![]() |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
זה צריך להיכנס לטיפים "איך לגדול ולקבל טרשת עורקים" |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח אוי איכס
|
|
מלוכלךךך
|
מתי יהיה פרק חדששששששששש ?!?
הרסתם ת'סדרה. |
החליפו ספונסרים אז הסדרה נפלה אין להם תקציב
בניהם הבל1ט התימני |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח
זה מה יש לי להגיד על הסרטונים פה , יהיה נחמד לקבל עוד כאלה ...של moo בכלל הרג אותי אה ועוד משהו אם אנשים מכירים פה עוד שירים כמו זה סבסרטון MOO או כמו זה: http://www.youtube.com/watch?v=P7--YH6wD3E תביאו בבקשה למה אני לא חזק ברוק אבל באים לי בטוב באימונים בזמן האחרון בא לך לשבור את כל המכון |
ובכלל אין פה מה להיעלב , לפי מה שאני מבין הצחוקים פה על הליצנים של החדר כושר שעושים חזה בפרפר 5 סטים ובאים לבדוק קוביות אחריו , ושוקלים אותו דבר 4 שנים...אבל שותים אבקת חלבון בסוף אימון אז הם כאילו בסדר
אני לא מתאמן תוכניות כוח כמו החברה פה שעושים תסרטונים אבל אני משתין גם על אנשים כאלה |
ציטוט:
סתם, האמת אתה נראה בחור בסדר שמוכן להיפתח לדברים חדשים, אני מאמין שאם תרחיב את הידע שלך על הנושאים של נפח עצימות והתאוששות בתוכנית זה יתרום לך המון לתוכנית שלך, והפורום אימוני כוח מתמחה בזה. |
ציטוט:
פשוט כרגע אין לי זמן לזה כי כם היום שלי הולך על לעבוד ולהתאמן, מה גם אני לא יכול לאמן רגליים כי הם פשוט גמורות אצלי אחרי העבודה אני עובד 10-12 שעות בעמידה ... למרות שעדין ניראה לי שמישהו ברמה שלי (לא אומר שהיא בשמים כן) אבל אני 95 קילו על 1.80 על בערך 12-13%ולא מאמן רגליים שמטרתו לעלות מסת שריר כרגע ישיג יותר מתוכנית פיצול מה גם שאין לי אפשרות לעשות רגליים כמו שאמרתי... |
ציטוט:
אמרתי שאם תרחיב את הידע שלך בכמה נושאים (שאגב לא מדברים עליהם בקורס מדריכים או כל מיני מקומות כאלה) זה יוכל לעזור לך לשפר את התוכנית הנוכחית שלך (תוכנית הפיצולים) ותוכל להגיע לתוצאות יותר טובות. לא דיברתי על תרגילים ספציפים, רגליים או כל דבר אחר. פשוט להבין עקרונות חשובים באימון שבפורום הזה שמים עליהם דגש. :8: |
ציטוט:
מבקש לא למנות לבלוט השבוע :boxing::boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשהוא יצא הסדרה תחזור לשידורים כרגיל. http://up350.siz.co.il/up1/zwjqmygynuwy.jpg (רן אוהב אותך, אל תעלב) |
ציטוט:
|
לחבר'ה בפורום הזה ספיציפית
אני מרגיש חייב לומר לכם משהו , אני מגיע בכלל מעולם האופניים ורק לאחרונה נכנסתי לעולם המשקולות ואימוני כח בפרט. אבל עד כה עושה לי רושם שדווקא אתם פה לעומת שאר (או לפחות רוב)הפורום שמורכב מהרבה ילדודס מחרחרי ריב ואגו שלא נדבר על הידע הפרקטי ששואף לאפס-(קיבלתי פה המלצות לאכול רק חלבוני ביצה ללא החלמון בגלל כולסטרול ...)קיצר כנראה שרובכם פה יודעים ומעודכנים הרבה יותר, אם מבחינת אימונים ואם מבחינת תזונה,יודעים להפריד בין עיקר לטפל(מישהו פה שעזב עבודה כי זה לא הסתדר לו עם התפריט...) והכי חשוב,חולקים את הידע בכיף וכל מה שצריך הוא רק לבוא ולשאול. קיצר מזל שיש בפורום הזה את פורום אימוני הכח משום שזה הדבר היחידי שעוד גורם לי להשאר בפורום הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למשל זה די ברור שבאוריאו לא צחקנו, זה באמת מסוכן בצריכה מוגזמת ומייצר תגובה אנבולית חזקה ומעלה את הסקוואט... |
קבלו חחחחחחח פרוטאין בר של 1000 גרם חלבון חחח לא שפויים
איזה אדירים http://www.youtube.com/watch?v=X3nA2...layer_embedded |
זה אתה אחד המשתתפים שם לא ? המפיק טוען שהצלחת לסיים את כל הארוחה ב-5 דקות.
|
אהבתי את הסרטון, הם משוגעים לגמרי מעניין מאיפה כל הכסף לארוחות האלה
|
יותר מעניין איך הם מצליחים להביא כוסיות לשם
|
אוכל מביא צ'וצ'יות, תכין משהו כזה ותראה בעצמך
|
הפרק הכי שימושי בע1גי והמקקים
|
היה טוב אם הייתה פרה מחוברת לכל 15 בתים ומספקת 3 ליטר חלב טרי לכל בית כל יום
|
מעכשיו לכל בילדר על רגלי תרנגולת תגידו שהוא נראה כמו ב6:55
|
מטרילים את הבלוט אחרי שהוא עשה קרחת צולם שניות אחרי שהבלוט המלך רב עם הבלוט הצעיר על החצי לאפה שנשארה לו [אחרי שאכלו מג'יק הם התחלקו בלאפה חצי חצי] משתתפים אנוכי הכורדי השלד הבלוט הצעיר מלך הבלוטים וחבר של הכורדי :) |
יאיר אין לך מה לעשות ?
|
מה זה הצחוק הזה?
|
חחחחחחחחחח איזה צחוק של כורדייי
עלק השלד אומר הוא נראה כמו השחקני כדורגל שמחמצנים לכסף חחחחחחחחחחח |
ככה הם מפריעים לי לאכול
|
יייייייייי
|
חחחחחחחחחחח קורן
השריף |
|
ציטוט:
לצערנו עקב תקלה טכנית נבצר מאיתנו לצלם אבל אחרי פסח נעשה רימייק ונצלם "אם אתה שם חריף אני לא משלם על זה !!!!!" צה צה צה צה צה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ