ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   לוגי אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   הלוג של קרייסלר (https://israelbody.com/showthread.php?t=12004)

Kachok 03-10-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
תקן אותי אם אני טועה.
ברגע שאתה מכניס טסט בצורה מלאכותית. לגוף אין צורך יותר לייצר זאת בעצמו, זה בדיוק כמו עם הקריאטין. לכן לאשכים אין עוד תפקיד והם מצטמקות עקב ירידה בתפקוד.

יצאת אהבל כי ייצור הקריאטין לא נפגם בצריכה שלו ממקור חיצוני

tomerA 03-10-07 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
האמת שזה כבר לא כלכך משנה לי כי איך שאני מסיים את זה אני לא חוזר לזה יותר בחיים זה מבאס חבל על הזמן כל התקופה הזאת אתה כל הזמן בסרטים שלא יקרה לך משהו וזה מפחיד אני מוותר על השטויות האלה

חח שמע אחי מצטער אם הבהלתי אותך או משהו, פשוט אני לא מבין גדול בעניין וזה די מעניין אותי.
אני שואל אותך כול מיני דברים ששמעתי כי אני מאמין שאתה מבין יותר ממני ושתוכל להגיד לי מה נכון ומה לא.

tomerA 03-10-07 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
יצאת אהבל כי ייצור הקריאטין לא נפגם בצריכה שלו ממקור חיצוני

לאורך זמן הוא כן. אם תשמש כול הזמן בקיראטין ממקור חיצוני, אני תכוון לתקופות ארוכות. יכולת ייצור הקיראטין של הגוף תפגם.

toxicity 03-10-07 23:39

ציטוט:

לאורך זמן הוא כן. אם תשמש כול הזמן בקיראטין ממקור חיצוני, אני תכוון לתקופות ארוכות. יכולת ייצור הקיראטין של הגוף תפגם.

למה אתה מבלבל במוח?

tomerA 03-10-07 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
למה אתה מבלבל במוח?

אני זוכר שקראתי את זה איפה שהוא פה...
סליחה אם אני טועה פשוט הייתי בטוח שקראתי את זה פה.
אני יחפש פה ויערוך אם אני ימצא. :blush:

אליאב קרייסלר 04-10-07 11:04

קיצור חבר'ה פה זה הפוסט שלי ולא חנות קריאטין אז דברו על זה באיסיקיו או משהו חחח...
TomerA תגיד בן כמה אתה היום? יש לי שאלה תגיד אתה מכיר ילדה בשם עדן סגל? השם שלך די מוכר לי

tomerA 04-10-07 11:07

ציטוט:

קיצור חבר'ה פה זה הפוסט שלי ולא חנות קריאטין אז דברו על זה באיסיקיו או משהו חחח...
TomerA תגיד בן כמה אתה היום? יש לי שאלה תגיד אתה מכיר ילדה בשם עדן סגל? השם שלך די מוכר לי

לא, לא מכיר אף אחד כזה.
כמה זמן בערך לוקח סקייל?

אליאב קרייסלר 04-10-07 12:56

ציטוט:

לא, לא מכיר אף אחד כזה.
כמה זמן בערך לוקח סקייל?

אני עושה 10 , אני מכיר כאלה שאומרים שבכלל צריך לעשות של 12-14 אפילו 16 שבועות ,
בהתחלה לשים חומרים כמו סוסטנון דקה דיבול אנדרול שהמטרה שלהם בעיקר זה לעלות אותך...
ובסוף הסייקל לקחת חומרים כמו טרן וינסטרול וכאלה בשביל ''למצק'' מלשון מוצק את מה שהעלית אבל זה הפסיכופטים ממליצים אני בכל אופן לא חושב שאני יתקרב לדברים האלה בזמן הקרוב אחרי כל מה שעברתי חחחחחח

אור 05-10-07 00:48

אליאב, תאכלס עקב השימוש - הגעת למצב שאתה לא חושב שהיית מגיע אליו אם לא הייתה משתמש?
אני מתכוון מבחינת העליה במשקלים \ משקל גוף והיקפים.
עזוב את החלק הנפשי כי נראה לי אתה לחוץ מכל העניין..

אליאב קרייסלר 05-10-07 00:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אליאב, תאכלס עקב השימוש - הגעת למצב שאתה לא חושב שהיית מגיע אליו אם לא הייתה משתמש?
אני מתכוון מבחינת העליה במשקלים \ משקל גוף והיקפים.
עזוב את החלק הנפשי כי נראה לי אתה לחוץ מכל העניין..

גם אם הייתי מגיע לזה , הייתי מגיע לזה עוד 4 שנים אם בכלל...
אמרתי את זה כבר בפוסט הכל עניין של עצלנות , זה לא שחיכיתי עד שאני יסיים למצות את הגנטיקה... פשוט עצלן , בנאדם סבלני היה מחכה עד גיל 22 ככה ומשם דוחס חומר...

עוד דבר שאני חייב לציין זה שפשוט מגיל מאוד מאוד צעיר הייתי תחרותי בכל העניין הזה ובכלל כל דבר שלא הייתי בו ראשון הייתי עוזב... עד היום כל מי שבן 17 אני רוצה להשאיר לו אבק וכמו שאתה יכול לראות אני משתדל באמת לקיים את זה...(לא אמרתי מקיים , אמרתי משתדל)
אבל זה בסדר אני מודע לזה שבקרוב מאוד אני יגיע לגיל שבו המנצח זה מי שדוחף יותר חומר ולכן אחרי התקופה העכשווית אני אקח את זה יותר באיזי

2pac2 05-10-07 00:57

ציטוט:

כן שמע אם נמדוד מקצה האשך הימני אל קצה האשך השמאלי לא כולל הזרנוק עצמו נגלה שירדתי בהיקף של כ2 מילימטר ככה שההיקף העכשווי הוא 40 סנטימטר במצב חרמנות...

תגידלי מה אתה דפוק אתה :):):):) מהזה ירידה בהיקף מה אתה מסתלבט כאילו אין ירידה לפחות אני לא שמתי לב לשום דבר מה שכן אני שם לב זה שהחשק מיני עולה ולא רוצה לרדת לעולם

עולה או נשאר גבוה?

כי איזה אידיוט אחד (מישהו באמת אדיוט שלא מבין) אמר לי שזה פוגע טיפה במיניות

אור 05-10-07 01:03

אליאב בכמה עלית סה"כ בתקופה של הסייקל?
בכלל בכללי.. היקפים משקל הכל..

SmaMMiT 05-10-07 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אליאב בכמה עלית סה"כ בתקופה של הסייקל?
בכלל בכללי.. היקפים משקל הכל..

גם אני הייתי שמח לדעת אחי
+ כמה אחוז שומן בהתחלת הסייקל וכמה בסוף ( עם בכלל סיימתה )

אליאב קרייסלר 05-10-07 08:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
עולה או נשאר גבוה?

כי איזה אידיוט אחד (מישהו באמת אדיוט שלא מבין) אמר לי שזה פוגע טיפה במיניות

חחחחחחחחח דווקא חומרים כמו טסט רק עושים אותך חרמן שמע זה כבר יכול להגיע לרמה של הטרדות מיניות מדבר בשיא הרצינות

i can stick a goat חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tomerA 05-10-07 08:59

ציטוט:

חחחחחחחחח דווקא חומרים כמו טסט רק עושים אותך חרמן שמע זה כבר יכול להגיע לרמה של הטרדות מיניות... מדבר בשיא הרצינות i can stick a goat חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:ohmy: אתה מסוכן לציבור!

אליאב קרייסלר 05-10-07 09:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmaMMiT
גם אני הייתי שמח לדעת אחי
+ כמה אחוז שומן בהתחלת הסייקל וכמה בסוף ( עם בכלל סיימתה )

חחח דפקתי עליה של איזה 10 קילו עד עכשיו..ועוד היה איזה פאק בתחילת הסייקל שבגללו ''קיצרתי'' את הסייקל בשבוע מה שהותיר לי 10 שבועות , אבל בוא נאמר שאת העליה לא ראיתי בחודש הראשון... רק בשבוע ה5...

בגלל זה גם עליתי די הרבה באחוזי שומן (לא רק בנוזלים) כי עד שהחומר מתחיל להשפיע לוקח זמן...ואני איך שהתחלתי ישר הוספתי קרוב ל 1200 קלוריות לתפריט עם הרבה מאוד חלבון סביב האימון שכנראה הלך לקיבינימט.......יענו ב3 שעות של לפני האימון ואחרי האימון היו לי איזה 100-110 גרם חלבון

Moshe 06-10-07 16:36

ב10 שבועות טסט אני חושב שמכל ה10 קילו האלה אם עלית 3-4 קילו נקי זה יהיה פאנן

eyalamzleg 06-10-07 18:52

ציטוט:

חחחחחחחחח דווקא חומרים כמו טסט רק עושים אותך חרמן שמע זה כבר יכול להגיע לרמה של הטרדות מיניות מדבר בשיא הרצינות

i can stick a goat חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח תיראה אני לא לוקח שום דבר אבל בזמן האחרון
ואי שאני יהיה בריא אני מוסגל ל5 פעמים בלילה :unsure: :unsure: ואז אני יושן כל היום
גם התחילו ליצמוח לי שערות בצורה נוראית :(

benwin21 07-10-07 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
חחח תיראה אני לא לוקח שום דבר אבל בזמן האחרון
ואי שאני יהיה בריא אני מוסגל ל5 פעמים בלילה :unsure: :unsure: ואז אני יושן כל היום
גם התחילו ליצמוח לי שערות בצורה נוראית :(

אל תדאג חמודי זה קורא לכולם בגיל ההתבגרות:laughing:

eyalamzleg 08-10-07 10:46

נגיד ש..אבל אני בן 17 ואני כבר יותר שעיר מאבא שלי:ohmy:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ