![]() |
|
|
ציטוט:
סתם נשמה אל תיקח קשה שישי בערב ואיסיי יש לך מאסה מטורפת אחי.. באמת גדלת בטירוף כל הכבוד! |
קשה לי להאמין שלא לקחת מקום מכובד יותר במר דרום אחי !
אחלה מאסה אתה תותח... הולך להתחרות במר ישראל? אם כן איזו קטגוריה ? |
ציטוט:
|
80 may be
|
אנשים ששאלו לגבי משקל שלי - קבלו אני שוקל 86.340 קג,תוך 5 חודשים עליתי ב 8 קג של מסה טובה.כך אפשר להגיע עד סוף השנה ל 95 קג(כולל תחרויות).
אני אכשב עם הייתי רוצה לפתוח כמה סודות לגבי חומרים! אבל אסור :mad: GH + Insulin ועם עוד מרקבים עובדים יפה מאוד! :sbb4: |
wow hgav selha hestaper meod
|
תחילת חיתוב..עברו רק שבוע ימים.
http://img370.imageshack.us/img370/3034/img4230zc5.jpg |
ענק !!!!!!
והבטן נראת מטורף, למרות אחוז שומן לא הכי נמוך, שרירי הבטן מאוד בולטים עצלך, יש מסה בקוביות,זה נראה טוב ! Tak derjat6 molodez !!!!!!! |
איזה חזה ושרירי בטן ועוד באחוז שומן לא נמוך במיוחד, כשתהיה יותר חטוב זה יהיה מטורף.
|
עדיין משגע אותי איך לא לקחת מקום שני שלישי במר דרום...
אתה נראה מעולה ומאסיבי כל כך מה הייתה הבעיה ? פוזינג גרוע ? ייבוש לא הלך ? מקווה שבמר ישראל תתן בראש ! |
הבעייה במר דרום הייתה בפוליטיקה! אני יוצא לתחרות בפעם הראשונה ומה אתם חושבים? פוליטיקה.
השנה אני בערך יודע את הסיכויים שלי! רוב אני חושב תלוי בהשקעה מבחינת חומרים אבל גם שימוש בהם נכון! כבובן אימונים....גם! |
|
וווווווווווואווווווווווווו בנאדם כל פעם שאני רואה תמונות שלך אני מתמלא קנאה, מאסיבי בטירוף ואם אלו התוצאות של שבוע חיטוב אתה תראה מטורף לגמרי.
|
בן אדם אתה תותח ומאסיבי כל כך !
איזה קטוגריה אתה עומד להשתתף ?! ודרך אגב אני סומך עליך שתיקח בין שלושת הראשונים בכל קטגוריה שתלחם בה ! |
וואו שיפרת את הפרונט באופן רציני!!!!
כל הכבוד איסי! |
תודה חברייה!
|
פאק אתה נראה מטווורף !
מה הגובה והמשקל ? |
שיו אחי נהיית מטורף מספיק לגדול חלאססס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ