![]() |
ציטוט:
עוד כמה אנשים שאני שונא: את אלו שיראו את גיינר במטבח יפתחו ויריחו, ואז יגידו "מה? אתה לוקח שוקוליט למכון?" - סיפור אמיתי עם חבר טיפש. |
ציטוט:
חח לא נורא שתכם חתיכים.. :sbb3: :):):):) |
ציטוט:
כנראה שעשיתי רושם, או שפשוט הייתי שחיף מדיי :d עוד אנשים שאני שונא: אלו שמערבבים את הקצפת והשוקולד של המילקי! למה לעאזל? זה כבר לא קצפת וזה כבר לא שוקולוד! |
ציטוט:
צריך ליהנות מהקצפת לחוד וגם מהשוקולד לחוד! |
ציטוט:
צריך להרוג גם את אלה שמערבבים את הגלידה עם כף עד שזה נהיה מים מגעיל כזה. |
ציטוט:
|
סינים שאומרים לך בשוק המשי last price 150 ואתה קונה מהם בסוף ב30.
חזרתי מסין!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם יודעים את מי באמת צריך להרוג?
תבני זונות שיוצאים לטייל עם הכלב ב 3 בבוקר ואז אתה הולך בכיף שלך והכלבים רודפים אחריך אז אתה דופק ספריט(אם אין לך מקל או בלוק) ואתה צועק לבעלים:"תקשור תכלב" ומה הבן **** אומר?:"אל תדאג הם לא נשכים" באמא שלי כלבים כמו בחתימה של זה שמעלי פחד רצח מאז אני מתעלל בכלבים חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני רואה אותך ברחוב ואתה מתעלל בכלב אני דואג אישית שאף שלך יהיה חלק מהסנטר, חתיכת חרא |
יא בן ****** איך אתה מעז להתעלל בכלבים
|
מה אתה דפוק ? מה את מתעלל בכלבים החיה הכי טובה שיש
מילא בחתולים זה סבבה להתעלל ... סתם סתם חתול זה החיה שאני הכי שונא אבל בחיים אני לא אתעלל בה. |
סעמק איך אני שונא אנשים שמתעללים בחיות מסכנות
צריך להכניס אותם לכלוב נגיד עם 2 טיגרסים שינסו להתעלל בהם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם אתה אוהב לזרוק עליהם אבנים כשהם נובחים מאחורי הגדר ולא יכולים להגיע אליך??? |
אנשים שמעלים תמונות לאתר ורושמים למטה "תהנו" כאילו אני כבר עם שמן תינוקות ביד אחת ונייר טואלט בשניה מחכה שהתמונה תעלה:s
|
ציטוט:
תאמין לי תנסה עם שמן זית לא תיתחרט.. :blink: |
למה אתה מאוננים עם שמנים?!?!
|
ציטוט:
אנשים שצריך להרוג: אנשים שמתעללים בחיות. קשה להוציא ממני צדדים אלימים, אבל אם רק אני אראה(וראיתי כבר) אנשים מתעללים בחייה תמימה ברחוב, אני ישר אזום משהו בעניין. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ