ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מספיק ג'נטלמן כדי להכנס איתה למיטה בפגישה הראשונה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11257)

goldBEN 03-06-07 10:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
איזה יופי הצלחתי לשכנע אותה לעשות אנאלי.

הוא האלוף? :clap:

sneori2 03-06-07 10:43

תשמעו דקה אחרי שאני נותן לה חיבוק מחמא נשיקה בליחה בפה ורקד איתה אני מכין לה סטק ואז לוחץ עליו ואחר כך על השתיה ומדבר איתה (לוחץ על הפה שלה) לוחץ שוב על האוכל ואז היא נונת לי ציון (נגמר המשחק) ואותו דבר במסעדה......... אני לא יודע איך לצאת משם כי אין איזה כפתור קטן בצד אוו משהו..... איך יוצאים??? ואיך גורמים לה לסיים לאכול?

goldBEN 03-06-07 10:51

כשאוכלים זה ככה:
דיבור, יין, אוכל וזהו.

sneori2 03-06-07 10:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
כשאוכלים זה ככה:
דיבור, יין, אוכל וזהו.

אבל איך יוצאים מזה?? סתכל עכשיו מה עשיתי:
חיבוק סיפור ליטוף שיער ג'ז רוק נשיקה בפה ואז על המקרר על העוף הזה על הגריל ואחר כל זה בצחלת ואני לוחץ על פעם אחת ואחר כך על היין שתי פעמים ואחר כך לחצתי לה על הפה כמה פעמים כי כבר לא ידעתי מה לעשות ואז היא נתנתה לי ציון ונגמר המשחק.... אז מה עושים במצב הזה?!?!?

goldBEN 03-06-07 10:59

תלחץ על הרקע אחרי שסיימתם לאכול...

sneori2 03-06-07 11:03

תקשיב צריך לראות את הצלחת ריקה?? כי אני לוחץ פעם אחת ונשאר עוד אבל ... מה עושים???

ושמע אחי זה יצא לי מהרקע אבל אחר כך בדיוק היא נתנה לי ציון.. אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שהיא לא יגמר המשחק כל כך מהר??? אני לא מצליח!!!

yonip 03-06-07 11:24

חחחחחחחחחחח אתה חולה בראש אחי
תנסה ללחוץ על הרקע מימין לראש שלה או משמאל תחפש שכתוב לך " Go somewhere else"
היא כותבת That was a delicious meal משהו כזה או Thank u I feel more romantic now
קיצור מזיינת תשכל :)
ואיך היא מצצה פה למישהו ? איך הגעתם לזה ?? חח
וAhTuNG איך הגעת לאגם הזה? איפה הוא?

- Idan - 03-06-07 11:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sneori2
תקשיב צריך לראות את הצלחת ריקה?? כי אני לוחץ פעם אחת ונשאר עוד אבל ... מה עושים???

ושמע אחי זה יצא לי מהרקע אבל אחר כך בדיוק היא נתנה לי ציון.. אתה יכול להגיד לי מה לעשות כדי שהיא לא יגמר המשחק כל כך מהר??? אני לא מצליח!!!

הקטע זה שאתה צריך לשמור על הכל במינון הנכון. אם תלחץ פעמיים על האוכל אז אתה תהיה חזיר, אם תלחץ פעמיים על היין היא תשתכר, אם תלחץ פעמיים על לדבר איתה, אז היא תגיד שאתה מזיין לה ת'שכל, אם תלחץ פעמיים על להחמיא לה, היא תגיד שאתה משתדל יותר מידי. מסקנה: אתה צריך ללחוץ פעם אחת על אוכל, פעם אחת על יין, פעם אחת הפרצוף שלה כדי לדבר ופעם אחת על החזה שלה כדי להחמיא לה. אחרי 4 הצעדים האלה היא תשאל אם אתה רוצה לעשות משהו אחר ואז אתה יכול ללחוץ על הקיר כדי ללכת למקום אחר...

sneori2 03-06-07 11:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
הקטע זה שאתה צריך לשמור על הכל במינון הנכון. אם תלחץ פעמיים על האוכל אז אתה תהיה חזיר, אם תלחץ פעמיים על היין היא תשתכר, אם תלחץ פעמיים על לדבר איתה, אז היא תגיד שאתה מזיין לה ת'שכל, אם תלחץ פעמיים על להחמיא לה, היא תגיד שאתה משתדל יותר מידי. מסקנה: אתה צריך ללחוץ פעם אחת על אוכל, פעם אחת על יין, פעם אחת הפרצוף שלה כדי לדבר ופעם אחת על החזה שלה כדי להחמיא לה. אחרי 4 הצעדים האלה היא תשאל אם אתה רוצה לעשות משהו אחר ואז אתה יכול ללחוץ על הקיר כדי ללכת למקום אחר...

תודה גבר

slim shady 03-06-07 12:01

סססעעמממק אני שעתיים משחק.. ולא הצלחתי יותר מלמשמש לה ת'ציצי.. היא מתלוננת שזה פגישה ראשונה וכל זה!!

תגידו איך!!!

Bir0x 03-06-07 12:04

בונא איזה משחק כיפי זה חח ועזבו שזו דמות וירטואלית,הרעיון של המשחק ממכר בטיקוףף עם מלא אפשרויות

sandrik 03-06-07 12:06

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי היא נמעסההה עלייייייייייייייייייייייייייייייייי

עעשיתי את זה רק פעם אחת איתה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

- Idan - 03-06-07 12:23

אולי שמישהו ישים פה את כל התמונות של השלבים עד שמגיעים לסקס? אני דיי בטוח שמשהו דפוק כאן, אני עקבתי אחר כל השלבים שפרסמתם, כל מה שנשאר זה להיכנס איתה למיטה אבל השלב הזה איכשהוא תמיד נעלם מהמשחק. ובגלל שאני התמכרתי (זה כמו קווסט) אז אני לא אוותר, עכשיו זה עניין של פרנציפ. פרנציפ!

PowerfulBody 03-06-07 12:25

קשה אני בקושי מגיע ל6

sandrik 03-06-07 12:28

נהדר...עשינו סקס אבל בחושךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארררר מזה שווה D:

פינגווין 03-06-07 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
נהדר...עשינו סקס אבל בחושךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארררר מזה שווה D:

סנדרה את דו מינית ? :1eye:

goldBEN 03-06-07 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אולי שמישהו ישים פה את כל התמונות של השלבים עד שמגיעים לסקס? אני דיי בטוח שמשהו דפוק כאן, אני עקבתי אחר כל השלבים שפרסמתם, כל מה שנשאר זה להיכנס איתה למיטה אבל השלב הזה איכשהוא תמיד נעלם מהמשחק. ובגלל שאני התמכרתי (זה כמו קווסט) אז אני לא אוותר, עכשיו זה עניין של פרנציפ. פרנציפ!

"ילד מזדקן, ילד מתקלקל, לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל!"

MagneZium 03-06-07 12:41

חח באמת או חובה הייתה אפשרות לשחק לה בכוס לחצתי בלי לחשוב חח והיא זרקה אותי
סעצק אז למה לשים בכלל את האפשרות הזאת =\

goldBEN 03-06-07 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
חח באמת או חובה הייתה אפשרות לשחק לה בכוס לחצתי בלי לחשוב חח והיא זרקה אותי
סעצק אז למה לשים בכלל את האפשרות הזאת =\

אתה יודע שכשאתה חוזר אחורה אתה מבטל את הטעות שעשית?

- Idan - 03-06-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
"ילד מזדקן, ילד מתקלקל, לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל!"

חחח...
ידעתי! היתה לי בעיה באקספלורר, זה דילג לי על השלבים הבן ז*** הזה. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif נכנסתי למשחק מלינק אחר דרך גוגל.

בכל אופן, עשינו סקס בג'יפ בחוץ. הגיע הזמן לחקור את כל המקומות האפשריים. :bot:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ