![]() |
תודה אופיר
סקוואט הבא אני אנסה לתקן את הטעויות. |
כן, הוא לא מתיישב,
בשביל לסייע לזה הוא צריך להסתכל למטה ולהחזיק את הבירכיים בצדדים. |
למרות שאני מניח שזו בעיה שצצה בגלל המשקל, אני די בטוח שגם אצלי זה יחסית ככה וזה מה שמגביל אותי קרוב לגבול שלי.
|
אימון לא משהו
שבוע 14, אימון 3 סקוואט 138~ לחמישיה. בנץ' 120 אמור לחמישיה, בפועל כמעט שלישיה. מתח (החלטתי לעבור מהבנט אובר גם לגוון גם בגלל שאני מרמה בבנט) חמישיה חמישיה עם 10 פאונד חמישיה עם 20 פאונד חמישיה עם 30 פאונד חמישיה עם 45 פאונד |
ציטוט:
ע1פ*ר!!! כיף לראות אותך מתקדם יא אח בקרוב הולכים לאכול |
ציטוט:
חחח תודה, אני יודע שאתם אנשים טובים |
|
למה אין צבעי אולטרה פתאום?
|
זוית צילום שונה + מצלמה אחרת
|
התבלבלתי בספירה כנראה-
שבוע 14, אימון 2: סקוואט קל (החלטתי להרחיב משמעותית את העמידה והיה יותר קל ושבר מקביל בהרבה יחסית) פרס 75 לרביעיה, אם אימון הבא אני לא אסגור, נעשה ריסט או משהו. למרות שספציפית הפעם היה יותר קל ואיבדתי שיווי משקל או משהו באמצע וכנראה שנאבד הרבה כוח. נראה בהמשך כי סגרתי כבר חמישיה על המשקל הזה. דדליפט 190.5 לשלישיה, המכון היה לפני סגירה וכמעט לא הייתה מנוחה בין הסטים, סביר להניח שזה פגע לא מעט פלוס תזונה לא להיט באותו יום. אימון הבא אותו משקל. הכל צולם אבל המצלמה בגדר נעדרת... שבוע 14, אימון 3 סקוואט 140~ לשלישיה, הסט הרגיש חרא (עמדתי רחב) ברכיים נכנסו פנימה ובאופן כללי לא הרגיש יציב וטוב, משום מה מהצד זה נראה מושלם בערך (שי (שום כלום) צילם) בנץ' 120 לשלישיה, עלה בקושי. מתח- חמישיה חמישיה עם 12.5 פאונד חמישיה עם 22.5 פאונד חמישיה עם 32.5 פאונד שלישיה עם 47.5 פאונד שמיניה |
יוטיוב עושה לי בעיות, אני אנסה מחר
לילה טוב. |
טוב הצלחתי
הקל היותר כבד |
פייי אופיר דפקת אחלה עומק
|
טוב מזל שיש סרטונים למצוא בעיות חדשות.
אגב הסט ה"כבד" (140 קילו) נראה מעולה מהצד אבל מלפנים רואים שהברכיים קורסות פנימה ועכשיו הבנתי מה הבעיה, יש לי פלטפוס ואם תשימו לב גם בסט הקל, הכפות רגליים "קורסות" פנימה (עקב שינוי במרכז מאסה שהופך להיות הרבה יותר נמוך) וזה אני מאמין מה שיצר לי את הקריסה של הברכיים פנימה בהתאמה. מה אתם אומרים, מדרסים? |
אופיר,
אני לא מומחה ועוד רחוק מהמשקלים האלו, אבל נראה לי שאתה עובד מהר מידי, בסרטון השני בכלל נראה שאתה פשוט "צולל" למטה. הרבה יותר מהר ממה שצריך והרבה יותר מהר ממה שבטוח וזה מתכון נהדר לפציעה. לתשומת לבך. |
דווקא נראה שהיה לך עוד חזרה בסרטון "הכבד"
אני לא מבין אותך יש לך כלוב מקסימום אתה נכשל וזהו תשאף תמיד לסגור את כל ה5 |
כ1בע אתה לא קורא. אני בכלל בריסט. היו לי גם עוד 5 חזרות לא אחת, סביר להניח.
בתוכנית כתוב 3, אני עושה 3. |
בהיותי לאטח גם אני סובל מפלטפ1ס וקריסה של כף הרגל (קריסה החוצה) - נעלי wl עוזרות מאד.
|
אימון 1, שבוע 15 (עוד אימון הוחמץ באמצע)
סקוואט - חמישיה על 140~ היה יותר תקין מהסט של השלישיה, לא היו קריסות מוזרות, אבל לא היה לי איך לצלם לבדוק את העומק, כי אני לא בטוח לגביו למרות שהסט שהועלה כאן היה סופר עמוק אבל הפעם שמרתי חזק על הכיווץ. בנץ' אפילו לא שלישיה על 120. ננסה שבוע הבא שוב. מתח- חמישיה חמישיה + 12.5 פאונד חמישיה + 22.5 פאונד חמישיה + 32.5 פאונד חמישיה + 47.5 פאונד אין סרטונים של כלום כי אני לא מוצא את המצלמה.... |
אימון 2 שבוע 15
סקוואט קל (105~) פרס 75 הצלחתי רק שלישיה, נעשה ריסט. נראה לי נחזור לבודד יד אחורית אני מרגיש שזה מגביל אותי בפרס ובבנץ' אני חושב. איזה תרגיל מומלץ? דדליפט - 190 לרביעיה. לא יודע כמה זה נחשב, עשיתי שלישיה, ניסיתי את הרביעי, לא עלה, ניסיתי שוב אבל נחתי איזה חצי דקה... וכן עלה, בקושי אבל עלה... היה סט ארוך... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ