![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין הבן אדם היה אגדה |
הקשר בין מכות לבין נפח שריר הוא מקרי בהחלט.
תגידו מה שתגידו. |
ציטוט:
|
איי איזה מכות הוא היה מביא...
|
ברנדון לי הבן מת במהלך צילומי סרט הפולחן "העורב" שהושלם לאחר מכן בעזרת כפילים ומחשב.
הוא נורה בטעות מכדור חי שהיה באחד האקדחים בסצנה שבה הוא עולה על השולחן בכנס של הכנופיה וכולם יורים עליו http://youtube.com/watch?v=4q1UwRrKZkg 01:56 בסירטון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בטח שברוס לי ינצח..... אפילו לא אומן לחימה ברמה שלו.... כל מתאגרף או אומן לחימה מנצח בודיבילדר..... א) הם עובדים על מסה, לא על כוח (למרות שהכוח גם משתפר מעט)
ב) בשביל מכות, טכניקה צריך לא פחות מאשר כוח פיזי ג) אם כבר פאוורליפטרים או סטרוגמנים הייתם אומרים. אבל קראתי שבודיבלדרים לא יכולים אפילו ללכת מכות, כי הם קורעים את השרירים בידיים אז תבינו, גודל זה בשביל הפוזה ושיהיה לבן אדם עצמו כיף אם איך שהוא ניראה אבל לחשוב שזה אומר שנהיית חזק יותר פחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
כי תמיד יבוא הערס שינסה לראות "מה השרירים שלך שווים" וגם להגנה עצמית בתור בנאדם זה לא יזיק |
אף אחד לא יודע ממה באמת מת בריוס לי !
|
מסה = בסופו של דבר כוח , עוד מסה = עוד כוח.
בכול מקרה זה לא אומר כלום כי יש שחיפים על 65 קילו שדוחקים 150 קילו בנץ ומה לא.. "באדיבילדרים לא יכוים ללכת מכות כי הם קורעים את השרירים בידיים" - מה זה השטויות האלה? חחחחחח |
גם אני לא הבנתי
|
הוא חטוב מהתחת ובאמת הוא תותח!
אבל עדין שונא שחיפים יחיה:boxing: |
ציטוט:
קודם כול הכוח שהיה לבן אדם זה משהו נדיר ביותר.. ב. יש לו ריבועים , חזה וכו' ג. הוא חטוב ברמות (מישהו פה אמר שהוא נשאר 5% לכמה שנים טובות) |
http://youtube.com/watch?v=JLO1YIWQu...elated&search=
קרב נוסטלגי והיסטורי בינו לבין צ'אק נוריס(באותה תקופה שניהם היו אלילים בכל העניין של מכות..) |
ציטוט:
|
תראו לי פה אחד שיכול לעשות שכיבות סמיכה על יד אחד באצבע אחד של היד.
ואולי הוא היה קצת רזה אבל כוח כמו שלו אין לאף אחד פה וגם לא יהיה והכוונה לא במשקולות. |
הייתי פעם חולה על ברוס לי, ראיתי את כל הסרטים שלו..
מישהו מכיר את הקטע נגד המתאגרפים התאילנדים? אהבתי את זה.. שהוא נילחם בהם קונג פו נגד איגרוף תאילנדי. אם מישהו יכול למצוא אותו סבבה:) |
גדלתי על הסרטים שלו..בנאדם גדול!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ