![]() |
אקדחים זה משהו שצריך נסיון בשביל לפגוע בצורה מדוייקת.
אני אהבתי את ה ספרינגפילד הוא קל, מדוייק וטוענים אותו בקלות. |
|
זה פיינטבול, יש לי אחד :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:crazy:
ציטוט:
|
כל הhaters
יש לי משהו בשבילכם: ............../´¯/)...........(\¯`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ ......\.............\.........../............./ |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה:whistle: |
שניכנסתי לפוסט הזה.
|
ציטוט:
המעשה הפלילי שאתה עשית ידידי , אחי , ורעי הוא שבעצם אתה מרגל. מכרת את סודותיה היקרים מפז של מדינתנו האהובה. בגדת במדינה , בגדת בשאול מופז . |
ציטוט:
תבוא להגנה 19 עם כל הפוזות שלך ותכנס פנימה (יש מדרגות מתחת לבניין) תגיד "איפה ליאו?!?!?!???? " כשאתה עוד ככה בפוזה רחבה עם מרפקים פנימה ואמות לצדדים עם השפיץ שלך ביד אחת והאגן קדימה כמו קוובוי ונעשה סרטון שלך ליוטוב נקבל מלא צפיות..... |
ציטוט:
יש לי גלוק C17 משופר (עם תוספת מיוחדת שניתן לירות בו גם באוטומט) ואמצעים טקטיים. אני מאוד קרוב לתחום הנשק בארץ והשתתפתי במספר תחרויות ירי בעבר. |
ציטוט:
חזק ידידי המלומדת החכמנו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומדוע ה0.22 נחשב לאקדח כ"כ גרוע בארץ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ