ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   היסטוריה א' - צריך עזרה ממכם (https://israelbody.com/showthread.php?t=10116)

bode 16-05-07 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
עוד שיטה מצויינת עם סיכוי אפסי לא להצליח בה היא כזו:
אתה לוקח דפדפת גדולה (הרי צריך לכתוב הרבה, לא ? :happy: ) וכותב שליף של 2-3 דפים באמצע.
עכשיו כדי להקיף את כל החומר אתה צריך ממש בתמצות, דברים שיזכירו לך את הכל ולא את כל הסיכום וכל החומר.
דגשים:
אתה לא מוציא ישר את כל הדפים!!
קודם כל תענה על תשובות שאתה יודע ולמדת ואחרי 45 דק' ככה תוציא אותם.
כמובן שאתה צריך לשבת מאחורה כי מול המורה לא תוכל לתלוש דפדפת והיא תראה שכתוב באמצע.
הדבר הזה לא פוטר אותך מלמידה טובה של יומיים-שלושה לפני המבחן! זה רק עזר ושינון.

חבל שרק השנה התחלתי לעשות את זה ואני מקבל במבחנים ענקיים של היסטוריה, אזרחות, ספרות, תנ"ך ועוד ציונים של 90+

חבל שאצלנו המורה חותמת על כל דף ודף

The Iron Man 16-05-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
הם נותנים לך דפים משלהם במתכונת אתה לא משתמש בדפים משלך, גם כן אומרים לשים את התיק בכניסה לכיתה אצלנו

נכון גם אצלנו! והם גם קובעים לך איפה אתה יושב

gog 16-05-07 16:18

ציטוט:

הם נותנים לך דפים משלהם במתכונת אתה לא משתמש בדפים משלך, גם כן אומרים לשים את התיק בכניסה לכיתה אצלנו

מה???
במגן נותנים לכם דפים משלהם?
פששש בית ספר עם תקציב, יפה.

אז אכלתם אותה :)

toxicity 16-05-07 16:18

כי הם בצפר של נאצים רוצים להכשיל את כולם

bode 16-05-07 16:19

ציטוט:

כי הם בצפר של נאצים רוצים להכשיל את כולם

לא עדיף לחתום על כל דף,מאשר להביא דפים שזה הרבה כסף?

toxicity 16-05-07 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
לא עדיף לחתום על כל דף,מאשר להביא דפים שזה הרבה כסף?

כן אחי המחיר של הדפים משו בשמיים..

bode 16-05-07 16:22

ציטוט:

כן אחי המחיר של הדפים משו בשמיים..

חחח אז תציע לבית ספר שלך , אולי יעלו לך את המגן ל95 :):):):)

gog 16-05-07 16:23

גם אם הם חותמים על הדפים השיטה הזאת אפשרית.

שאתם רואים שמורה באה לחתום פשוט את הדפים של השליף שימו או בתוך הדפדפת או תקמטו יעני זה דף שהתבלבתם או משהו כזה.
שתחתום לכם רק על הדפים שאתם עונים.

Fatty 16-05-07 16:24

אחי, אני פשוט לוקח את כל החומר שלמדנו בשנה ומסכם אותו, ומשנן. זו הדרך הקשה, נכון, אבל היא הכי טובה והשנה הממוצע שלי בהסטוריה זה 96.

יום ראשון יש לי מתכונת גם כן.
אם אתה רוצה, בוא אלי למסנג'ר ואני אשלח לך חומר שסיכמתי. סיכומים הכי טובים בעולם (אני קצת חרשן :p)

The Iron Man 16-05-07 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אחי, אני פשוט לוקח את כל החומר שלמדנו בשנה ומסכם אותו, ומשנן. זו הדרך הקשה, נכון, אבל היא הכי טובה והשנה הממוצע שלי בהסטוריה זה 96.

אם אתה רוצה, בוא אלי למסנג'ר ואני אשלח לך חומר שסיכמתי. סיכומים הכי טובים בעולם (אני קצת חרשן :p)

האמת שזה יכול להציל אותי.

toxicity 16-05-07 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty

מה יעזור לך היסטוריה בחיים? צריך עובר עם ציון נורמלי וזהו לא חייבים להצטיין בזה..

Ilan-V 16-05-07 16:27

אחיייייי דייי תילמד זה קל אחושילינג קח עצה תיסתובב אם המחברת או הספר שלך לכל מקום בו אתה הולך בבית תיקרא חצי שעה תנוח שעתיים אחרכך תיקרא עוד חצי שעה וככה לי זה עזר קיבלתי 92

bode 16-05-07 16:27

ציטוט:

מה יעזור לך היסטוריה בחיים? צריך עובר עם ציון נורמלי וזהו לא חייבים להצטיין בזה..

אז מכאן ,אפשר להגיד שגם היסטוריה 5 יח"ל לא תעזור בחיים?..
אבל אתה ידוע מה זה 5 יחל היסטוריה על 100 מעלה לך את הממוצע בצורה מטורפת

Ilan-V 16-05-07 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty

מה המסנגר שלך חח?

gog 16-05-07 16:30

ציטוט:

היסטוריה ספציפית לא יעזור לו (למרות שיש חומרים מעניינים לפעמים), אבל הממוצע בגרויות שלו כן יעזור לו להתקבל אח"כ למקומות שהוא ירצה.

Ilan-V 16-05-07 16:33

חחח דווקא זה לא אמור להיות קשה.. בסך הכל לקרוא ולהבין אז למה רק לעבור תה מקצוע על ציום עובר כשה אפשר לקבל בקלות 90+?

Daniel-Barak 16-05-07 16:49

The Iron Man,
יכול להיות ואני אמצא את הישועה שלך
חכה לערב, אני צריך לברר כמה דברים

The Iron Man 16-05-07 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
The Iron Man,
יכול להיות ואני אמצא את הישועה שלך
חכה לערב, אני צריך לברר כמה דברים

סבבה אחי:rolleyes:
בנתיים אני הולך לקנות משו וחוזר

goldBEN 16-05-07 17:28

תעשה כמוני, אני קורא ומסכם ואז קורא ומסכם.
למשל, נגיד קראתי על מאורעות תרפ''ט וזה מחולק לכמה חלקים אז נגיד החלק הראשון זה הגורמים למאורעות אז אני קורא על הגורמים ואז רושם על מה שקראתי וככה חוזר חלילה.

jonathan 16-05-07 17:50

על כל נושא תעשה לך סיכום,ככה זה "נכנס" יותר טוב למוחואחרי זה אתה עובר עליהם ומשנן אותם.בנוסף,תגיד למישהו שישב איתך ויבחן אותך זה שיטה טובה לשינון לא נורא אם הוא בוחן אותך ואתה טועה הוא יעבור לנושא אחר,אחרי זה יחזור לנושאוככה תתזכור טוב עלי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ