ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אמא שחורה בארה"ב הכניסה את תינוקה למיקרוגל! (https://israelbody.com/showthread.php?t=2634)

Gamerrrrr 29-11-06 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני הולך להכין עבודה, עדיין מוקדם והלילה עוד צעיר:jockey:
אני אתחבר מאוחר יותר , אל תעשו בלאגן ואל תקללו.
גיימר אתה אחראי על לקטול את המורדים עד שאני חוזר.:character63:

השוט שלי נמצא אצלי

OMRI-TURBO 29-11-06 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eagle
אתה מגיב סלקטיבית אה? :\

על מה אתה מדבר?
על מה לא עניתי פה לעזאזל.
על כל תגובה שרשמתם עניתי במגילה.

Eagle 29-11-06 23:01

ציטוט:

על מה אתה מדבר?
על מה לא עניתי פה לעזאזל.
על כל תגובה שרשמתם עניתי במגילה.

וואלה, מעניין שעל כמה תגובות שלי בחרת לדלג.

pohdem 29-11-06 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
הערבים הישראלים הם חברה בתוך העם שלך.

אל תתחכם. אני לא מדבר על הערבים הישראלים אלא על הערבים שחיים ברצועת עזה וכדומה. אלה שהם לא ערבים ישראלים.

Leo 29-11-06 23:03

צריך להבהיר לערבים זהו מדינה יהודית וישראל תהיה המדינה האחרונה שתרד מהעניין בעולם (יש מספיק שטחים למוסלמים בלבד ובירדן אי אפשר לחיות כיהודי בכלל)
ופשוט להוריד להם כמה זכויות שלא ישתלטו על המדינה , והם כבר יעברו מהר לחברים שלהם .

בכלל ישראל צריכה גם לשמור את הגבולות של סיני וכל זה להביא שלום רק תמורת שלום אף אחד לא כבש להם את השטח הם לא היו מחזירים לנו חצי ס"מ תמורת שלום אם הם היו כובשים משהו מישראל

עריכה : ואין דבר כזה ערבים ישראלים , הם קוראים לעצמם הפלסטינים של 48

pohdem 29-11-06 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
צריך להבהיר לערבים זהו מדינה יהודית וישראל תהיה המדינה האחרונה שתרד מהעניין בעולם (יש מספיק שטחים למוסלמים בלבד ובירדן אי אפשר לחיות כיהודי בכלל)
ופשוט להוריד להם כמה זכויות שלא ישתלטו על המדינה , והם כבר יעברו מהר לחברים שלהם .

בכלל ישראל צריכה גם לשמור את הגבולות של סיני וכל זה להביא שלום רק תמורת שלום אף אחד לא כבש להם את השטח הם לא היו מחזירים לנו חצי ס"מ תמורת שלום אם הם היו כובשים משהו מישראל

עריכה : ואין דבר כזה ערבים ישראלים , הם קוראים לעצמם הפלסטינים של 48

תשמע בתחלס בעברם גם הם שלטו פה.. אז למה שהם לא יגורו פה? (לא שאני תומך בזה.. אני אומר את זה לפי נקודת מבטם כמובן)

Gamerrrrr 29-11-06 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
תשמע בתחלס בעברם גם הם שלטו פה.. אז למה שהם לא יגורו פה? (לא שאני תומך בזה.. אני אומר את זה לפי נקודת מבטם כמובן)

כי לערבים מוסלמים יש מלא ארצות בהן הם יכולים לחיות בלי אפלייה בכיף, לעם היהודי אין

Leo 29-11-06 23:11

ציטוט:

בעבר הכנענים שרובם התגיירו שלטו פה.

pohdem 29-11-06 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
כי לערבים מוסלמים יש מלא ארצות בהן הם יכולים לחיות בלי אפלייה בכיף, לעם היהודי אין

ארץ ישראל מקודשת להם גם כן. (זה די מעצבן להציג את העמדה שלהם כי ממש לא תומך בזה. =] רק רוצה להציג נקודת מבט שונה)

Gamerrrrr 29-11-06 23:12

ציטוט:

ארץ ישראל מקודשת להם גם כן. (זה די מעצבן להציג את העמדה שלהם כי ממש לא תומך בזה. =] רק רוצה להציג נקודת מבט שונה)

מה אכפת לי? נראה לך שאני רוצה לחיות בישראל כי היא "קדושה" לי? אנחנו חיים פה כי רק כאן יכולנו לקבוע איזושהיא זכות על השטח פה.

pohdem 29-11-06 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
מה אכפת לי? נראה לך שאני רוצה לחיות בישראל כי היא "קדושה" לי? אנחנו חיים פה כי רק כאן יכולנו לקבוע איזושהיא זכות על השטח פה.

"למה לא אוגנדה?"

ואולי לך ל אכפת. להם כן.

Gamerrrrr 29-11-06 23:15

ציטוט:

"למה לא אוגנדה?"

ואולי לך ל אכפת. להם כן.

למה לא אוגנדה??? יודע מה? אני יותר מפחד מהבעיות שהם היו עושים לנו מהבעיות שלנו עם הערבים.

אנחנו עם מתורבת שלפי דעתי היה ראוי לשטח באירופה, קיבלנו את ישראל, לא נוותר ונחליף עכשיו, זהו זה שלנו נקודה.

OMRI-TURBO 29-11-06 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eagle
הפנתי את תשומתך ליבך קודם בדיון עומרי,
אך נראה כאילו העדפת להתעלם.

ידידיך הויקינגים בזמנו היו לא פחות גרועים מחלק מהאפריקאים שהזכרת,
הויקינגים רצחו\אנסו\בזזו אך משום מה לא ראיתי איזכור באשכולות שלך כנגד צאצאי הויקינגים,
הלוא הם השוודים\הנוורוגים\הדנים ועוד צאצאים שהתישבו בארצות נורדיות אחרות.

מדוע זה?

אתה כניראה לא יודע שום דבר על ההיסטוריה של הויקניגם חוץ ממה שאתה רואה בסרטים מצויירים. הויקינגים לא היו יותר אכזריים מכל עם אחר בתקופה שלהם, הרומאים היו הרבה יותר אכזריים,ומה שאפיין אותם זה אכזריות שיטתית כלפי העמים הגרמאניים(הסקנדינבים הם אחד מהעמים הגרמאנים) הרומאים פלשו כמעט לכל חלק בטריטוריה הגמראנית,הגיעו עד לבריטניה, ובדרך שדדו, בזזו, צלבו, אנסו, והפכו לעבדים כל בן אדם שעמד בדרכם.
הויקינגים היו המתיישבים הראשונים בצפון אמריקה, הויקינגים היו בעלי כלי השיט המתקדמים ביותר שהעולם ראה עד זמנם, הויקינגים יישבו את סקנדינביה ואת בריטניה, רוב הכוח של בריטניה וההישיגים שהיא הגיעה אליהם היתה לאחר התקופה שהויקינגים פלשו אליה והתיישבו שם.
הויקינגים ישבו את איסלנד ,גרינלנד,צפון אמריקה,בריטניה ,צפון צרפת-NORMANDY, הגיעו לאפריקה, אסיה, היו הסוחרים הכי גדולים בעולם שהגיעיו עד לקצה העולם, היה להם מסחר עם הערבים אפילו(ראה סרט הלוחם ה-13 אם לא ראית).
הויקינגים הם אלה שיסדו את רוסיה! בניגוד למה שאתה חושב אלה לא הסלבים שהקימו את רוסיה. השם RUS זה ויקינגי בכלל, אני מציע שלפני שאתה מדבר ומשווה אותם לכושים תתחיל ללמוד היסטוריה קצת.
ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור.
הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם.
לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה...

OMRI-TURBO 29-11-06 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eagle
וואלה, מעניין שעל כמה תגובות שלי בחרת לדלג.

חחחחחחח הצחקת אותי, שאני אדלג על תגובות? כניראה שלא הכרת אותי מספיק טוב. תקרא תקרא מה שכתבתי.. בהצלחה.:jockey:

AB6Killer 29-11-06 23:19

יאאאללללהההה הילדים הקטנים פה מקשרים \קוראים את הדברים ומצואים אותם בכלל מגדרם,אני תוך לצד של עומרי,אני לא מבין בכלל מה שחלק מהאנשים רושים ,עומרי רושם משהו אחד הם בכלל קוראים את זה כדבר אחר לגמרי ,עומרי לא הכללי שאת כולם צריך להרוג ,אבל הבעיה היא כאשר עם שלם (באפריקה),שבט שלם עושה משהו במשך שנים מיחסים להם כוח של עם,מדינה שעושה את המעשים האילו ,ולא כאירגון מסויים,זה מה שאנחנו גם עושים לערבים ,למרות שאני לא סובל אותם ואני מוכן להרוג כל אחד ,אני אדם רגוע ושלב שמוכן לחיות איתם ,אבל כאשר אירגונים בעם המוסלמי גורמים לפיגועים והרג המוני של יהודים אז אנחנו מכילים ושונאים לא רק את האירגון עצמו אלא גם את המדינה שממנה בא האירגון וגם את שאר הערבים,סטיגמה .

א"י מקודשת ל21 אלף עמים אחרים נו ו..?!?! לי לא הכפת הקטע שזאת המדינה שלנו ותיהיה שלנו ,אני חיי בא כי אני אזרח חופשי פה עם יהודים אחרים כמוני שחיים את חיים בשקט

igorek 29-11-06 23:19

ציטוט:

אתה כניראה לא יודע שום דבר על ההיסטוריה של הויקניגם חוץ ממה שאתה רואה בסרטים מצויירים. הויקינגים לא היו יותר אכזריים מכל עם אחר בתקופה שלהם, הרומאים היו הרבה יותר אכזריים,ומה שאפיין אותם זה אכזרות שיטתית כלפי העמים הגרמאניים(הסקנדינבים הם אחד מהעמים הגרמאנים) הרומאים פלשו כמעט לכל חלק בטריטוריה הגמראנית,הגיעו עד לבריטניה, ובדרך שדדו, בזזו, צלבו, אנסו, והפכו לעבדים כל בן אדם שעמד בדרכם.
הויקינגים היו המתיישבים הראשונים בצפון אמריקה, הויקינגים היו בעלי כלי השיט המתקדמים ביותר שהעולם ראה עד זמנם, הויקינגים ישבו את סקנדינביה ואת בריטניה, רוב הכוח של בריטניה וההשיגים שהיא הגיע אליהם היתה לאחר התקופה שהויקינגים פלשו אליהם והתיישבו שם.
הויגינגים ישבו את איסלנד ,גרינלד,צפון אמריקה,בריטניה ,צפון צרפת-NORMANDY, הגיעו לאפריקה, אסיה, היו הסוחרים הכי גדולים בעולם שהגיעיו עד לקצה העולם, היה להם מסחר עם הערבים אפילו(ראה סרט הלוחם ה-13 אם לא ראית).
הויקינגים הם אלה שיסדו את רוסיה! בניגוד למה שאתה חושב אלא לא הסלבים שהקימו את רוסיה. השם RUS זה ויקינגי בכלל, אני מציע שלפני שאתה מדבר ומשווה אותם לכושים תתחיל ללמוד היסטוריה קצת.
ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור.
הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, ישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם.
לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה...

חחח
owned

erezg 29-11-06 23:23

ציטוט:

יהדות היא גזענית,במדינה שלך אין אפשרות להיות אזרח אם אינך יהודי, אין אפילו אפשרות של נישואים בין יהודי ללא יהודי. התנך מגדיר מילה לכל מי שלא יהודי בשם "גוי".
בולשיט !
יהדות היא הדת הכי לא גזענית שיש. היהדות היא גם הדת הכי הומנית שיש.
כמה חוקים יש בתנ"ך שנועדו לעגן זכויותיו של העבד הנוכרי והשפחה הגויה.
כמה חוקים הומנים יש בתנ"ך. בכלל אין טעם לפרט..
היהדות היא דת כל כך חכמה, אתה לא מודע לכך בכלל.
שתדע, כל מצווה שקיימת ביהדות, קיים כ"כ הרבה הגיון מאחוריה.
תאמין לי שהסיבה שאסרו נישואים מעורבים, היא לא כי הנוצרייה השחורה האמריקאית תטמא את הגזע. היא בגלל שידוע שכאשר נישאים לאישה גויה, הדרך להתבוללות קצרה.
כמו כן, חינוך הילדים לא יתבצע ברוח היהדות.
אני מקווה שאתה מבין שמה שעומד מאחורי זה, הוא לא גזענות.
ד"א אין בעיה לחתונה, לאחר התגיירות כהלכה.

ציטוט:

יהודים הם העם הכי גזעני שיש, ככה שרדנו כמו שהראתי לך בעבר, הגזענות של היהודים לא כוללת רצח כמו גזענות של עמים אחרים, אלא פשוט אי רצון להתערבב ושימור התרבות והמסורת לאורך שנים.
אז אתה מסככים איתי שהיהודים הם לא גזענים.
הם פשוט לא רוצים להתבולל - אני לא רואה כל פסול בזה.
ד"א גישה נרחבת מאד בימי הגלות שגם היא מתבססת על חזון אחרית הימים מספר ישעיהו, מדברת על כך שהיהודים צריכים להוות "אור לגויים".
לא מדובר על עליונות של היהודים או משהו בסגנון..
בהקשר הזה, אם אני לא טועה, מישהו פה כתב, שהיהודים היו רוצחים את שאינם יהודים בסמוך לשנת 0..
אולי תרענן את זכרוני.
הפעם היחידה שאני זוכר רצח בקנה מידה נרחב של לא יהודים ע"י יהודים, הוא רצח 400 נביאי הבעל ע"י אליהו. וכמה פרשנויות נכתבו על כך. אין ספור. רק מכך ניתן לראות מה מייחד את ההומניות שאני מדבר עליה אצל היהודים - בניגוד לאיסלאם לדוגמא, שם דוגלים ברצח מי שמתנגד לדתם - הג'יהד.

ציטוט:

ועוד משהו אתה מדבר עם סטודנט למדע המדינה אז אל תנסה להסביר לי מזה פאשיזם טוב?:disgust:
תן לי להבין.
אתה יודע מה זה פאשיזם, ומגדיר עצמך כפאשיסט ??!!:huh:
אתה צוחק נכון?
אתה יודע שכשאומרים פאשיזם מדובר על:
ממשטר טוטאליטרי - מנהיג שעומד בראש האומה.
מלחמה כערך עליון.
ערך המדינה מעל ערך הפרט.
התנגדות לדמוקרטיה וליברליזם (וכל מה שנגזר מכך - חופש ביטוי, תנועה וכד')
אי שוויון בין בני האדם.

כ"כ הרבה קווי דמיון לגרמניה הנאצית שזה לא יאומן..

כאילו, אם עכשיו היינו חיים במשטר פאשיסטי, היו דופקים לי עכשיו בדלק שני קציני משטרה, מכים אותי ועוצרים אותי על כך שבכלל העזתי להתבטא כנגד המשטר.
ככה אתם רוצים לחיות?:ph34r:

ציטוט:

אף אחד לא הופך אותם לכלום, הם הופכים את עצמם למה שהם ע"י רצח עם שיטתי ומעשים שהאדם "הלבן" הכי אכזרי שיש לא ידע כמותם.
אתה מקפיד להגיד שהנאצים לא היו אכזריים כמותם.
למה נראה לך שזה? בגלל שהם טובי לב ?
לא! בגלל שהייתה להם מטרה, והם פעלו באופן מחושב בכדי להשיגה.
אף אדם לבן?
אני לא אחזיר אותך מאות שנים אחורה..
סה"כ 70 שנה אחורה, אפילו פחות. ד"ר מנגלה שמעת?
תאמין לי שההתעללויות שלו לא נופלות ממה שתיארת.

אתה יודע מה? למה לחזור אחורה.
יש לך כרגע שלושה חיילים חטופים.. מה שהם עוברים לא כתוב בשום מקום..

ובכלל זה עניין של תרבות. ככה הם גדלו. במקום מסויים הם לא מבינים את חומרת הדברים כמוך, שבא ממקום שבו אדם נכלא על כך שנגע לבחורה במקומות מונעים.
תבין, הם חיים בתרבות פרימיטיבית. לא שזה יישמע חלילה שאני מצדיק משהו מהמעשים הנוראיים האלה.
אך עם זאת, אני אומר שאין להשליך על השחורים שחיים בתרבות מודרנית בארה"ב.

ציטוט:

אני יודע שהמערכת חינוך הליברלית רוצה לחנך אותך שאין הבדלים בין גזעים, אבל ליתר דיוק אתה רק צריך לפתוח את העיניים שלך ולראות שאנחנו לא ניראים אותו דבר ולא מתנהגים אותו דבר, אתה מוזמן לעיין במחקר הבא, שמראה הבדלים פיזיים בין הגזעים כולל גודל מוח.
אחרי שתקרא את המחקר תתן התייחסות, ואגב יש לי עוד עשרות כאלה אבל זה הכי פשוט לקריאה.
http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm
לא באמת ציפית שאני אקרא הכל, נכון?
רפרפרתי, הבנתי מה שכבר ידעתי שהולך להיות כתוב.
מבחני אייקיו?
תעשה לי טובה. מן הסתם שמישהו שבא ממעמד סוציואקונומי גבוה יותר יצליח בממוצע חותר ממישהו שגדל בשכונת מצוקה.
הבדלים גנטיים? נו באמת.. הגיוני שהם יהיו אתלטים יותר מאחר ובממוצע הם עוסקים יותר בפעילות פיזית מאשר האדם הלבן.
בכלל, מאמרים כאלה, לעניות דעתי, הם לא רציניים, ולכן לא אתייחס ספציפית למחקר זה או אחר.
ד"א, כמה עצוב ככה נכון, נקודת דמיון נוספת בינכם לבין הנאצים בגרמניה, שגם כתביהם היו מבוססים בזמנו על כתבים "מדעיים" (דרווין וכל המשתמע מכך).

ציטוט:

השחורים בארצות הברית, במיוחד כל הקבוצות הלאומיות של השחורים שכוללים את הנואמים המפורסמים MALCOM X ואחרים, וכל אחד שלחם לחופש שלהם, היו אנטישמיים מובהקים.
הטענה שלהם היא שהיהודים היו בעלי ספינות העבדים בהרבה מקרים ושיהודים מנצלים אותם מהעמדה האליטרית שהם נמצאים בה בחברה הקפטילסטית.
לא בקיא בזה.
בכל אופן, הקשר הוא?
נקמה? הם היו אנטישמיים, אז בוא נהיה נגדם?

ציטוט:

אני יהודי, נכון, זה ש-KKK שונאים יהודים זה אומר שאני צריך לאהוב כל אוייב של ה-KKK?
לא, אבל אתה הדעות שלך מתאימות לKKK, מלבד זה שהם מכלילים את זה גם על יהודים, ואתה לא.

ציטוט:

המזרחים בארץ הם יהודים, כל יהודי בין אם הוא אשכנזי לספרדי הוא יהודי.
ברור לי שאתה מסכים עם זה.
לכן, הצגתי את זה בתור דוגמא. שכן, גם המזרחים בארץ משכילים פחות, אחוז בפשיעה בקרבם גבוה יותר.
לכן, רציתי להציג את זה בתור השוואה לשחורים בארה"ב.

מישהו פה רשם, נראה לי גיימר.. תראה לי רופא אתיופי..
תקשיב, אתה חתיכת גזען.
תגדל בדימונה, בתנאים שלהם.
נראה אם תהיה רופא כשתגדל.

לסיכום,

עמרי, אתה כותב בצורה הגיונית. אתה בנאדם משכיל בסופו של דבר ולא ילד קטן ומתלהב.
לכן אני אפנה אליך בצורה בוגרת עם נקודה למחשבה.

מה ההבדל בינך לבין נאו-נאצי בארה"ב?
(ואני בכוונה לא אומר נאצי בגרמניה של היטלר, כי עוד לא רצחת שחורים)
* שניכם דוגלים במשטר פאשיסטי.
* שניכם, רואים בגזע מסויים נחות (ומבססים כמובן הכל על כתבים מדעיים. כנס לאתרים ניאו נאצים ותראה כמה כתבים מדעיים כנגד היהודים).
* שניכם חושבים שגזע מסויים הוא מיותר. לא צריך להשמידו חלילה, אבל לא הייתן מתנגדים שיחיו באיזה אי משלהם.

Gamerrrrr 29-11-06 23:24

רגע יהדות היא לא גזענית??
מה "עם סגולה" אומר לך??
עם שמיוחד יותר מכולם, זה לא גזענות??

ועדיין אף אחד לא הראה לי הצלחה תרבותית של שחור

AB6Killer 29-11-06 23:31

אני חושב שהדעות של איתי ושל עומרי קיצוניות מעט,דומות מאוד לדעות שלי
אבל מאו מאצי זה יותר מדי ,
הם פשוט מביאים את דעות באופן שונה אולי מעט ממה שאנשים רגילים לשמוע פה.
עם בן אדם יש לו דעה שונה משלך,זה לא אומר שהוא ככה או ככה ,כי לכל אחד יש את השקפת עולם שלו והוא יכול לקרוא בדרך אחרת את המידע ולהבין אותו אחרת מבין אדם אחר ,בקיצור
כל אחד והדעה שלו ,זה יכול להמשך לנצח ואני תומך בעומרי ובאיתי (יש להם מחשבה נקייה ,צלולה וחכמה,לא שאני משליל דעות אחרות ).

AB6Killer 29-11-06 23:31

סגולה לא סגולה
בכל עם יש גיזענות תלוי איך אתה רואה את זה
בחלקם יותר באחרים פחות יותר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ