![]() |
אתם מפספסים את הפואנטה. מדובר על בטיחות לעשות סקוואט כבד (יחסית) ללא מוטות בטיחות. מה הוא אמור לעשות במצב של כשל? מעבר לכך כל מי שעשה סקוואט על מתקן מאולתר ולא על ראק / כלוב, יודע שגם ההוצאה וההחזרה של המוט מלווים במעט סכנה וצריך לשמור על שפיות במהלך הסט... אני התאמנתי סביב שנה וחצי במכון שלו ואין אופציה נורמלית לעשות סקוואט.
|
הוא היה יודע מתי (עבור הבטחון) להתקדם ב-2.5 כל אימון.
רואים בסירטונים שלו שהמשקל קל לו, הזוקפים לא מגיעים לכשל. כשאני הגעתי ל-160 ב-ss ידעתי שאני יכול להמשיך להתקדם ב-5 כל אימון כי לא נלחמתי בכלל על החזרות. |
אתה צודק.. ברגע שאני עובר למכון נורמלי יהיה לי יותר בטחון לעשות סקואט...
אימון שעבר כשבאתי להחזיר את המוט כמעט הוא נפל לי בהחזרה בגלל שהחזרתי אותו אלכסון אז שמתי אותו על ידית אחת אבל הרמתי את זה שוב והנחתי כמו שצריך חח |
ציטוט:
זה יכול להיות אפילו יותר בטוח ממוטות בטיחות. |
חחח אני מתאמן לבד ואני לא סומך על האנשים במכון
טוב שלא רובם לא אוהבים אותי בגלל שאני תופס להם גם את המקבילים\בטן + את המוט האולימפי לבנץ' בכל מקרה אין לי אנשים שישמרו עלי חח בעזרת השם עוד שבועים עובר מכון |
אז ככה:
סקואט 125 3x5 בנץ' 82.5 3x5 דדליפט 145 1x5 אימון אחד הקשים הייתי גמור מעיפות ולא אכלתי טוב שבת.. לפחות הצלחתי |
דרך אגב שמתי לב שהגב שלי מתעגל
|
משקל טוב בדדליפט אבל נראה כאילו אתה צריך להרים יותר חזה בהתחלה... אם אני לא טועה צריך יותר כיווץ.
אתה אחרי ריסט בבנץ'? |
יפה טמבל :)
|
כן אני אחרי ריסט בבנץ'
ומשום מה היה לי קשה.. אני חייב לתרגל את הכיווץ בלחיצות שלי |
יפה קובה שובר שיאים עדיין, אתה מתחיל להיות חזק:)
|
סקואט
127.5 פרס 60 מתח משקל גוף+5 |
אין סירטון = לא קרה
|
ציטוט:
|
סחטיין משקלים יפים, לגבי הדדליפט זה לגיטימי שהגב יתעגל קצת שבאמת קשה, אני הגעתי לרמות הרבה יותר חמורות במצב הנוכחי זה בסדר גמור לעניות דעתי הלא-מלומדת, מתי שזה מתחיל להחריף צריך להתחיל לעשות חושבים.
לגבי הבטיחות בסקוואט, שוב מי שלא עשה באלתור, קשה באמת להבין, זה גם לא פשוט להוציא ולהחזיר, צריך לגלות המון המון אחריות, חוצמזה מה רע לו להתקדם ב2.5? אז יקח עוד חודש? הוא יוכל למשוך את העליה לאורך זמן... |
Lb:
130 3x5 bp 80 3x5 dl 147.5 1x5 בדדליפט חזרה אחרונה לא נעלתי אני יעשה אימון הבא אותו משקל בדדליפט |
משקל יפה מאוד בסקוואט! גם בדדליפט טוב, סחטיין. השתפרת המון.
מוזר לי עדיין שהלחיצות שלך ככה יחסית חלשות לתרגילים האלה. בכל מקרה יהיה טוב, הטכניקה בסופו של דבר תשתפר. לפחות לא עשית דברים דפוקים בטכניקה שעשו לך כאבים מטורפים חח |
אחלה משקלים, כל הכבוד
|
כואב לי המרפק כבר שבוע בגלל הבנץ' או לאדע למה אבל אחרי בנץ' כואב לי..
ובכללי אני לא יודע לעשות קיווץ טוב בבנץ' בגלל זה המשקל הנמוך |
אולי המרפקים שלך יוצרים זווית של 90 מעלות כשאתה עושה בנץ'? ריפטו הזהיר לגבי זה בdvd שלו, אבל גם הוא אמר שזה בעיקרון יוצר יותר לחץ על הכתפיים אז לא יודע...
אני אישית לא יכול לעשות בנץ' כרגע בגלל כאבים במרפקים שנובעים מהסקוואט בכלל, אבל אם זה היה מגיע לך מהסקוואט אז היית מרגיש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ