![]() |
ציטוט:
חשבתי כבר אתה בא להגיד "אם אני רואה ברחוב מישהוא שמיתעלל בחיה אני מפרק לו ת'צורה/חותך אותו במקום ת'בן ****" בסוף אתה אומר..."אני אזום משו בעיניין....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה ניראה לכם שאם תחסמו אותי אני יפסיק להתעלל בכלבים? לפני שבוע ישבנו בגינה ובא איזה כלב הבאתי לו לעשן חחח ואז הבן **** חש יותר מדי אז הוא גם עבר סוג של התעללות חח ואני לא שואל אותכם אם להתעלל בחיות... מצידי תחסמו אותי |
ציטוט:
|
:dאם מדברים על "אנשים שצריך להרוג"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי היה היום מפגש fxp ופיצצו את ראש ביצה שם במכות והוא חזר הבייתה בוכה אם פנס זה נכון? :d:d:d איפה החבר'ה מבת ים??!? |
ציטוט:
אבל שמעתי על כאלה שכה וזה דווקא סבבה..:ok::emb1: |
אנשים שחוטפים מכות מ-3 ילדים בני 14
והמבין יבין!!@1 |
פיצצו תביצה?
|
אנשים שפוחדים לדופק סמוחטה אחרי שייק ..
כדי לא לבזבז חלבון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אחרי שכלב עובר התעללות הוא זוכר מי עשה לו את זה ובורח... וחוץ מיזה מה אתם משחקים אותה ילדים טובים לא מתעללים בחיות מה זה פה "הצופים" שתהיו בעניין נמלה גם נכללת במילה חיות אף פעם לא הרגתם נמלה? |
ציטוט:
סתם אבל יש כלבים שפשוט דורשים מכות כוס אמק! |
אני עדיין לא מאמין שאני אשכרה קורא את זה ..
אתה צוחק נכון ? אם לא , אז שתדע לך שאני מאחל לך לקבל סרטן בביצים ושתמות בתול ואני לא מגיב יותר , אז על תנסה לעורר פה המולה :cool: |
ציטוט:
רק כלבים שמציקים לי יש כלבים שאני אוהב וזה שמעלי מה אתה רוצה? ואל מי אתה מדבר? |
n1t1, אתה מתגאה שאתה מתעלל בכלבים?
תאמין לי, אם אני הייתי גר בבית עם גינה והיית זורק משהו על הכלב שלי היית חוטף כדור למעיים כדי שתמות לאט או שתצתרך לחרבן לתוך שקית(אני אשכרה מכיר מקרה כזה). מה הקשר ילדים טובים? יום אחד איזה כלב משוגע יתקוף אותך ויקח לך חתיכת בשר ואני מקווה שיותר, אולי הוא ייהרג בסופו של דבר אבל לפחות הוא ייזכר כגיבור. ממש לא מגניב מה שאתה עושה, אל תתעלל בכלבים מה הם כבר עשו. מאוד לא יפה. http://threadbombing.com/data/media/15/mrrogersshoe.jpg |
ציטוט:
מדבר אליך יזיין ותוריד את המשפטים הנדושים האלה מהחתימה שלך |
ציטוט:
"מאוד לא יפה" "ממש לא מגניב" |
ציטוט:
אלוהים עכשיו אתם מבינים? אתה פשוט פטתי.. ערבים האלה זה משהו |
גם הכוס של אמא שלך זה משהו
|
ציטוט:
devine אתה מת לקבל באן חחח יא מקרין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ