![]() |
אימון "נפח" יום שבת 05/01/11
סקוואט: 125 5*5 לא היה לי כוח לפרס, באתי בלי הרבה כוח וחשק. אולי בגלל ששבוע שלם לא התאמנתי גם כן הלואו באר הזה לא מסתדר לי, טבעי ונוח יותר בשבילי לשים אותו בהיי באר (משקולן). בכל מקרה נראה מה יהיה בהמשך |
אימון עצימות יום שישי 11/02/11
סקוואט: 80, 100, 110, 130, 155 לסינגל פרס: 40, 45, 50, 55, 75ק"ג לסינגל בנט אובר רואו: 70, 70, 80 הכל לחמישיות כל האימונים התפקששו לי השבוע, ולא יצא לי לעשות אימון עצימות כבר הרבה זמן. אז עשיתי מה שיכולתי כבר היום, סה"כ בסדר. |
יפה גולני
חזרת לhb? למה אתה לא עושה שלשות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לדעתי המעטת בצריכת החצ'פורי...
|
ציטוט:
כן, אני עושה hb. אני עושה שלשות-חמישיות בחימום, אבל נתקעתי בסקוואט וכנראה גם בפרס באימון עצימות בגלל זה יוצא לי תמיד סינגלים. |
וכן אני צריך לאכול יותר חצ'פורי
|
תעלה עוד 3 קילו במשקל גוף גולני, הכל יהיה בסדר
|
ראיתי שרשום אצלךבהתחלה שאתה עושה מתח עם 40 קילו תיסוף , זה משקל חופשי?
|
ציטוט:
מה זאת אומרת משקל חופשי? אל תגיד לי שחשבת שהתכוונתי על המכונה המסריחה (כמו כל השאר) שקוראים לה פולי עליון :/ |
ציטוט:
אני יחסית חזק מאוד בכל מה שקשור לגב ובכלל בחדר כושר לא רואה אף אחד בגב לא משנה מה הוא עובד ולמרות שאני לא עובד תוכנית כוח ואני עושה פחות מזה..למרות שרק באימון האחרון התחלתי לעשות תתרגיל הזה ספציפית אז אם זה ככה באמת כל הכבוד |
ציטוט:
תודה רבה, למרות שעכשיו פחות או יותר הפסקתי עם התרגיל הזה. רק מדי פעם אני מוסיף אותו לאימון ושם עליי 20-30ק"ג |
וכן, אם אני עושה את התרגיל הזה אני פשוט שם דאמבל בין הרגליים
|
אימון נפח יום שני 14/02/11
סקוואט: 5*5 130ק"ג פרס: 5*5 67,5ק"ג שיניתי קצת את הסדר של התוכנית. אימון נפח אני מבצע ביום שני, אימון התאוששות ברביעי ואימון עצימות בשישי או שבת. סקוואט נשאר בערך באותו מקום, הפרס היה גיהנום אבל עברתי אותו! המשקל הכי כבד שעשיתי ל5*5! :) וכמובן אני מוכרח להודות ל"חינקלי" (khinkali) מאכל גרוזיני עם מילוי של בשר (לעיתים נעשה גם עם גבינה) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...A7%D7%9C%D7%99 שלד בבקשה אל תכניס את זה לסמים האסורים :/ בכל מקרה היה אימון מעולה!!!! מסתבר שאחרי עבודה פיזית אני יותר עם מרץ ונותן בראש :) |
מתח עם 40 קילו משקל חופשי?
וואו! |
לפי פקודת הסמים:
חומרים אסורים לשימוש אצל חובבנים ומקצוענים: 1. ווינסטרול 2. דיאנבול 3. חצ'פורי 4. חינקלי 5. טסטוסטרון אני חושב שאתה פסול.. |
הודעה לציבור:
כל שיאיו של עידן גולני נפסלו לאחר שבבדיקת שתן שגרתית נמצאו אצלו רמות גבוהות במיוחד של מזונות גרוזיניים, והוא הושעה ל18 חודשים מתחרות פעילה. בנוסף הוא נקנס ב15 אלף שקלים, וכובעו הוחרם. |
:( :(
אז מה עכשיו אני צריך להתחיל לאכול??? קוטג' וסלט???? |
א1ף אם ע1רז.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ