![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אימון אחד בתוכנית שלך ואני אמצא את עצמי בעולמות אחרים.
תפציץ ובהצלחה בהמשך! נראה בן :):):):) אחי:) בנוסף יש לך אנשים עם ידע מסביבך שעוזרים ותורמים לך להתקדם. |
ארבל, אתה גם בדיעה שצריך לעבוד על כל שריר פעם בשבוע בסייקל?
לדעתי בגלל שההתאוששות גבוהה צריך לעבוד לעיתים יותר תכופות.. (abcxabcxabcxabc..) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תלוי באחיזה ,רחבה עובדת פחות על הדו ראשי אלא הרבה יותר על הד.האחורית לעומת זאת התפיסה צרה הרחב גבי עובד הרבה מאוד עם הדו ראשי והאמה!
|
ציטוט:
כמובן שמרפק מוביל תנועה, אבל אני בטוח שאתה יודע את זה. |
ציטוט:
הכל עניין של היתאוששות ,מה גם שבתוכנית ABC הוא לא יכול להשקיע את מספר הסטים שאני מאמין הכרחי לגדילה מאסיבית ,אני מאמין גדול בנפח אימונים גבוה ,לא תמיד מה שכתוב בספר תופס במציאות ,במיוחד כשנכנסים החומרים ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עושה כבר שלוש שנים את הP/RR/S שהעלנו לאתר , מאושר ממנה וזה מאוד משתנה משבוע לשבוע בהתאם לטווח החזרות ,ובעיקר משריר לשריר , אני מסוגל לעשות אימון גב של איזה 25 סטים ,ואימון רגליים של 35 סטים ,ואני גם יכול לסגור סיפור ב12-10 סטים , זה עניין אינסטנקטיבי מאוד . |
אליאב מתי אתה מעלה לנו תמונות חדשות??..
|
ציטוט:
או שאם בחודש הראשון יהיו תוצאות נחמדות יחסית לתחילת סייקל אני יעלה גם |
לפחות יש התקדמות במשקלים משו??
|
ציטוט:
מתחילים לראות שיפור רק אחרי שלוש שבועות יש שאומרים אפילו יותר זה חומר עם אסתר גבוה חח מה אנשים חושבים שזה פלאים עושים פעם אחת ועולים 10 קילו |
אהה מאיפה אני יודע שפעם ראשונה לפני יומיים חשבתי אתה כבר לפחות שבועיים.
|
ציטוט:
|
אליאב אחי כמה זמן אתה מתאמן?
|
חח פעם ראשונה לפני יומיים? חח נשמע כאילו קיבלת מחזור :mellow: :helpsmilie:
אני מאחל לך בהצלחה אחי ואני מחכה כבר לתמונות=] וחוץ מזה אחי איפה אתה עושה תהזרקות? לבד או שמישהו עושה לך? כי מסוכן לבד בגלל האוויר שיכול להכנס.. |
ציטוט:
במדוייק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ