![]() |
ציטוט:
בודיבילדר זה מי שמשיקע את רוב הזמן שלו בזה ובין היתר מזריק (זה חלק בלתי נפרד מהמקצוע הזה). איך אתה יכול לקרוא לעצמך טייס אם אף פעם לא הטסת כלי טיס? אותו דבר, אתה לא יכול לקרוא לעצמך בודיבילדר, זה שאתה בא מפמפם יד קדמית והולך הביתה זה נחמד ויפה, בודיבילדר אתה לא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני צריך דחוף את השם של השיר, הלהקה והאלבום..! |
ציטוט:
scorngrain 24-7 hell סתם הוספתי מוזיקה מהיוטיוב, לחצתי על מטאל ושמעתי 1-2 שירים והוספתי, אין לי מושג מי או מה הלהקה |
מצחיק שהאנשים הרציניים לא נעלבים מהסרטונים האלה, ורק הילדודס המסכנים והמושפעים קופצים.
|
ציטוט:
ציטוט:
ד"א אני אוהב בילדינג לפחות תחלק המקצועי שלו לא את הילדים שבאים להסתובב בחדר כושר וזורקים מליון סטים לחזה אפשר לעשות תוכניות פיצולים טובות רק צריך לדעת איך .. אבל קודם כל צריך לחשוב על להביא את משקלי העבודה שלך למספר נורמלי |
ייייייייייייייייי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התגובה שלי הייתה מופנית לדניאל והשתמשתי בהודעה שלך כי היא מסבירה את העניין בצורה טובה.... אמרתי לך שטיפשות זה לא להיט :) |
ציטוט:
דווקא חשבתי שציטט אותי והגבת בציניות:angry: |
ק1בה יא טיפששששששששששששששששששששששששששש
|
ציטוט:
http://www.nitzotzotonline.com/UserI...e/11/oish1.jpg |
יאיר תשנה לק1בה את הכינוי ל"הטיפש"
|
חחחחחחחחחחח סרטון ענק
|
ציטוט:
|
ארוחת לילה לאלופים של הנחש המעשן.
אוקיי ידוע שבחגים אימהות, סבתות וכל הנשים היקרות שבחיינו מבשלות בהגזמה לרגל ארוחות כאלה ואחרות, ניצלתי היום את השאריות וזה מה שיצא(מצטער על האיכות המגעילה): בסרטון: - פשטידת פטריות וגבינות שמנות עם א"ש דו ספרתי(רבע תבנית בערך) - חתיכות של פיצה ביתית של סבתא - בורקס קשקבל שניצל מהארוחה - גביע גבינה לבנה 5% עם זיתים(תענוג) - סלט כרוב כבוש, גזר, גמבות ופלפל חריף כדי שהמעיים לא יתקעו מכל הבצק:XDemoticon: קינוח: - 2 בראוניז אנאבוליים - שקדים קלויים - חצי ליטר חלב תגובות כגון: "אבל אחיייייייי, בורקס ופיצה זה משמין" אחייייייייי, הגוף יכול לעכל רק 29.78 גרם חלבון" "אחיייי, אסור לאכול בצק, תאכל כמונו גבינה 3% עם טונה במים" יתקבלו בברכה |
התחלת חיטוב ולא אמרת לי?
|
נחשמעשן מה לעיקרית?
|
זאת הייתה ארוחה באמצע הלילה, בדרך כלל בארוחות עיקריות(צהריים) מעורבות הרבה חיות מתות(500-600 גרם בשר/עוף/הודו/כבש) ופחמימה אנאבולית כמו פסטה או אורז עם ירקות מוקפצים:)
|
:wacko::wacko::wacko:מה באמצע הלילה אחי זה הופך לשומן:diractor::diractor::diractor::diractor::dira ctor::sweatdrop::sweatdrop:
|
ציטוט:
אני יודע ששלחת אליי מחסלים הביתה אם מישהו יגע בי יש לי חומר פלילי לשלוח למשטרה :mad::mad::mad: |
מלשיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
|
אוי לא, אז אם אני אוכל בלילה זה הופך לשומן כי השריר ישן?
אז מה ההמלצה לא לאכול אחרי השעה 19:00 בערב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכן מומלץ לקום באמצע הלילה על מנת להכניס שייק חלבון כדי למנוע את שריפת השריר ולתרום לבלבולו. :1: |
ציטוט:
ואז תוכל לישון 6 שעות בלי לקום :carry86w: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל מה שהגעת רק בגלל שהיית בפלוס קלורי של 284710993736493276 קלוריות. |
ע1נש מוסר שהוא בולע לפני כל שינה וככה הוא לא מפרק שריר.
|
לאן הגענו עונש...
ילדים בני 14 יורדים עליך ועל בתולייך... אכן מראות קשים. |
14.2 לא סתם
|
כיצד לפתח פיק בבייספס כמו של השלד? :eek:
|
חחחחחחחחחחחחחחח
:bow:השלד:bow: |
אחי למה אתה לא עובד עם ספוטר? לסחוט את השריר עד הסוף!!!!!
בכל מקרה עבודה יפה ונקייה! |
אפשר לדעת כיצד נראת תכנית האימונים שלך ובאיזה הפקות אתה משתמש
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המבט לכל יד כשאתה מפמפם והפוזינג ישר אחרי הסט חחחחחחחחחח כל כך נכון ועצוב |
למי שלא שם לב - על הקיר רשום go pumping.
|
ציטוט:
למה אתה מחפף ? למה אתה לא עושה דרופ סט ? חבל אחי, יכול להיות לך הפרדות בראשים של הבייספס |
ציטוט:
|
מי שמפמפם
נכנס להרכב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ