![]() |
ציטוט:
אל תגיד לי להרגיע את עצמי אני מאוד רגוע שמאלני שכן אבל הוא בוגד אין דבר כזה "פלאסנטאים" ולי יש בעיה אם חופש הביטוי בארץ כי נותנים אותו לשמאלנים ולא לימניים הערבים צועקים "איטבח אל יהאוד " אבל אם אני יצעק מוות לערבים יאסרו אותי באשמת גיזענות אני לא יכול ללכת אם חולצה צהובה של כ"ך אבל אני כן יכול ללכת אם חולצה של ראלאד סלח שקורא להשמיד את היהודים והנוצרים אז תעשה לי טובה אין שום חופש ביטוי ואם יש זה רק לצד אחד שזה השמאל |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב לא שווה שיתנו לי אזהרה בגלל בוגדים כמוך אני לא יתפלא אם אתה על איזה 20 אחוז שומן ומשחק לי אותה ברוס לי עלק מזיין אותי ילד במבה שכמוך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ברור שעדיף שלום, אבל אני לא מאמין שהדרך, כמו שעומרי אמר, היא כל כך הרבה ויתורים מצדנו שהוכחו בהיסטוריה כמזיקים בלבד. |
זה לא נכון, יש כאלה(ואני מכיר), שלא מעונינים בשלום..
הם פשוןט מעוניינים להשמיד את כל הערבים, ויצא לי לדבר איתם על זה, הם אמרו:"אני לא רוצה שלום עם הערבים, אני רוצה שהם לא יהיו קיימים". |
ציטוט:
בכל אופן שמאלני זה שמאלני, לשמאלני יהיו אותם מאפיינים בכל מדינה, מה ששונה זה הדברים שהם תומכים/לא תומכים בהם כאן כל מדינה עם המאפיינים שלה. אבל בקווים כלליים הימין והשמאל זהים בכל מקום ב-100 אחוז מבחינת אידיאולוגיה/תיאוריות לביטחון/גישות בניהול המדינה. |
ציטוט:
בוא מושב זרעית בצפון בית מספר 2 פניה שניה שמאלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך קוראים לך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תישאל מי זה נתנאל יכוונו אותך בוא בכיף |
ציטוט:
|
עומרי, לפני יומיים אמרת שאני שמאלני (:crazy: :shok1: ), על סמך מה?! :crazy:
|
ציטוט:
אדם ימני בארץ יכול להיות קומוניסט מושבע, בעוד שבמובן המקורי של "ימני" זה לא ייתכן. פה ימני ושמאלני קיבלו משמעות מבחינת הסכסוך עם הערבים, לעומת מדינות אחרות ששם שמאלני וימני הם יותר דיעה פוליטית שמושפעת מהכלכלה. ברור שיהיו מאפיינים דומים בשמאל בין כל המדינות וכך גם בימין, אבל להגיד שזה אותו דבר, בעיקר במדינה שלנו, זו שטות. אתה מדבר שטויות, אני ימני לגמרי, חילוני לגמרי וליברלי, ואני לא היחיד שכזה. |
ציטוט:
חחח פחדן אפס משחק לי אותה שואל מאיפה אני וזה ואז פיתאום חבל ללכך עלי תידיים אה בוא אני דואג לך עלי לאישופוז בבית חולים אלישע בחיפה יש שמה הרבה ערבים שלא תרגיש לבד |
ציטוט:
עובדה שהחזרת שטחים לא הוכיחה את עצמה וגרמה למלחמה עכשיו בצפון. ראינו מה קרה שעזבנו את לבנון. גם עכשיו יש המון שקט אחרי ההתנקות נכון?:boxing: אף מדינה, לא רוצה לעשות שלום או לא צריכה לעשות שלום, עם מדינה חלשה. ברגע שאתה חלש,האוייבים יזלזו בך ולא יהיה להם שום אינטרס לעשות איתך שלום. שלום יכול להגיע רק כאשר האוייב מעריך את הכוח שלך וכאשר הוכחת יכולת צבאית שמעמידה אותו במקום. זה מה שהביא להסכמי שלום שהיו לנו עם מדינות ערב, כוח. |
עומרי עוד פעם אתה יכול בבקשה לפרט מה זה ימיני??
|
ציטוט:
חבל עליך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ