![]() |
אופיר אתה לא חושב על איזה שבוע חופש?
|
בשבוע אחרי פורים עשיתי שבוע בעצימות נמוכה ואפילו פספסתי איזה 2 אימון בגלל הגב.
אני עייף בגלל עבודה ולימודים לא בגלל האימונים. לא מרגיש צורך בחופש מאימונים בנתיים אני רוצה כרגע לנצל את המומנטום של הסקוואט ולשבור שיאים כמה שיותר. |
אימון רק סקוואט (מחר נמשיך פלג גוף עליון)
158 לחמישיה, בעקרון PR למרות שהעומק לא מספק אותי ורוב החזרות מקבילות בלבד. נתתי לעצמי ליפול במקום להתיישב לאט, הבעיה היא שהבאונס מגיע הרבה לפני המקביל וזה מה שגורם לי לחשוב שאני עמוק מספיק. אני מעלה משקל ואשפר את זה להבא. שבוע הבא 160 (!!!) הסרטון כאן מאוד חשוך אבל הקובץ המקורי אני שובר אולי 2 חזרות כל השאר מקביל - גבולי. אפשר לראות שהחזרה הראשונה התבצעה כמו שאני רגיל ושואף, כל השאר די קקה. |
יפה אופיר.נראה כאילו הברכיים גולשות לך יותר מידי אבל אתה שובר מקביל...בכל אופן,נראה כאילו היה לך קל מידי.אני מאמין שיכולתה לעשות באימון הזה 160 ובאימון הבא כבר 162 או אפילו 165..
|
אתה שובר לא הבנתי מה הבעיה פה חוץ מזה שהברכים גולשות לך יותר מידי
|
לפי מה שאני בדקתי אני לא כל כך שובר (מה שכן, מאוד מאוד קרוב לזה)
הברכיים גולשות מאותה סיבה שאני לא שובר - שאני נופל ולא מתיישב. תראו את ההבדל בן החזרה הראשונה לשאר החזרות (הפחות טובות). |
לא יודע.אתה שובר מקביל..נחכה כבר לתגובות של המומחים.
|
סקיילה , קודם כל אהבתי תסרטון והצעקות רעל האלה :d
דבר שני , אני לא מומחה גדול אבל לפי דעתי אתה די על המקביל , לדעתי תישב עוד טיפ טיפה לשבור בכל מקרה כל הכבוד |
אחלה סקוואט
|
האחרונות די גבוליות, אבל קשה לשפוט הסירטון ממש חשוך.
כל הכבוד |
יפה מאוד. רק האחרונה בקו מקביל, כל השאר שוברות.
|
כן זה מקביל לא מתחת, אולי הראשונה ועוד איזה חזרה שוברות. אבל אני מאמין שיהיה סביר לתקן את זה. יום שני יהיה 160!
|
טוב היום יום שני ונזכרתי שאמור להיות סקוואט קל ולא עוד pr
160 ברביעי / חמישי. אימון ליצנות סקוואט קל 115~ לשתי חמישיות כבר לא מרגיש בכלל את הכאבי גב בסקוואט - טוב מאוד. אבל הם עדיין קיימים ואני אתן עוד זמן עד שאני אחזור לדדליפט. לא בקרוב בכל אופן. לחיצת חזה בדמבלים! היה בא לי לגוון... שמיניה לא קשה עם 40 קילו כל צד, אחרי זה עוד רביעיה עם 45 קילו... הייתי יכול יותר אבל לא נגעתי בדמבלים מאז אוגוסט בערך ככה שהייתי מאוד לא יציב וכו'. מתח - הגעתי לחמישיה עם 45 פאונד והרגשתי שאין לי עוד אז ירדתי ונתתי עשיריה בלי משקל עם סוג של רסט פאוז (היה בא לי להיות בילדר) אחרי זה אחורית וקדמית בכבל והביתה. חוץ מסקוואט אני לא אתקדם כבר בתוכנית הזאת אז בא לי קצת ליצנות... אולי אעבור למתכונת טקסס בבנץ'. |
גיוון זה שם המשחק.
יאללה בהצלחה בסקוואט הכבד. |
התחלתי לדפוק את הראש במוט לפני סטים אני משתדל להמנע אבל לפני pr זה נותן המון פוש מנטלי רביעי יש לי חתונה אז עדיף לא לבוא עם בלוטה על הראש...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח wtf אני מקווה שהחגורה שלי לא נגועה במגעילות שלך
|
כן זה קטע דפוק לאללה אבל גם ככה כולם חושבים שאני מטורף שם אז למי אכפת
|
תמשיך להלחיץ אחי!
|
ממשיך להלחיץ אח שלי-
סקוואט 161 לשלישיה. Pr. הפעם הכל שובר טוב ויפה. לא היה יותר מדי קשה. רק הראש שוב פעם כואב. פרס על הפרצוף 72.5 רק שלישיה אז התעצבנתי הורדתי ל60 בדרום סט ונתתי עוד כמה חזרות ואז נתתי כמה פוש פרסים מתח 15 ואז גם סוג של רסט פאוס.... שעמם לי. |
יפה מאוד מפצל על המשקל !
שברתה ללא ספק!! |
הסווקאט שלך יפה אבל יש מה לשפר.
אתה מוציא את הברכיים בסוף התנועה. את צריך להוציא אותם בתחילת הירידה ומשם לא להזיז אותם. זה דיי פוגע לך ביציבות. |
כן כמו שyyy אומר בתחילת התנועה דחוף בירכיים קדימה ולצדדים
לפי דעתי גם שמור על מבט על הריצפה זה ייתן לך הרבה יותר יציבות ובכללי תרגיש תסט יותר קל |
אוקיי לקחתי לתשומת ליבי ומבין על מה מדובר.
העניין הוא לעומת הסקוואט הקודם שהעליתי, אני שם דגש מאוד חשוב על התיישבות איטית אחורה ולא "נפילה" (פעם קודמת לא שברתי כי לא עשיתי את זה מספיק) אני אשתדל לדחוף ברכיים בהתחלה בו זמנית עם ההתיישבות האיטית יחסית... כואב הראש |
בהצלחה אחי..
|
כל הכבוד אופיר, התקמות מעולה.
|
מזל טוב על הpr
התקדמות טובה בינתיים |
ע1111פירררררררר
|
יפה מאוד
|
כן אני מתליצן בליניארית בנתיים חוץ מהסקוואט כי אני לא אתקדם בלחיצות / משיכות / משהו כבר...
חבל שלא אמצא החורף הייתי ממשיך ישר לטקסס אבל אני לא רוצה לסיים באמת שמן ולא רוצה לחשוב על זה כל טקסס / להפסיק באמצע... אבל תכלס לא במצב שמצריך חיטוב |
תעשה כשאתה מוכן לתת 100אחוז, מה מצב הגופה עכשיו רואים קוביוות??
|
ציטוט:
|
התקדמות פצצה, נראה שה161 לא היה קשה מדי.
כל הכבוד. |
ציטוט:
אין בעיה שתתחיל עכשיו, אתה תהיה חטוב כל הקיץ, כשאתה עושה מאסה בתוכנית כוח עם הרבה נפח אם ה5-10 קילו הראשונים אתה תעלה נקי כמו שצריך. אחרי החיטוב הליצני שלי לפני שנה עליתי איזה 10 קילו ראשונים בלי טיפת שומן (לפי העין). מצד שני אין בעיה לעשות טקסס מת'וד לחודש או משהו כזה, אתה יכול להחליט שאתה מחר עושה נפח כבד ויום חמישי לשבור שיא, באמת שאני לא רואה בעיה אם אתה מתאמן כמו שצריך ולא מעמיס על עצמך יותר מדיי. בכל מקרה הייתי חותך את התוכנית שלך מהמון סיבות שאין לי כוח לרשום. |
אחלה של סקוואט, סחטיין על ההתקדמות!
|
אני רוצה למשוך את ההתקדמות של הסקוואט, כל עוד מתקדמים אין מה לשנות. אחרי זה נעבור בטח לטקסס.
|
עוד אימון
סקוואט 161 לחמישיה pr, אין לי מושג איך זה קורה אימון קודם לקחתי בטריה חדשה צילמתי סט אחד עכשיו היא ריקה. היה לא קשה במיוחד לא יודע איך הטכניקה. בנץ' 100 5x5 זהו |
המפצל!!!!!! כל הכבוד
|
כן טפו טפו הסקוואט הולך טוב מאוד...
|
בהצלחהה ע1פיר
יאלה תגיע כבר ל170 סקואטט מה עם הדדליפט מתי אתה חוזר למשוך? |
תלוי בעבודה שאני עומד המון שעות הגב שלי מת...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ