![]() |
אם כול הפוזה שקאי יודע להתאמן
תרא איך דוריאן ייטס עושה אותו אפס מספר אחד דוריאן בוכל מה שקשור לאימונים http://www.youtube.com/watch?v=LbBa26IUNsM http://www.youtube.com/watch?v=yV6DWlCPLjU תקראו קצת תגובות בסרטונים אם אתם לא מאמינים |
אני מתכוון ל 5 חזרות ומתחת אחת לכמה שבועות
|
ציטוט:
ודדליפט rm5 בתחילת אימון גב עשו פלאים לקוואדס וההאמסטרינגס שלי, גדלו טוב יותר מאיי פעם! |
לא מבין למה להתווכח
תעשו אתם מה שאתם רוצים דני יעשה מה שהוא רוצה סטאס יעשה מה שהוא רוצה כל אחד יגיע לתוצאות שלו אישית וזהו.. מה זה חשוב הדרך? |
19 חזרות עם 180 קילו?
אני רוצה לראות את זה. |
ציטוט:
19 זה השיא בוא נתערב אל משהו קודם כול? אתה קובה ונדב יותר לא מגיבים לי בשום אשכול סגור? 16 מתועד מאתמול ירד לי קצת כנירא הכוח |
יאלה סגור אמ 16 חזרות 180 קילו שובר מקביל אני לא מגיב יותר
|
מילה של גבר אני רוצה
כולל נדב וקובה |
סבבה אני לא אגיב, אבל חשבתי שהתחלנו להיות חברים..
|
אני כבר רואה את הפוסט הבא...
דני מביא סרטון ואז... באופן מפתיע? עשרים וחמישה עמודים על האם דני שובר מקביל... |
ציטוט:
|
scholar בוא נעשה 25 עמודים על איך אתה מלטף אותי.
נדב כולנו עם ישראל בעזרת השם ירחם התרעם והשתבח חברים שכנים רעים בני דודים דודים סבים וחלבונים. |
בוא נעשה 25 עמודים על איך אתה מבטא את תסמונת הזין הקטן שלך על גבי האינטרנט
ומבלה את רוב היום בלספר לילדים בני 17 באינטרנט כמה אתה שמן וחזק? |
אמ בקטן אתה מתכוון גדול ואיתן אז אפשרי
אבל אני לא בטוח שרוב הפורום יאהב את זה למרות שיש חלק מנשנשים שאולי יאהבו את המראה הסקסי |
ציטוט:
|
אהבת את התמונה שלי הא דני?
|
אחי אתה 50% שומן בערך איך אתה לא מתבייש
אני ארשום לך דיאטה שסבא שלי עשה בזמנו כשהיה צעיר יותר סך הכל 6 שנים, תוך חודש וחצי אתה 7-8 % שומן ואז שאר ה 5 ומשו שנים שמירה על המשקל אני חושב שהיה בתפריט רק פחמימות ומים |
ציטוט:
בנץ' אצלכם זה חתירה של הספוטר וסקוואט זה כפיפת ברכיים. |
280 סקוואט ל10 חזרות? הרגע קלטתי את זה, על מה את מדבררררררר איזה 280 ל10 חזרותתתת מהההההה
|
כן זה השיאים...
וברור שעכשיו בדיאטה הוא ירוץ לצלם לכולם שיאים חדשים תשכחו מזה תאמינו או לא גם ככה זה לא משנה אם תוצאות אי אפשר להתווכח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ