![]() |
ציטוט:
אין לי כח להסביר. באמת. לכן אני אענה לך בקצרה. לא בהסבר, בדוגמא. גזענות - את היטלר לא עניין שאתה רק רבע יהודי, אתה בכלל נשוי לנוצריה והולך לכנסייה. הדם שלך טמא. יהדות - את היהדות, לא מעניין שאבא שלך מוסלמי ואמא שלך שחורה נוצרייה. ברגע, שהתגיירת לפי ההלכה, אתה יהודי לכל דבר. הבנת את ההבדל? ד"א- תקרא מה רשמתי קודם על מהו פאשיזם. אתה עדיין מגדיר עצמך פאשיסט? |
ציטוט:
אתה יודע שאתה חי במדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שלא מאפשרת נישואים של לא יהודים? אתה יודע מה היה קורה במדינה מערבית אם היה אסור למי שלא נוצרי להתחתן? או לא היתה אפשרות כזאת? אתה יודע מה היה קורה אם בארה"ב לא היתה אפשרות לנישואים בין יהודים לגויים? הרי היית צועק לגזענות ואפליה נגד יהודים, וזה אכן מה שקורה בארץ צבוע שכמותך. בארץ על מנת להיות אזרח, אתה חייב להיות יהודי, תאר לך במדינה מערבית היו מוציאים חוק שרק נוצרי יכול להיות אזרח, היית צועק עד השמיים? כאשר במדינה שלך התנאי להיות אזרח הוא קשר ליהדות. עצם זה שיש לך מילה שבאה לתאר כל מי שלא יהודי זה כבר מראה לך על גזענות, אבל הבעיה היא שאתה מסתכל על גזענות כדבר רע, או משליך גזענות על אירועים שליליים שהתחרשו בהיסטוריה. אבל דע לך , שעצם זה שאנחנו היחידים שעברנו כל כך הרבה ולא הסמכנו להתערבב זה מה ששמר עלינו כעם. עוד בעיה היא שאתה חושב שיהדות היא רק דת, וזה לא המקרה. על ידי מחקרים גנטיים,בדיקת ה-Y CHROMOSOME, אפשר לדעת אם אתה יהודי. לכן יהדות קשורה ישירות לגזע, נמצא במחקר שהתבצע לפני כמה זמן שיהודים בעלי שם משפחה כהן בין אם הם אשכנזים או ספרדים, היתה להם התאמה כזאת שמראה חד משמעית על קרבת דם. לכן גם אם אתה רוצה וגם אם לא,יהדות היא מעבר לעוד דת. מחקרים מקראים גם שליהודים אשכנזים בין אם זה אירופה או ארה"ב יש ממוצע IQ גבוה בהרבה מאשר האסייתים השחורים והלבנים. ההבדל משמעותי ביותר,כאשר הממוצע של היהודי הוא 115 של הלבן 101 ושל האסייתי 106. יהודים אלה הינם חילוניים לכל דבר, לכן אין פה שום קשר לדעת,יהדות היא לא רק דת אלא גם גזע. היהודים לא רוצים להתערבב עם גויים נקודה,ואין פה בכלל קשר ליהדות כדת,רוב החילוניים יעדיפו להתחתן עם יהודיה, למרות שאף אחד מבני הזוג לא דתי. אפילו בחול,יהודים חילוניים רובם לא מתערבבים,ואני אומר לך רובם. עצם זה שאתה יכול להגיד יהודי חילוני ואתה לא יכול להגיד נוצרי חילוני או מוסלמי חילוני זה הוכחה שיהדות היא הרבה יותר מדת. דרך אגב אולי אתה רוצה לקרוא כתבות מאתמול והיום שבכירי הדת בארץ רוצים לפעול נגד גיור? תפתח עיתון. ציטוט:
אני פעיל הרבה כאופוזיציה באתרים פולטיים כאלה בחול, והדבר היחידי שכל האוייבים שלי, שיהיו נאצים קיוצוניים ככל האפשר, מעריצים בנו, זה החוסר רצון שלנו להתערבב, בניגוד ללבנים כמובן. החוסר רצון להתערבב כל כך חזק שיהודים ספרדיים לרוב,התחתנו עם בני דודים וקרובי משפחה, וגם אצל האשכנזים היתה תופעה דומה, דבר שגרם למחלות מסויימות לפעמים שקיימות רק אצל האשכנזים. אין פה קשר ללהתובלל כיון ש-70% מהיהודים אינם דתיים. זה בכלל לא קשור לדת, זה הרבה מעבר לדת. ציטוט:
ציטוט:
יש אשכול ענק בנושאת של 40 עמודים שם כתבתי כל מה שאתה צריך לדעת על מה אני חושב ועל פאשיזם, אני לא מגזים זה באמת היה 40 עמודים. ציטוט:
מה שאתה רואה באפריקה זה מעבר לרצח עם! זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד, המטרה היא להשאיר את בנות המין הנשי ואת הילדות שיחיינו תחת הסבל ולא לגמור להם את החיים רק בשביל לענות אותם!!! תבין, אם היו גומרים אותם במקום זה היה עדיף מאשר לעבור את כל הסבל הזה. חוץ מרצח עם, הם מבצעים את המעשים האלה. מה עוד שהגרמנים עשו את מה שהם עשו ליהודים והכושים עושים את זה לעצמם, כל השטויות שלהם שאתה רואה מדברים על זה שהאדם הלבן הוא האוייב שלהם, זה בולשיט, הם רוצחים את עצמם בכל אפשרות שיש להם, תסתכל על כל אפריקה. ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תהרוג אותי אני לא מבין למה המשפט הזה מתקשר ובאיזה מובן... ציטוט:
אין קשר ללגעת בבחורה במוקמות מוצנעים, אתה משווה מעשה מגונה למה שתירגמתי? שאני אחזור על התיאורים? ציטוט:
תקרא את המחקר שהבאתי, הוא יסביר לך בדיוק את הקשר לפשע. ציטוט:
1-איך זה שאסייתים שהחינוך שלהם הרבה יותר מתקדם מהמערבים,מקבלים תוצאות נמוכות בצורה משמעותית מהיהודים? תסביר לי איך הלבנים,מקבלים תוצאות נמוכות מהיהודים? כולם הרי שייכים לאותו מעמד ואותה מערכת חינוך. 2-גודל פיזי של מוח ומאפיינים פיזיים לא קשורים למעמד סוציואקונומי. 3-הצחקת לי את הביצה, סינים כל היום עוסקים בפעילות גופנים ועבודה ידנית, איך זה שהם בעלי מבנה גוף מסויים? גנטיקה. גנטיקה קובעת את המאפיינים הפיזים שלך המבנה גוף שלך וגודל המוח שלך כמו שהמחקר שלא טרחת לקרוא מראה. ציטוט:
זה שהיטלר אמר שצריך לרצוח בשביל גזע וכל זה, זה לא אומר שגזע לא נכון. גזעים קיימים בכל מיני החיים בעולם,לכל מין יש הבדל מסויים בין גזע מסויים לאחר, אבל עדיין הגזעים קיימים. אבל בגלל שהחברה הליברלית רוצה שתחשוב שאין כזה דבר גזע ושכל בני אדם שווים,(כיוון שאם זה לא יהיה ככה כל המדינות יתרסקו עלי מלחמות פנימיות) אתה כמו כבש בעדר בולע הכל ואומר תודה למרות שהעיניים שלך לבד רואות הבדלים בגזעים. אתה יודע שרק שלפי מבנה גולגלת מזהים מאיזה גזע בן אדם? עושים את זה הרבה פעמים. ציטוט:
סה"כ המטרות של הליברלים הן זהות לא משנה באיזה מדינה, והימין הקיצוני שמתנגד להגירה ומטיף לשמרנות גם הוא זהה לא משנה איפה בעולם. זה לא משנה איפה בעולם, האידיאולוגיה זהה, הפרמטרים משתנים. אני אפילו אגיד לך שאין שום מפלגה היום בעולם המערבי שקוראת לטרנספר של אוכלוסיה שחיה בתוכה, כמו שהמפלגה שלי והמנהיג שלי- ליברמן, אומר. אפילו ה-NPD הגרמנית-ניאו נאצית,או ה-BNP המפלגה הימנית קיצונית הבריטית, לא מעיזות לדבר על עניין כמו טרנספר אלא רק עצירת הגירה. לכן במובן מסויים מה שיש לנו פה הרבה יותר קיצוני מכל מפלגות הימין הקיצוניות בעולם המערבי. לכן מה שאני בא להגיד לך שהמטרות הימניות קיצוניות והשמאלניות הקיצוניות זהות לגמרי לא משנה מאיפה אתה בעולם,מדע המדינה זה תחום כללי לכל העולם, ואותו חומר שלומדים פה לומדים בכל מקום אחר, כי האידיאולוגיות זהות בכל משטר בעולם בין אם זה שמאל או ימין. ציטוט:
תגיד זה רציני או מה? תקרא מה שרשמתי לגבי אידיאולוגיות בעולם בפסקה הקודמת. לימני קיצוני בישראל, וימני קיצוני בכל מקום אחר יש אותם מטרות ואותה השקפת עולם. לשמאלני קיצוני בישראל ובכל מקום אחר יש מטרות זהות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
רגע, השמדת הכנענים רק בגלל שהם לא היו יהודים, השמדה עד לפרה האחרונה, להשמיד תינוקות, זה לא השמדה?? |
עומרי רציני למה כל אשכול כזה נגרר ל40 עמודים של חפירות ושל חילוקי דיעות בעינייני אידיאולוגיה?
בגדול כמובן לא קראתי את התגובות אבל ממה שראיתי אני ואתה באותו ראש מבחינת אידיאולוגיה. אבל בחיאת אתה בחיים לא תצליח לשכנע אותו! לריב על אידיאולוגיה זה אומנם כיף אבל חסר טעם גמור! |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך בדיוק ההודעה שלך מתקשרת למה שאני רשמתי? לא שאלתי כמה אכזריים היו הרומאים, או כל עם אחר בזמן הזה. אך אין לך מה להתווכח עם עובדות. הויקינגים היו אחד השבטים האכזריים ביותר, אם לא הכי אכזרי. הם נודעו בעקבות אכזרויותם, הם כבשו כפרים בזזו, אנסו את האנשים, ואז שרפו את הכפר על יושביו, זה לא מפסיק אכזרי בשבילך? " ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה.." אני נפלתי בבור? אתה קודם טענת שאפרו-אמריקיים שהם בעצם אבולוציה של האפריקאים הקדמונים לא יכולים להתפתח, כי הם אפריקאים, שהם גזע נחות ובלה בלה. אבל הנה, אפילו הויקינגים האכזריים הפכו להיות אנשים טובים, אם זה בגלל התפתחות אבוליוציונית או וואטאבר. אז למה אתה פוסל אפרו-אמרקאים על הסף? הרי זה אותו דבר. האם תפסול נוורגי אקראי ותגיד שהוא נחות, וחסר תרבות בעקבות שורשיו הויקינגים? לא כ"כ נראה לי. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי. אה ואגב, נורווגיה הייתה מדינת עבדים זולה, וההתעשרות והשגשוג חלו אחרי שמצאו שם נפט. |
ציטוט:
מאיפה באה לך המחשבה שהאבולוציה שם נעצרה? |
ציטוט:
אני יודע זה באמת בזבוז זמן... חבל על האנרגיה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שהאירופאים התפתחו יותר מהר מהם זה לא אומר שהם הפסיקו להיתפתח. |
ציטוט:
אתה אומר הויקניגים היו אכזריים, אני מראה לך שכל התרבויות והצבאות שהיו באותה תקופה היו אכזריים באותה מידה ואפילו יותר, אתה קשה הבנה זה משהו אחר, בגלל זה לא הבנת את הקשר של הרומאים. ציטוט:
הראתי לך והסברתי לך שהאימפריה הרומית עשתה בדיוק אותו דבר ואפילו לאוכלוסיה יותר רחבה! כנ"ל הצלבנים בימי הביניים שהיו לאחר תקופת הויקינגים וכל שבט אחר שלחם, זה ממש לא יחודי לויקינגים. אתה צריך לשפוט שבט לפי השוואה לאותה תקופה לא לתקופה של היום, אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה לימינו אז תסתכל על הצאצאים שלהם היום, שמנהלים את הארצות המתקדמות ביותר בעולם אם זה מבחינה תרבותית או מדעית או פוליטית. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה גם יכול לשפוט את הערבים באותה מידה,בימי הבינים הם נחשבו מפותחים ומתקדמים, אבל, הם נישארו שם בהרבה בחינות כאשר מהתקופה הזאת כולם המשיכו להתפתח והם נישארו מאחורה. |
ציטוט:
תשאל מי שקצת מבין בנושא, והוא יגיד לך שהויקינגים נודעו באכזריותם, ואף היו ההאכזריים ביותר. ואיך בדיוק מידת האכזריותה של האומה הרומית קשורה לנושא?! זה כמו שתצדיק מעשי תיהור אתני יהודי באירופה על ידי הנאצים כי גם האפריקאים עשו זאת באפריקה. בקיצור, אין לי מה להמשיך להתווכח איתך כי אתה תמשיך לטענות את הטענות המגוחחות שלך. ומה שרציתי לטעון בקשר לנורווגים זה שנוורגיה לא הצליחה בזכות האזרחים, בזכות החוכמה והתושיה שלהם, אלא הצליחו בסה"כ בזכות הנפט, " משאבים טבעיים הם אלה הנותנים עוצמה כלכלית למדינה" לא רק, קח לדוגמא את ישראל. אה ולא קוראים לי יגאל. |
"
כן אתה נפלת בבור, כי זה בדיוק מה שהופך אנשים לנוחותים יותר, עצם זה שבאלפי שנה הם לא השתנו בגרוש,לעומת האירופאים שעברו קשת רחבה של התפתחות. זאת הסיבה שאני פוסל את האפרו אמריקאים,או כושים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם, ההישגים שלהם שואפים ל-0 והם נישארו באותו קן כמו לפני 2000 שנה. הויקניגים/סקנדינבים בדיוק מראים את ההתפחות והאבולוציה של האדם,התחילו במקום מסויים כלוחמים אימתניים וסיימו את הקשת במקום אחר לגמרי שהוא בחלק העליון של התרבות המודרנית אם זה במדע,תעשיה,כלכלה,שלטון ,עושר,רווחת תושבים. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי." איזה אלפי שנה חח, השחורים נמצאים בארה"ב אלפים של שנים? חח ודווקא יש לך המון פרופסורים, דוקטורים ואליטה חברתית שמורכבת משחורים, תראה את קונדולוסיה ריס לדוגמא. וזה שההצלחה של האפרו אמריקאים היא רק בשנים האחרונות זה בגלל שחסמו להם את ההצלחה עקב גזענות. זה כמו שגזענים אירופאיים יתרעמו על כך שאין יהודים בעמודת ממשל או במקצועות חופשיים (לפני האמנסיפציה כמובן). בקיצור, אין מה להמשיך לתהווכח איתך. זה כמו להתווכח עם ניאו-נאצי גרמני על למה יהודים לא נחותים. אותה הגברת בשינוי אדרת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קופי ענאן עוד אפשר להסכים שהוא פרו ערבי, אבל קונדולוסיה רייס? היא השיקוף של הממשל האמריקאי, שהממשל האמריקאי הוא פרו ישראלי מובהק. |
ציטוט:
|
זה לא משנה אם היא פרו ערבית. הוא רק מציג דוגמאות של אנשים שחורים משכילים. קונדוליסיה רייס, קופי ענאן, מרטין לותר קינג, קולין פאוול ועוד רבים אחרים.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ