![]() |
גם אני קניתי בגדים בלי קופר ובלו בירד ונו פיר ובליבונג וריפקראל
וואלה אבל יש לי שתי מכנסי גלישה מזה סוף הדרך וחולצות חבל על הזמן אם אני ישיג מצלמה אני יעלה |
קטלני אחי!
המכנסיים הלבנות של ספיידר בהתחלה נדירות ! ואהבתי גם את bilabong:jockey: |
יש תקציב
אהבתי אחלה בגדים .. |
ציטוט:
http://www.2send.us/uploads/3593836c65.jpg |
אחי מרוב הכסף הלך לך השכל ...:)
מי מצלם את כל הארון שלו לפורום פיתוח גוף? עריכה : מה זה המצעים של כוסיות האלו? |
ציטוט:
והמצעים פצצה אחי אל תלכלך חח.. |
החברה בטח הכריחה אותך לשים אותם....?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא מבין למה אנשים שהם לא גולשים מתעקשים "להתחפש" לגולשים
אבל אם זה מה שעושה לכם טוב תהנו:) |
ציטוט:
ולזה שיש בעיה עם ורוד, למה ללבוש את זה? כי זה צבע יפה. למה אתה לובש אדום?כחול? או שאתה מאלה שהולכים רק עם בגדים שחורים כאילו יום השואה. ובקשר לבגדי גלישה, הסיבה היחידה שזה נוח ויפה. הבגדים האלה לא נועדו לגולשים, חוץ מהמכנסי גלישות והחליפות גלישה שאני לא רואה כאלה שהולכים איתם ברחוב, המכנסי גלישה זה גם סוג של בגד ים וזה מאוד נוח...והחולצות לא נועדו לגולשים..לפחות לא אלה שמייצרים היום, ממזמן מייצרים את זה לציבור הרחב כי יש ביקוש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אוהב חולצות של סרף יש לך כמה שהייתי מחרים בכיף =]
בעיקרון יש לי בארון רק מותגים ולא מהשוק כי זה סתם זבלה. יש לי בארון: לי קופר, קרוקר שאני כבר לא קונה מהם, דיזל, כאוס, חולצה אחת טימברלנד, חולצה אחת פומה, כן ולא וכאלה.. אה ויש לי דגמ''ח נגיר בנזונה של BERIk משו כזה משנקין =] |
יא אללה יאטחון כל מכנס אצלך שם עולה לפחות 100 והחולצות גם כמה כסף יא אללה
אהבתי תבגדים חוץ מהורודים למיניהם והנעליים בסדר אבל חסרות לך נעלי סקייט ואת הואנס השטוחות לא אהבתי יפה |
ואללה אח שלי דברים לא רעים בכלל.
לגבי מכנסי גלישה שהולכים גם אני הולך כמעט תמיד עם מכנסי גלישה(קוויק סילבר,ריפ קרל,נו פיר). ולא מתחפשים לגולשים זה יפה וכיף ללכת עם זה. ולגבי הורוד זה צבע סבבה לגמרי לדעתי אבל שזה במכנס גלישה לדעתי זה טיפה מוגזם אבל איך שבא לך. והנעליים גם סבבה אתה צריך רק קצת יותר שוקס אחי. נייק שוקס רולז! |
טוב קודם כל הדגמחים יפים מאוד.. החולצות אני לא מת עליהם ואני בחיים לא הייתי מוציא עליהם את המחירים שמבקשים האלה כי הם סך הכל חולצות טריקו פשוטות עם שם של מותג. לפעמים צריך גם להפעיל את המוח ולא לקנות דברים כאלה רק כי זה מותג ואתה פלצן ולחשוב על הכסף שאתה זורק על זה ולרוב הוא מההורים.
לגבי הבגדים שלי, אני כבר בקושי קונה בגדים.. לאחרונה קניתי בפוקס Tnt איזה 8 דגמחים שיהיו לי כי כבר לא היו לי מכנסיים ללבוש וזהו.. זאת הקניה שלי. ג'ינסים אחי קונה וחולצות אבא שלי מביא לי כל הזמן בכמויות כי יש לו עסק לבגדי ילדים והשכן שלו זה Egzoz ואתם לא תאמינו איזה חולצות מכנסיים ובגדי ים הוא מוציא.. דברים פשוט יפיפיים שלסיטונאי או במקרה הזה אבא שלי זה עולה 25 שקל. את החולצות שיש לי חבר שלי ראה במרכז רביבו נמכרות אחד לאחד ב150 שקל אז (לא כל מה שיקר זה אמיתי וטוב). וזה רק מוכיח שאנשים באים להוציא כסף על מותגים ולא סיבה אחת אחרת. |
ציטוט:
תגיד כמה שוקס אתה מצפה שיהיה לבנאדם כשכל זוג 600 שקל הא? בלאט |
ציטוט:
ויהיו לי 3!ואחד אפילו טוטל(כל הנעל שוקס)ואני לא משוויץ אחי פשוט העלצת אותי ואל תעשה לי עין אחי:bot: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ