![]() |
ציטוט:
|
כי אתה עושה שעווה חחחח סתם..בסדר אז אולי אתה סתם שעיר ואבא שלך לא..
|
ציטוט:
מה שווה הגוף אם הוא לא אסטטי :sbb4: |
10 שבועות סקייל של סוסטון?!!?@!
עשיתה טעות אחשלי הייתה צריך לעשות משו כמו 14 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל סוסטון לא לוקחים 10 שבועות גם בסייקל ראשון... אגב סיימתה את הסייקל ואם לא כמה זמן נשאר עוד? |
מתי יבוא הסייקל הבא?
|
ציטוט:
ולא וואלה לא סיימתי יש עוד שבועיים שלוש ככה אבל מה אני תקוע =\ במחשבה שניה אני לא יודע אם אני תקוע כי התייבשתי טיפה (לפי העין) אז אולי יש עליה בשריר רק שלא רואים אותה על ההיקפים |
אליאב אתה מתכוון להירשם לתחורת teen of the week ב-bb.com
כי יש לך המון סיוכי לזכות. אם משהו שנראה ככה הצליח אז אתה תצליח פי 8 http://www.teenbodybuilding.com/teenam.htm |
חחח זה תלוי מתי אתה שולח כי יש תקופות שבאים חבר'ה חלשים יחסית כמו הבחור שהבאת ויש תקופות שיש חבר'ה מאוד רציניים היה לא מזמן איזה בחור שם שיכול היה בכיף להגיע לקטגוריית אלוף אלופים בארץ והוא רק היה בן 18...
תודה על המחמאה אחי דרך אגב |
אין בעד מה אני רקר אומר את דעתי. גם בפורום אמרו שלאחרונה אלו שזוכים בteen of the week נהיים חלשים יותר.
אז לדעתי לך לא אמורה להיות בעיה |
ואם מישהו כזה זכה?
http://www.teenbodybuilding.com/steco.htm |
ציטוט:
אבל באמת אהבתי תגוף שלו יש לו פרופורציות יפות מאוד!!!!! יש שם אחד מניו ג'רזי אקשרא יכול להיות אלוף האלופים בישראל ורק בן 18 |
מתחיל חיטוב:wub1: :laughing:
בקרוב אני אפרט למה ''חתכתי'' את הסייקל באמצע ומה הסיבות. וגם אעלה תמונות בזירת הגולשים משיא המסה עם נתונים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מזה הקוקסינל הזה? אני יותר גדול ממנו.... |
ציטוט:
היציאה מסייקל זה הדבר הכי חשוב שיש!!! אם אתה מתחיל חיטוב מיד אחרי סייקל, זה כאילו שלא עשית סייקל בכלל. אתה תפרק את כל השריר בצורה שאתה בכלל לא מתאר לעצמך! תן לגוף לייצב את רמות הטסטוסטרון, ואחרי שלושה חודשים תעשה חיטוב. תאמין לי שגם אני מת לחטב קצת. בינתיים עברו כמעט חודשיים מאז סיום הסייקל שלי, אני מחכה עוד חודש ואז אחטב מעט כנראה. אני מרגיש כמו חבית... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ