גוף?

עריכה : מה זה המצעים של כוסיות האלו?

חחח הסברתי כבר סידרתי תארון וצילמתי על הדרך...
והמצעים פצצה אחי אל תלכלך חח..

Kachok 18-05-07 12:49

החברה בטח הכריחה אותך לשים אותם....?

kibinimat 18-05-07 12:50

ציטוט:

החברה בטח הכריחה אותך לשים אותם....?

חחח דווקא קניתי אותם לבד, שמע אחי היום אין כזה דבר בנים בנות הכל לכולם...בנים גם לובשים ורוד..

Kachok 18-05-07 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kibinimat
חחח דווקא קניתי אותם לבד, שמע אחי היום אין כזה דבר בנים בנות הכל לכולם...בנים גם לובשים ורוד..

כן וכל פעם שאני רואה אחד כזה מתעוררים בי יצרים אלימים...פשוט לא מבין למה פאקינג בחורים לובשים ורוד

Ori-Silver 18-05-07 12:52

ציטוט:

ripcurl יש בBlue Bird ובLee Cooper , חולצות מתחיל מ130 שקל
BillaBong יש בעיקר בSurfers Paradise ובDrop וכל מיני חנויות גלישה, חולצות מתחיל מ130-150 ככה...

ובקשר לזה שאמר בשוק, כל אחד והעדפות שלו...גם אפשר ללכת עם בגדים מכוערים, אין מה לעשות, שוק זה שוק. ומכנסי גלישה יש לי 4 לא יודע איך הגעת ל10, אני אישית חושב שזה דבר ממש נוח ליומיום ואפילו להתאמן עם זה בכיף...

שהייתי כיתה ז-ט הייתי חולה על בגדים,היו לי פול בגדים בעיקר ג'ינסים,חולצות ומכנסיים בסטייל של גלישה(בילבונג וריפ קרל),אבל הייתי קונה את זה במחירים מצחיקים,הייתי הולך בסוף הקיץ לקנות ואז יש מלא מבצעים אז הייתי קונה מכנס גלישה במשהו כמו 100-120 שקל שזה כלום ושתי חולצות של בילהבנוג שנראות סוף הדרך ב-120 שקל.

Amit 18-05-07 13:00

אני לא מבין למה אנשים שהם לא גולשים מתעקשים "להתחפש" לגולשים
אבל אם זה מה שעושה לכם טוב תהנו:)

kibinimat 18-05-07 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
שהייתי כיתה ז-ט הייתי חולה על בגדים,היו לי פול בגדים בעיקר ג'ינסים,חולצות ומכנסיים בסטייל של גלישה(בילבונג וריפ קרל),אבל הייתי קונה את זה במחירים מצחיקים,הייתי הולך בסוף הקיץ לקנות ואז יש מלא מבצעים אז הייתי קונה מכנס גלישה במשהו כמו 100-120 שקל שזה כלום ושתי חולצות של בילהבנוג שנראות סוף הדרך ב-120 שקל.

ברור אחי סוף עונה המחירים בריצפה...גם אני לא מתלהב לקנות במחירים האלה אבל בגלל שהייתי עד לא מזמן שמן לא היה לי בגד אחד יפה, הייתי חייב לקנות שיהיה מה ללבוש.
ולזה שיש בעיה עם ורוד, למה ללבוש את זה? כי זה צבע יפה. למה אתה לובש אדום?כחול? או שאתה מאלה שהולכים רק עם בגדים שחורים כאילו יום השואה.

ובקשר לבגדי גלישה, הסיבה היחידה שזה נוח ויפה. הבגדים האלה לא נועדו לגולשים, חוץ מהמכנסי גלישות והחליפות גלישה שאני לא רואה כאלה שהולכים איתם ברחוב, המכנסי גלישה זה גם סוג של בגד ים וזה מאוד נוח...והחולצות לא נועדו לגולשים..לפחות לא אלה שמייצרים היום, ממזמן מייצרים את זה לציבור הרחב כי יש ביקוש

Kachok 18-05-07 13:11

ציטוט:

ברור אחי סוף עונה המחירים בריצפה...גם אני לא מתלהב לקנות במחירים האלה אבל בגלל שהייתי עד לא מזמן שמן לא היה לי בגד אחד יפה, הייתי חייב לקנות שיהיה מה ללבוש.
ולזה שיש בעיה עם ורוד, למה ללבוש את זה? כי זה צבע יפה. למה אתה לובש אדום?כחול? או שאתה מאלה שהולכים רק עם בגדים שחורים כאילו יום השואה.

ובקשר לבגדי גלישה, הסיבה היחידה שזה נוח ויפה. הבגדים האלה לא נועדו לגולשים, חוץ מהמכנסי גלישות והחליפות גלישה שאני לא רואה כאלה שהולכים איתם ברחוב, המכנסי גלישה זה גם סוג של בגד ים וזה מאוד נוח...והחולצות לא נועדו לגולשים..לפחות לא אלה שמייצרים היום, ממזמן מייצרים את זה לציבור הרחב כי יש ביקוש

אוקיי,עדיין מעצבן אותי שבחורים לובשים ורוד , אין מה לעשות....

kibinimat 18-05-07 13:12

ציטוט:

אוקיי,עדיין מעצבן אותי שבחורים לובשים ורוד , אין מה לעשות....

על טעם ועל ריח אין להתווכח חחח...גם אני חשבתי ככה עד לא מזמן, בסוף גם אתה תלבש ורוד :wub:

The Iron Man 18-05-07 13:52

אני אוהב חולצות של סרף יש לך כמה שהייתי מחרים בכיף =]
בעיקרון יש לי בארון רק מותגים ולא מהשוק כי זה סתם זבלה.
יש לי בארון: לי קופר, קרוקר שאני כבר לא קונה מהם, דיזל, כאוס, חולצה אחת טימברלנד, חולצה אחת פומה, כן ולא וכאלה..
אה ויש לי דגמ''ח נגיר בנזונה של BERIk משו כזה משנקין =]

dstyle 18-05-07 14:27

יא אללה יאטחון כל מכנס אצלך שם עולה לפחות 100 והחולצות גם כמה כסף יא אללה
אהבתי תבגדים חוץ מהורודים למיניהם והנעליים בסדר אבל חסרות לך נעלי סקייט ואת הואנס השטוחות לא אהבתי
יפה

סהר! 18-05-07 14:34

ואללה אח שלי דברים לא רעים בכלל.
לגבי מכנסי גלישה שהולכים גם אני הולך כמעט תמיד עם מכנסי גלישה(קוויק סילבר,ריפ קרל,נו פיר).
ולא מתחפשים לגולשים זה יפה וכיף ללכת עם זה.
ולגבי הורוד זה צבע סבבה לגמרי לדעתי אבל שזה במכנס גלישה לדעתי זה טיפה מוגזם אבל איך שבא לך.
והנעליים גם סבבה אתה צריך רק קצת יותר שוקס אחי.
נייק שוקס רולז!

pohdem 18-05-07 14:35

טוב קודם כל הדגמחים יפים מאוד.. החולצות אני לא מת עליהם ואני בחיים לא הייתי מוציא עליהם את המחירים שמבקשים האלה כי הם סך הכל חולצות טריקו פשוטות עם שם של מותג. לפעמים צריך גם להפעיל את המוח ולא לקנות דברים כאלה רק כי זה מותג ואתה פלצן ולחשוב על הכסף שאתה זורק על זה ולרוב הוא מההורים.
לגבי הבגדים שלי, אני כבר בקושי קונה בגדים.. לאחרונה קניתי בפוקס Tnt איזה 8 דגמחים שיהיו לי כי כבר לא היו לי מכנסיים ללבוש וזהו.. זאת הקניה שלי. ג'ינסים אחי קונה וחולצות אבא שלי מביא לי כל הזמן בכמויות כי יש לו עסק לבגדי ילדים והשכן שלו זה Egzoz ואתם לא תאמינו איזה חולצות מכנסיים ובגדי ים הוא מוציא.. דברים פשוט יפיפיים שלסיטונאי או במקרה הזה אבא שלי זה עולה 25 שקל. את החולצות שיש לי חבר שלי ראה במרכז רביבו נמכרות אחד לאחד ב150 שקל אז (לא כל מה שיקר זה אמיתי וטוב). וזה רק מוכיח שאנשים באים להוציא כסף על מותגים ולא סיבה אחת אחרת.

Kachok 18-05-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
ואללה אח שלי דברים לא רעים בכלל.
לגבי מכנסי גלישה שהולכים גם אני הולך כמעט תמיד עם מכנסי גלישה(קוויק סילבר,ריפ קרל,נו פיר).
ולא מתחפשים לגולשים זה יפה וכיף ללכת עם זה.
ולגבי הורוד זה צבע סבבה לגמרי לדעתי אבל שזה במכנס גלישה לדעתי זה טיפה מוגזם אבל איך שבא לך.
והנעליים גם סבבה אתה צריך רק קצת יותר שוקס אחי.
נייק שוקס רולז!

תגיד כמה שוקס אתה מצפה שיהיה לבנאדם כשכל זוג 600 שקל הא?

בלאט

סהר! 18-05-07 14:55

ציטוט:

תגיד כמה שוקס אתה מצפה שיהיה לבנאדם כשכל זוג 600 שקל הא?

בלאט

מחר אני מביא ב250 דגם חדש בעזרת השם :jockey:
ויהיו לי 3!ואחד אפילו טוטל(כל הנעל שוקס)ואני לא משוויץ אחי פשוט העלצת אותי
ואל תעשה לי עין אחי:bot:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ