![]() |
3 סקוואט זה לא אומר 3 סקוואטים כבדים, זה יכול להיות סקוואט ל10 חזרות בראשון, סקוואט קל עם 50% מהמשקל ביום ג' וסקוואט ל3-5 חזרות בחמישי לשיא. ב5*5 יש עבודה דומה
|
ציטוט:
אגב ב5*5 המתקדם יש חודש נפח גבוה עצימות נמוכה וחודש עצימות גבוהה ונפח נמוך, אני חושב שזו צורה מעולה להתאמן - עם רעיון מאחורי העבודה. כשאתה סתם אומר "נפח גבוה זה טוב, עצימות גבוהה זה לא" זה פשוט ירייה באפילה, אתה לא יודע לבנות תכנית. |
ציטוט:
כמו שאתה אומר שלא כולם מתעסקים אך ורק באיך שהם נראים ולא כולם מתעסקים אך ורק בכמה הם מרימים! וזה מה שאנחנו מנסים להסביר לנאמני ריפטו! כל אחד והמטרה שלו-ולכל מטרה תתאים תכנית שונה!!!! אז אנחנו מסכימים על זה...יופי בכל אופן....לא רוצה לסיים את ss ושיהיה לי בסיס די טוב אני רוצה בזמן הזה לגדול כמה שיותר[ולגדול במאסת שריר ולא בשומן] לכן ss לא מתאימה לי ולחבר'ה שמפחשים את המטרה הזאת |
ציטוט:
|
ציטוט:
חודש של כוח בתוך תכנית למאסה |
לא הבנת מה שרשמתי כל כך, התכוונתי שתמיד עדיף לגדול ולהתחזק מאשר רק לגדול. אגב בעיקרון בss אתה תגדל יותר מהר בהשוואה לכל תכנית אחרת.
|
קיצר מי שלא עבד בתוכנית לעולם לא יידע איך היא עובדת...
The gift הייתי ממליץ לך לנסות אם עוד לא ניסית, ונראה איך יהיו התוצאות.. אל תשלול סתם.. |
ציטוט:
ab עם נפח נורמאלי כולל עבודה מבודדת על שרירים קטנים |
ציטוט:
ופה שוב נכנסת השאלה-מה הניסיון שלך באימון אנשים? יצאתי החוצה לקפה |
ציטוט:
ציטוט:
אבל זה טיפשי להחליף אינטנסיביות בנפח...? |
זאת אומרת מה שאני עושה עכשיו?
המטרה שלי היא לגדול כמה שיותר ולהיות בעל מסת שריר מכובדת אני עובד fbw הנפח הוא: 3x15 ויש מבודדים על שרירים קטנים |
ציטוט:
:shok1: |
ציטוט:
אם לא תתחזק אתה לא תגדל |
אני חושב שבשלב המתחיל נפח מיותר יפגע לך בהתאוששות ויחבל לך בעלייה במשקלי העבודה. זה לא סתם נפח, זה נפח על חשבון העצימו. צריך נפח הגיוני שיאפשר לך להוסיף 2.5-5 קילו למוט כל אימון. אגב, עשית פעם 3 סטים עם משקל מקסימלי לחמישיות? (across) זה די לא פשוט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרת הרגע שאתה נגד נפח כתחליף למשקלי עבודה (אינטנסיביות) אבל לפני זה אמרת שss עובד כי אתה מווסת אינטנסיביות ומעלה תדירות (תדירות כתחליף לאינטנסיביות) אתה רואה את הפרדוקס? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אתה מציע פה נפח נמוך מאוד וכן עשיתי כבר תכנית כוח שהתחלקה ל3 סטים משקל מקס' לחימישיות ואח"f הוספת משקל כדי לרדת ל3 חזרות לעוד שני סטים [acrossבוודאי אני לא מאמין בשיטה אחרת] |
ציטוט:
אני עושה סקוואט של 1.81 ממשקל הגוף שלי |
זאת אומרת מה שאני עושה עכשיו?
המטרה שלי היא לגדול כמה שיותר ולהיות בעל מסת שריר מכובדת אני עובד fbw הנפח הוא: 3x15 ויש מבודדים על שרירים קטנים בקרוב אני מחליף תוכנית אימונים הגיע הזמן רק שאני בדילמה למה להחליף.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ