![]() |
סביר להניח שתה לא יודע לאמוד כמויות ולא באמת אוכל כמו שאתה חושב.
|
חילוף חומרים זה קונספירציה יותר גדולה מרצח רבין
|
ציטוט:
דדליפט תעשה מה שבראש שלך רק אחרי זה אל תבכה לי שאתה שמן אני לא רוצה שתעשה את הטעויות שאני עשיתי שמהתחלה דחפתי מלא אוכל שלא צריך אבל אתה הרי ילד בן 14 שחושב שהוא יודע הכול בא רק לעקוץ אז תעשה מה שבאלך מה אכפת לי |
גורי,אני מבקש ממך יפה שלא תגיב לי בלוג.
אל תהיו ליצנים,מדדתי את המשקל של האוכל,ישבתי,קראתי את הערך התזונתי וחישבתי (כי אנלא סומך על המחשבוני קלוריות). וק1בה מה אתה מתחיל לבכות לי פה ומה הקשר לעקוץ? |
כי סתכל איך אתה מדבר למי שמנסה לעזור לך אתה מביא חרטות כמו חילוף חומרים
ומאיפה אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה? אתה כמה זמן עושה סקואט? חודשים? שלוש? אני גם לא אומר שהטכניקה שלי מושלמת להגיע לסקואט 100 אחוז זה לוקח המון זמן |
שיאכל 4000, מה הבעיה?
הבנאדם עור ועצמות, אין לו אפילו אפשרות לעשות lb בגלל זה! |
חחח רגע, שאני יבין...
אתה מאשים את החילוף חומרים שלך בזה שאתה לא מתקדם? |
ציטוט:
אז אמרתי לו שעובדה שאני והוא התאמנו על אותה תוכנית,והטכניקה שלי טובה,אני יכול להעלות סירטונים,ויש מספיק אנשים ומאמנים שאומרים לי שאני עושה נכון (ולפני שיבוא האידיוט ויגיד שמאמנים דפוקים,יש מאמנים שעושים סנאצ'ים ויודעים מה הם עושים,אז לא להתחיל לקפוץ). אם אני והוא אוכלים אותה כמות,מתאמנים אותה תוכנית,ואני אפילו ישן יותר ממנו (הוא בצבא),אז איך זה שאני לא גדל והוא כן? וק1בה מי אמר עלייך משהו רע? ודוגרי זה מוזר,אני מתקדם בכל התרגילים מלבד הסקוואט,עכשיו שאני אוכל יותר אני מקווה שזה ישתנה |
ציטוט:
|
במשקל 75 קילו.
ואני עובד ככה שכסף לא חסר לי לאוכל,ואני מחליט מה אני עושה איתו. |
ציטוט:
אההה בעצם זה חילוף חומרים1!!! החילוף חומרים שלך לא נותן לך להתקדם בסקואט והחילוף חומרים שלי לא נותן לי להתקדם בבנץ'!!!! מה שעובד עלי לא עובד עליך אחי!!!! |
ציטוט:
יש מספיק משקולנים וגם לא משקולנים שעושים סנאצ'ים, זה טוב להרמת משקולות, לא בהכרח לss. לדעתי הסיבות הן כאלה: 1. הטכניקה שלך חרא 2. אתה לא אוכל מספיק אתה יכול להתווכח עד מחר, זה לא שאלוהי המשקולות לא אוהבים אותך. ב3000 קלוריות אתה אמור להתקדם בלי הרבה בעיה על 70 קילו. 4000 גם יהיה טוב אבל אחר כך אתה תתחיל לבכות פה כי יגידו לך בבצפר שאתה שמן. |
קובה,כל מה שאמרתי זה שכנראה אני צריך לאכול יותר,זה הכל.
וסאבזיר1,אני מתאמן שנה ו4 חודשים דבר ראשון,ככה שעשיתי פיצולים לפני הss,יכול להיות גם אופציה שאני כבר לא מתאמן כל כך מתחיל (לא מתקדם עם המשקלים מאימון לאימון) ולוקח לי קצת יותר זמן להתאושש. אני יעלה סירטונים לכאן,אני חוזר לצלם מאימון הבא,פשוט גם ככה אף אחד לא נכנס ללוג. לדעתי הסיבה היחידה היא שאני לא אוכל מספיק,ולכן העלתי 700 קלוריות בתפריט שלי. אם אני אמשיך להתקע,אני אוסיף עוד 500. |
סאבקקי
במשקל במשקל 80 קילו אכלתי בלחץ 3000 קלוריות והתקדמתי במשקל 90 המקסימום שהייתי מגיע זה 4000 וסיימתי על 150 סקבט וגם לעלות במכה מ2800 ל4000 זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |
ציטוט:
הסקואט שלך 1.5 ממשקל גוף? דדליפט 2 ממשקל גוף? לא? אז אתה מסוגל להתאושש מאימון לאימון |
סאבזיר1,אני לא ילד קטן,או לפחות לא מתנהג כמו קטן ובוכה שקוראים לו שמן,תעשה לי טובה.
ק1בה,אתה שוב פעם שומע רק מה שאתה רוצה לשמוע. אף אחד לא אמר להעלות מ2800 ל4000,אמרתי להעלות מ2800 ל3500. |
גם מ2800 ל3500 זה הרבה
|
ציטוט:
וסליחה,ע1נש שוקל 130 קילו לא? הדדליפט שלו פי 2 ממשקל גוף? לא? אז הוא מסוגל להתאושש מאימון לאימון. |
ציטוט:
אתה סתם מוציא את הדברים מפרופורציות עושר גם עושה סקואט של 200 קילו הוא סתם מפריז בכמויות אוכל שלו |
ציטוט:
אז עושר הוא מתחיל. 1.5 ק"ג ממשקל גוף הסקוואט שלו,אבל הדדליפט לא. ושיפריז עד מחר. מה אני אגיד לך ק1בה,הייתי אוכל בין 2800-3000 איזה חודש,ואין! לא עזר! עכשיו אני אצלם את הטכניקה,יראה לכם,בנוסף על זה אני אוסיף עוד קלוריות,ככה שאין מקום להיכשל ולא להתקדם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ