![]() |
ציטוט:
טוב זה השיא! אני אשכרה התץחלתי לשהק |
מישהו יכול להיחשב כבל1ט השבוע גם אם הוא לא בפורום?
היום בא אליי אחד במכון ואמר לי שתוכניות כוח זה לא טוב כי זה מזיק לעיניים או משהו כזה, בגלל המאמץ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:confused::confused::confused::confused: |
כן כן, לא טעיתם! שלישי חדש - בל1ט חדש!!!
והשבוע בפינת בל1ט השבוע: הבל1ט שלנו עובד עד מאוחר, מוזג משקאות אלכוהוליים בפאב באיזור השרון. אך הבל1ט היקר שלנו גם שכח לקחת את מנת המולטיויטמין שלו, ולכן כשחזר לאחר העבודה הוא ללא השתהות פתח את קופסאת התוסף, לגם כדור ואז להפתעתו גילה.... שהכדור שהוא לגם היה של קפאין!!!!! אין צורך להוסיף, בל1ט השבוע שלנו הוא scylla!!!!! ברכות לבל1ט המאושר :yup::yup::yup: |
מזל טר1ל,
באמת מגיע לו. |
ציטוט:
|
התחרות מכורה! לתלות השופט בחוצות העיר! :shok1::shok1::shok1::shok1:
|
מה אני רואה כולם מנדבים את עצמם להיות בל1טים?
יש לי גם התוודות הייתי אצל חבר ואחר כך שהלכתי ממנו נזכרתי ששכחתי תפאלפון שלי אחרי שהלכתי 2 דקות ובטעות נכנסתי לבניין אחר וצלצלתי שם באינטרק1ום כמו מטורף וענתה לי רוסייה זקנה בת 80 ועשיתי לו ירדן יא בן שרמ1ט מה אתה מחקה לי רוסיות זקנות פתחתי תדלת ופתאום אני קולט רוסייה זקנה בת 100 וכל זה שאני נוסע על קורקינט ליד הדלת של הבית שלה |
ציטוט:
|
אכן.... כול החברים שלי אומרים לי שאני כ1רדי למרות שאני עירקי טהור
|
לוקח את התואר בכבוד השבוע מה שעצוב שידעתי שזה יקרה יום אחד. מה שהיה יותר מפחיד שזה היה לילה של 4-5 שעות שינה שהייתי חייב לנצל כל דקה ואמרתי שאם אני לא נרדם אני פשוט קופץ מהגג.
|
תואר בל1ט השבוע זה לא כבוד, זאת בושה ובנות לא מסכימות לגעת בך 24 שעות אח"כ בגלל קללת הבל1ט והגועל נפש המצטבר(:unsure:)
תפסיקו לרצות להיות בל1טים:mad::mad::mad: scylla לא נורא אחי, יצאת בזול יחסית צריך להכריז על "בלוט שצריך לשבור לו את האף ולירוק עליו אם רואים אותו" על אראל אורן החמש-עשרית סקוואטר בסמית' משין aka "נעל" בקיצור |
בס"ד
מזל טוב לבל1ט !!! |
שלישיייייייייייי חדש..... בל1ט חדש!!!!!!!!!
והשבוע בפינת בלוט השבוע: הבל1ט שלנו להשבוע אוהב להשתמש בכתב הכחול המודגש ולהביע את דיעותיו האישיות תוך כדי מגלומניה! הבל1ט שלנו החליט שליאו מסי גדול יותר מכל כדורגלן שאי פעם נולד, וששח-מט הוא ספורט נלוז לעומת פיתוח-הגוף! ולכן, ללא שום דחי נציג את הבל1ט להשבוע: הניגרי הענק! ברכות לבל1ט :clap::clap::clap: |
ציטוט:
|
מזל טוב לזוכה..
ד"א שלד מה קרה בזמן האחרון אין בל1טים מצחיקים יותר |
ציטוט:
בשבוע שעבר הבל1ט שלנו לקח קפאין לפני שינה :shok1: |
כן אבל זה לא כמו בהתחלה ...
בהתחלה אשכרה הייתי צוחק מהשטויות האלה ומחכה ליום שלישי.. עכשיו זה כבר מעפן לא מעניין כל כך צריך להשקיע יותר בחיפושים אחרי הבל1ט |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ