![]() |
ציטוט:
|
לא משנה כמה סטיםן
לא משנה תוספים משנה הגנטיקה |
ציטוט:
|
לא כל פעם רואים פוגשים בנאדם סוס כזה אז אני רוצה לדעת פרטים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין מילים
רק המוזיקה התחילה לחפור לי לקראת הסוף חחח |
אתה יכול להביא לי לינק לגרסה הזאת של it's my life שמופיע בתחלית הסרטון שלך בבקשה?
|
ציטוט:
|
אתה גוף מטרה בשבילי
|
אויש, שתקו כבר עם עיניין הגנטיקה, חרשתם את זה רצח.
אכן, לאלון יש גנטיקה חביבה, לא אלוהית כמו שאתם מתארים אותה. אלון הגיע להישיגים שהוא הגיע לא בגלל הגנטיקה שלו, אלא בגלל ההשקעה שהוא השקיע בבאדיבילדינג ובגלל שהוא באמת באמת משקיע 110% מעצמו בעיניין. |
אלון שלחתי לך הודעה באימייל לא מזמן
זה לא משהו שקשור לאימונים אלא בקשר לגרמניה,צריך לשאול אותך משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
לא סוד שניחנתי בגנטיקה לא רעה בכלל, ולכן מן הצפוי שאני אנצל את העניין. |
[quote=SiX PACK;792610]מה אתה רוצה לדעת אחי..?
אה אחי הייתי מעדיף שזה יהיה במייל זה דיי ארוך ואני לא רוצה לגלוש לספאם בפוסט כי זה לא קשור לפיתוח גוף. |
דבר פה אל דאגה אני גם יכול למחוק את ההודעות, חוץ מזה אולי מישהו אחר יוכל לתרום מהידע שלו.
או שמדובר בעניין פרטי..? |
עם בא לך פה אז פה :)
בקיצור אחי תשמע חבר שלי נוסע למשלחת לגרמניה,ובורכתי ביום הולדת בזמן שהוא שם :) אז הוא שאל עם אני מעוניין במתנה משם,אז חשבתי ולא מצאתי,אז רציתי לשאול עם יש אתה יודע איזה דברים טובים משהו לחד"כ ,חנויות מיוחדות שאני אבקש ממנו לחפש שם כדי שלא יסתובב סתם .. יש משהו מיוחד שאתה רכשת ואתה ממליץ? (העדפה למשהו שאין בארץ) כמובן שלא במחיר מטורף כן? ובלי קשר,כמה עולה שם כד של אופטימום? |
זאת שאלה שאתה תצטרך למצוא את התושבה עבורה בעצמך, אני לא הולך להמליץ לך על תוספי תזונה מחו"ל...
חוץ מזה שאתה או חבר שלך לא תרוויחו הרבה בקנייה מכיון שהיורו יקר לעומת השקל, ככה שזה לא ממש משתלם. |
אני לא מדבר על התוספים רק
אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית אבל אין איזו רשת גרמנית שמוכרת נגיד גופיות איכותיות שאפשר להתאמן איתם וכ"ו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ