![]() |
ציטוט:
|
בקשר לנפח בדדליפט , אני עושה 5*3 ולא 5*5, מה הכוונה מעמיס בתדירות גבוה מדי? כשאני סוגר את המשקל של האימון אני מעלה למשקל חדש.
ובקשר לסקוואט אני מסכים איתך וגם רואה את זה שכשאין סקוואט בנפח זה פוגע בתנועה, אבל אם אני רוצה להתמקד בדדליפט? ומיום ראשון גם ככה התכנון הוא לחזור לסקוואט(אני עושה חודש סקוואט חודש דדליפט) |
ציטוט:
למה לא לעשות גם סקוואט וגם דדליפט? |
מה ההבדל שאני אעשה דדליפט פעמיים בשבוע(5*3) או סקוואט פעמיים בשבוע?
|
כי בדדליפט אתה תרים יותר, ומדדליפט יותר קשה להתאושש. אין בעיה שתעשה דדליפט פעמיים בשבוע אם תתכנן נכון
|
שהדדליפט לא משפר לך תסקוואט כמו שהסקוואט משפר לך תדדליפט.
חוץ מזה שהם שני תרגילים שונים. על דדליפט אם הוא לא ממש גבוה לא שווה לעבוד עם נפח. אם תעשה סט אחד ביום ראשון תתקדם יותר טוב מאשר 3, למרות שגם זה לא מומלץ, זה בהנחה שאתה ממש רוצה להתחזק בדדליפט. |
ציטוט:
|
להרים קל מאוד בנפח יחסית לrm1 שלך, באחוז פחות גבוה מעבודה בסקוואט ביום נפח בדרך כלל נאמר 50% אפילו כי המשקלים בדרך כלל מאוד כבדים... הכל תלוי במשקלים
|
לעשות סט אחד בנפח וסט אחד בעצימות לפי דעתי.
אתה לא צריך נפח כדי לשפר את הדדליפט. |
מה ההיגיון בלעשות סט אחד בנפח- איפה הנפח פה?
נפח משפר עצימות, ואם אני רוצה לשפר את הדדליפט אז גם פה העיקרון תקף באותה מידה כמו בסקוואט. |
לא נכון
|
טיעון משכנע
|
אם היית רושם משהו רציני הייתי מגיב לך ברצינות.
למה אתה חושב שיש ימי עצימות? מה המטרה שלהם אם לא משתפרים בהם? |
ציטוט:
נפח של 5*3 הרבה פעמים בא במשקלים יותר כבדים מ5*5 ואוטומתית המשוואה הופכת ליותר עצימה ופחות נפח, לזה תוסיף את העצימות ביום חמישי. |
נפח פלג גוף עליון (שבוע 3)
overhead press: barxalot 37.5kgx5 45kgx3 55kgx1 65kgx4x5 dynamic close grip bench press 45kg+bands 8x3 pullups: bwx3 bwx20 bwx13 kerlz סרטון של המתח לכל הקטני אמונה, משקל גוף 84 היום בבוקר: |
ס1ססססססססס!!!!!
|
פחחח אשכנזי מניאק
|
ציטוט:
|
אגב כפי שניתן לראות - כל מי שעושה תוכנית כוח הוא שחיף וחלש צצצצ
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ