![]() |
ציטוט:
שם היא עשתה מופע ונ-י-צ-ח-ה בו 500$ היא כל כך שמחה שהציעה לי להרגע בעירום בג'קוזי=\ ואז זרמנו :):):):):blush: |
את סנדרה אל תקחו בתור משוואה, היא בחורה, היא הכי קל לה להכניס את הבחורה למיטה, היא כבר יודעת איפה רוצים שיגעו בא, ומה להגיד ומתי להפסיק. אני משוכנע שאם סנדרה רוצה היא מסוגלת אפילו להביא את החבר שלו ולעשות אליה אורגיה.
|
ואיך הצעת שהיא תופיע?
|
ציטוט:
שאלה : אל תגיד לי שגם אתה ראית את הסרט ההזוי הזה אתמול בלילה על ה 3 בדירה אחת?!:confused: |
ציטוט:
אבל תגיד לי מתי יש שידור חוזר ואני אראה. |
ציטוט:
|
אין משחק כזה בשביל בנות ?><
|
ציטוט:
ככה לא יודע....גם ראיתי אותו בשיא העייפות ולמידה למבחן האלקטרוניקה.... תכלס סרט סבבה אבל הרבה הקטע בסוף של השלישיה ...למה היו חייבים להכניס אלמנטים הומואיים בסצנה הזו , למה?:angry: |
ציטוט:
ואז הלכנו למועדון החשפנות, ויש בצד שלט שכתוב עליו 500$ ואז באה המנהלת ומצתחילה להסביר על התחרות, אתה צריך להסכים ואיללה סטרפטיז |
ציטוט:
בשבילנו לא צריך גינונים...מספיק תמונה אחת ולחיצה בכל מקום עליה :):wiggle: |
:whistle:
ציטוט:
|
ציטוט:
ניסית להשכיב פעם מישהו והוא אמר לך "אני מצטער , אני מרגיש שאנחנו מתקדמים מהר מדי..." ? :laugh: |
מבלי ליפגוע בכם אבל..
איזה מושפעים אתם מזה ? רק משחק,מי ישמע אתם באמת השכבתם אותה עכשיו.. אם ממשחק אתם מתלהבים ככה,מעניין מה קורה במציאות. |
ציטוט:
אני לא אגיד שמות..:whistle: :nonono: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי צריכה לצאת לפני 20 דקות |
ציטוט:
יש מצב עכשיו ברטרוספקטיבה , היה אחלה סרט מעניין אם יש עוד בחורות שמגורות ממילים גדולות.....אני עוד זוכר מהפסיכו :clap: |
ציטוט:
אה...והוא הומו:thumbdown: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ