![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
במגן נותנים לכם דפים משלהם? פששש בית ספר עם תקציב, יפה. אז אכלתם אותה :) |
כי הם בצפר של נאצים רוצים להכשיל את כולם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אם הם חותמים על הדפים השיטה הזאת אפשרית.
שאתם רואים שמורה באה לחתום פשוט את הדפים של השליף שימו או בתוך הדפדפת או תקמטו יעני זה דף שהתבלבתם או משהו כזה. שתחתום לכם רק על הדפים שאתם עונים. |
אחי, אני פשוט לוקח את כל החומר שלמדנו בשנה ומסכם אותו, ומשנן. זו הדרך הקשה, נכון, אבל היא הכי טובה והשנה הממוצע שלי בהסטוריה זה 96.
יום ראשון יש לי מתכונת גם כן. אם אתה רוצה, בוא אלי למסנג'ר ואני אשלח לך חומר שסיכמתי. סיכומים הכי טובים בעולם (אני קצת חרשן :p) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחיייייי דייי תילמד זה קל אחושילינג קח עצה תיסתובב אם המחברת או הספר שלך לכל מקום בו אתה הולך בבית תיקרא חצי שעה תנוח שעתיים אחרכך תיקרא עוד חצי שעה וככה לי זה עזר קיבלתי 92
|
ציטוט:
אז מכאן ,אפשר להגיד שגם היסטוריה 5 יח"ל לא תעזור בחיים?.. אבל אתה ידוע מה זה 5 יחל היסטוריה על 100 מעלה לך את הממוצע בצורה מטורפת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח דווקא זה לא אמור להיות קשה.. בסך הכל לקרוא ולהבין אז למה רק לעבור תה מקצוע על ציום עובר כשה אפשר לקבל בקלות 90+?
|
The Iron Man,
יכול להיות ואני אמצא את הישועה שלך חכה לערב, אני צריך לברר כמה דברים |
ציטוט:
בנתיים אני הולך לקנות משו וחוזר |
תעשה כמוני, אני קורא ומסכם ואז קורא ומסכם.
למשל, נגיד קראתי על מאורעות תרפ''ט וזה מחולק לכמה חלקים אז נגיד החלק הראשון זה הגורמים למאורעות אז אני קורא על הגורמים ואז רושם על מה שקראתי וככה חוזר חלילה. |
על כל נושא תעשה לך סיכום,ככה זה "נכנס" יותר טוב למוחואחרי זה אתה עובר עליהם ומשנן אותם.בנוסף,תגיד למישהו שישב איתך ויבחן אותך זה שיטה טובה לשינון לא נורא אם הוא בוחן אותך ואתה טועה הוא יעבור לנושא אחר,אחרי זה יחזור לנושאוככה תתזכור טוב עלי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ