![]() |
ציטוט:
http://i37.tinypic.com/2yu0t3s.jpg |
תודה רבה על התגובות !
בייספס ארוך..? אני לא חושב, דווקא יותר כמו בינוני עד קצר.. |
הולכתי את עצמי שולל מסתבר.
|
במסה שיא
וחטוב כמו קיר רשעעע אחלה גנים |
עוד תמונה שאלון שלח לי בפרטי :]
http://i35.tinypic.com/1zxtats.jpg |
תיהיה בריא אחי...
יש לך בכל מקום בגוף מסה טובה. |
ניראה מדהים לטעמי להגדיל את החזה והכתפיים והגב ופשוט לא צריך יותר מזה..
אגב מה המטרה הסופית? |
שאלוהים ישמור.
הגוף שלך נראה כמטרה הסופית שלי. לאן עוד אתה רוצה להגיע או שאתה משמר את המצב הקיים? |
למה שהוא ירצה לשמר? זה לא שהוא מתקדם בקצב של אדם מתחיל כן,לוקח לו הרבה יותר זמן לעלות במשקלים/מסה כי אחרי הכל הוא מתאמן כבר כמה שנים טובות,ועוד כמה קילו וקצת היקפים לא יהרגו אותו ורק יעשו טוב :)
אלון תקן אותי אם אני טועה :) |
ציטוט:
כרגע אין לי מטרה מסויימת או יעד סופי, פשוט רוצה לגדול עד כמה שיתאפשר לי באופן טבעי.. |
חיה....
|
מעניין אותי כמה אתה דוחק בנצ' ועושה וסקוואט (לא שזה אומר משהו כן?,סתם לידע אישי)
אפשרי? או שאתה עושה את זה בדרך משלך כזה אז המשקלים משתנים? |
אני לא נוהג לעבוד עם משקלים מקסימלים, ככה שזה לא ממש יעזור לך..
אבל בעקרון בנצ' 125 לחיצת חזה עם דמבלים 50.. סקוואט 140.. דדליפט 170.. לא יורד מתחת ל 3 חזרות.. |
פשש יפה מאוד
דיברת על הדאמבלים שניסית 50 והצלחת 5 חזרות זה בסט או חד פעמי? |
ציטוט:
אבל כן ביצעתי סט אחד עם הדמבלים של ה- 50. יום לאחר מכן הייתי חולה, למשך שבועיים.. לאחר מכן לא ניסיתי עוד פעם.. איבדתי 6 קילו שאותם אני בדרך להחזיר, ואז שוב אגש ל- 50.. כרגע עובד עם 45.. |
השאלה הייתה עם ה50 קילו דאמבלים היה ניסיון חד פעמי לסט אחד
או מספר סטים שביצעת בהם 5 חזרות בכל אחד ענית על התשובה בקיצור שורה תחתונה...כמו תמיד אין מילים (הגבתי בפוסט הזה אולי 3 פעמים,אתה כל פעם מעלה תמונות חדשות ^^ ) אה ושאלה אחרונה איזה קריאטינים אתה נוטל או נטלת ומה עבד טוב אני מנסה למצוא קריאטין ואני מתלבט בין נוז לנו אקספלוד,אז אני שואל כל בנאדם שני בערך ^^ |
ציטוט:
ונאנו ואפור, אם אפשר להחשיב את זה כקראטין.. תתחיל עם מונו זה שווה את הכסף.. |
אהה סבבה אחי תודה
אבל שאלה אחרונה,נכון לקחת 10 גרם ביום של אימון ו5 לא ביום של אימון נכון? הרוב אמרו לי שכן אבל יש כאלה שאמרו לי שלא... |
ציטוט:
|
אתה יכול לפרסם איזה תוספים אתה לוקח ?
אני רואה בתמונות שיש לך חלבון של אופטימום איזה תוכנית אתה עובד ואיזו חלוקה ? אחלה גוף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ