![]() |
כנראה אתה לא אוכל כמו שצריך
תכין לעצמך תפריט תזונה במחשבון תזונה כלשהו ותקפיד לאכול כמו בתפריט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז תאכל יותר סיבים ירקות זה פתרון טוב זה גם ויטמינים
|
איגור זה לא כזה קשור לירידה במשקל הירקות, יותר קשור לפעילות מעיים
בכל מקרה אם אתה לא אוכל ירקות תקנה מולטי ויטמין |
יום רביעי:
30 דקות אירובי) 20 דקות מתיחות יצאתי כמו חדש, כדאי לעשות אימון מתיחות כזה פעם בשבוע חמישי, מיני ריסוסים לחיטוב: סקבט 1x3x140 בנץ' 1x3x95- זה pr לשלשה, שבוע הבא נעלה ל97 כי לא היה קשה דדליפט 1x3x160- בלי חגורה סה"כ מרוצה מהשבוע, משקל היום בבוקר היה 97.8 |
אין שום מיני בריסוסים שלך.. :):):):)
משקלים יפים מאוד לחיטב ורואים ירידה במשקל!! המשך כך. רק מעניין אותי איזה מתיחות אתה עושה ב20דק' לעזאזלל???!!!! |
השתדלתי לעשות מתיחות לכל הגוף, זה היה ככה בערך:
4 ראשי- 3 מתיחות האמסטרינג וישבן- 3 מתיחות(נעזר במוט אירובי של איזה 4 קילו עושה גוד מורנינג סטטי גם) מקרבי ירך+מפשעה- 3 מתיחות תאומים 2 מתיחות טיביאליס מתיחה אחת זוקפי גו+לסטיסימוס 4 מתיחות חוץ מהגוד מורנינג, כולל שם גם זוקפים עליונים חזה 3 מתיחות(3 זוויות) יד אחורית/קדמית/פושטי כף יד/זוקפים מתיחה אחת כל אחד בטן 2 מתיחות כל מתיחה מורכבת מ"סט" של 3 מתיחות של 15 שניות סה"כ יצא לי בערך 20 דקות בחלק מהמתיחות השתמשתי בגומיות גם |
התחלתי להוריד משקלים בנפח לחיטוב, זה הרבה יותר חכם, אני יכול לעשות אירובי, ויום חמישי אני יכול לשמר משקלי עבודה...
סקבט- די קל 3x5x120 בנץ' 2x5x80 1x5x85 מתח 1x6 2x5 מקבילים 1x12 1x5+20kg מתחילים לראות חיטובים בחזה :1: |
אתה נישקל כל שבוע נחש ?
|
לא מה אני אישה?
בערך כל שבועיים אני יורד כל שבועיים קילו-קילו וחצי כרגע, שזה קצב סבבה ואני מרוצה ממנו, לא רוצה להגיע ל80 קילו עם מאסה שהתחלתי איתה |
מה הכוונה להגיע ל80 קילו עם מאסה שהתחלתי איתה?
|
אני לא רוצה לרדת מהר מדי במשקל, לאבד את כל המאסת שריר שצברתי בחצי שנה ואחרי חיטוב להגיע לאותה נקודת התחלה לפני ss, אז אני יורד די מתון בלי גרעון קלורי מטורף
|
נחש חשבתי שאתה יותר בקטע של כרס גדולה....
|
אויש בוקר..
|
כרס זה לחורף, בקיץ צריך חיטובים לים בצהריים כדי שיהיה אקשן בלילה:d
אימון קל: סקבט 1x5x100 ohp 1x3x60 2x5x50 מתח 1x6 2x5 פשיטות גו עם מיני מונסטר 3x12 אימון קצר |
ציטוט:
|
הוא כולו אוויר בסוף לא הגיע
שמעתי שהלך בלי חולצה בים כדי לתפוס בחורות- אוי איכס! |
רק הרוסים הולכים בתקופה הזאת תאמין לי.. (ואיגור לא בקטע גזעני,אמת.)
|
חח גודם מה אתה קשור זה היה בצחוק
|
חחחחחחח
|
אימון די קל:
סקבט 1x3x140- די קל בנץ' 1x3x90- כאבה הכתף בחימום הלכתי על משקל קל דדליפט- מאוד קל(אולי נעלה שבוע הבא ל165 נראה) 1x5x160 מקבילים 2x8+10kg 1x5+20kg יד אחורית שלי התחזקה מאוד בחיטוב פשוט כי אני בלי דלקת... אחרי חיטוב אני בטח אעשה ss איזה חודש וחצי כדי לעלות למשקלים נורמליים ולפחות ל100 קילו ל3X5 בבנץ' |
יפה מאוד
|
הכל בזכות זה שאני מפצל ועושה תרגילים מבודדים בחיטוב!
|
ציטוט:
כל הכבוד יאללה תן בראש גבר. |
אני בסוף מאסה נתתי 140 לחמישיה בסקבט, 92.5 אקרוס בבנץ' ו180 לשלשה בדדליפט
אני לא משתגע יותר מדי מנסה לשמור על כוח אבל לא עובד בהגזמה רק רוצה לעבור את החיטוב בשלום |
ציטוט:
ועוד בחיטוב! :bow::bow::bow: |
יפה מאוד נחש מסריח
|
ציטוט:
|
גודם=גומד?
|
לא אחי..
ניסיון להצחיק או לא זה שיר של הלהקה האלוהית alice in chains |
נחמד נחמד
|
:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
|
אימון נפח השבוע
סקבט 3x5x120 בנץ' 2x5x80 1x5x90 מתח 3x6xbw- עליתי חזרה מקבילים 1x8 1x5+20 1x4+20 אימון חביב |
אתה מבחיל
ושמן |
הנחש המחשש סוס אל תזלזל בו!@!!
|
איפה התמונות של הכוסיות?
|
ציטוט:
|
עם
עם עםע םע עם עםע ם עםע עםע םע ם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ