![]() |
ציטוט:
אני עדיין גדל ועדיין אוכל 4900 קלוריות . אני רק עובד בנפח גבוה יותר... הרבה יותר גבוה. ולא עשיתי ss אלא תוכנית בנפח נמוך , תרגילים מורכבים ללא בידוד של שרירים בלי עבודה על הידיים . |
בדיוק,לא עשית את ss אלא נפח נמוך ועצימות נמוכה,אז למה אתה משמיץ את ss?
|
מאיפה אתה יודע מה הייתה העצימות שלו?
|
טוב עוד הודעה אחת של מישהו שמזיין את השכל על ss כשהוא לא יודע מזה סקוואט ובטח שלא עשה את זה 3 פעמים בשבוע אני בא אליו הביתה, קושר אותו לכיסא ואוכל לו את ההורים מול הפנים.
|
אבל אתה לא בחיטוב?
|
ציטוט:
|
אז הוא יאכל אותם ויחשוב שזה שוקולד מריר
|
ציטוט:
לכו לישון על האף :) הוויכוח הזה הסתיים . נפח נמוך שווה לתחת . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה אז זה סבבה לך גם השומן הרווי שיש אצל ההורים זה בול מה שאתה צריך..
|
יש לי שאלה,
למרות שסגרנו את הדיון הזה..והשאלה בין היתר גם מופנת לך Holy כי אתה כבר היית בזה. אני מתאמן היום בתוכנית AB , 7לגדול,2 לקטן,אני נותן 2 לקטן בשביל שהאימון של הקטנים לא יפגע בהתאוששות שלי בהתקדמות במורכבים,האם זה יעיל?לא ממש אכפת לי מהיד קדמית ואחורית שלי ,אני רוצה להשתפר במשקלים,ובעיקרון עד כה אני מעלה כל 3-4 אימונים 2.5 ק"ג ככה שאני רואה שזה יחסית עוזר,אבל השאלה עם אני מפסיד מי זה הרבה? |
טמפלר, איך אתה משמיץ את ss אם לא ניסית אותה?
ושאני אומר ניסית אותה, אני לא מתכוון לfbw, אני מתכוון שעשית סקאווט 3 פעמים בשבוע, כאשר בין כל אימון אתה מחליף בין בנצ' פרס לפרס ובין דדליפט לפאוור קלין/מתח/חתירה והוספת משקל למוט מאימון לאימון (ואני מתכוון מאימון לאימון ולא פעם בשבוע). |
עשית תוכנית בנפח נמוך עם תרגילים מורכבים בלבד בלי דדליפט וסקוואט? לא מפתיע שהתוצאות לא היו טובות מבנצ' מילטרי ובנט אובר
|
טמפלר תשמור טוב טוב את הפוסט הזה ותביט בו עוד שנתיים אתה פשוט תיהיה המום מהטיפשות שהצגת פה ועוד בכזה בטחון אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו להסביר כי אני פשוט לא יסיים, כל תגובה שלך יותר טיפשית ומביעה על חוסר ידע מהשנייה שאצלי לפחות זה הגיע לשלב של יאוש.. להסביר דברים פעם אחר פעם ואתה בשלך אז פשוט בו נסיים עם זה.. אני בטוח שאתה בחור אינטליגנט והיית מציע שתחקור את הנושא של volume vs intensity:)לבד ותגיע למסקנות . בהצלחה!
|
ציטוט:
עשיתי מספיק מחקר, אני יודע באיזה נפח ואיזו עצימות אני עבדתי . והרמתי משקלים על המוט מאימון לאימון ... אתה וחברייך יכולים לחזור לבועת ה- ss שלכם ולחשוב שאתם צודקים , מה שאתם לא ... ואני אשמור על השפיות שלי , בניסיון נואש להבין מאיפה הטמטום שאתם זורקים כאן שוב ושוב. |
מסקנה כל אחד ומה שעובד עליו ויש גם פה משחק של מטרה גם כן אני אישית לא חובב תוכניות עם נפח קטן
|
אנה אתה נראלי מוטציה שעושה 40 סטים לשריר גדול באימון
|
ציטוט:
|
כל שריר פעם בשבוע? איזה תוכנית אתה עושה? Abcd?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ