![]() |
ציטוט:
|
wtf anton
|
ציטוט:
White zombie זה עוד נחמד, בהתחלה תפסתי מרוב זומבי (שזה בעצם וייט זומבי), אבל אחרכך אתה תקלוט כמה הליריקות שלו מעפנות והמוזיקה שלו חסרת טעם |
אנטון תיזהר במקלחות
|
אני אוהב רוק ומטאל ובעיקר פאנק-רוק (green Day, Blink 182...)
ואני ממש אבל ממש שונא מזרחית ודיכאון |
ציטוט:
|
תדאגו לעצמכם, טוב?
אני אוהב גם ת'ראש, גם הבי, גם מטאלקור, גם גלאם מטאל, גם פרוגרסיב רוק וגם דברים אחרים. אם הייתי שומע רק הבי ות'ראש 100% מהזמן כבר הייתי משתגע מזמן. למרות שלהקות כמו מטאליקה, מרסיפול פייט, מגהדת', סלייר, איירון מיידן ועוד מהסוללה הזאת הן עדיין האהובות עליי, כבר נמאס להיות תקוע עליהן בלי סוף. אז די לשחק אותה. בזמן האחרון נפתחתי מאד לז'אנרים כמו המטאל האלטרנטיבי, גרוב מטאל ומטאלקור ואהבתי את זה מאד. להקות כמו Trivium ו - Lamb Of God אין שום סיכוי שאני מתעלם מהן או שהן נמאסות עליי בקרוב. עוד להקה ממש מעולה - Grip Inc של דייב לומברדו מסלייר. |
חודש וזה נימאס... זה משעמם הניו מטאל
Hinder להקה טובה יחסית לניו מטאל תהנה |
אם עליכם זה נמאס אז למה אוטומטית זה חייב להימאס עליי. גם ת'ראש זו מוזיקה שכביכול "אמורה" להימאס אחרי זמן קצר אבל איכשהו פשוט לא נמאסת.
|
:mellow:
ציטוט:
|
ציטוט:
תוך שבועיים נמאס. |
זה ממש לא הסגנון האהוב עליי. אף על פי שאני מאד מתלהב ממנו כרגע הוא לא מתקרב אצלי ברשימה לטיטאנים בסגנון מטאליקה, מגהדת', מרסיפול פייט וקינג דיימונד, דיו, אליס אין צ'יינס או פנטרה.
|
וואו אנטון! chimaira תותחים, בהופעה חיה עוד יותר :P
hardcore / metalcore בסגנון שלהם זה דיי טוב.. unhearh sworn enemy hate breed mad ball |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו הרב! :P אתה הפריק..חחח |
ציטוט:
רואים שקילסוויטצ' טובים?! :P |
מדהים איך כל פעם שנקבה פותחת אשכול הוא תמיד יעבור את ה30 עמוד..כלבים מיוחמים אחד אחד..:closedeyes:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בפורום אחי,בהחלט בפורום.:boxing: עריכה:*פאטתי משהו.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ