ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש אלוהים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=27121)

Homie 14-01-08 15:33

רן, לא נעים לי להגיד, אבל

http://img456.imageshack.us/img456/8...m4uv6dszf5.jpg

tomerA 14-01-08 15:34

הארי פוטר הוא האלוהים!!!
יש לו מילוני מאמנים ברחבי בעולם וספר קדוש!!!!
הארי פוטר קובע לכם את הגורל!!!!!

פינגווין 14-01-08 15:36

לשואה דווקה אין הרבה הוכחות חותכות כמו שאתה אומר, שואה זה לא שהנאצים הרגו מליוני אנשים
שואה זה שהנאצים רצו להשמיד את העם היהודי, ובדרך הרגו את מי שעמד בדרך

למה כיום יש הרבה הרצאות של בני זונות שמכישים את השואה, כי לטענתם לנאצים לא הייתה כוונה להשמיד את העם היהודי

Gil-G 14-01-08 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אין כוונה בטעויות, אלא סתם טעויות. כל הטעונים ה"מופלאים" האלה של התכנון התבוני לכאורה - למה העיניים כך והאף כך, יכולים לקבל הסברים פשוטים בהרבה מיישות עליונה שכוונה את הכל. זה פשוט נשמע כמו הרצאה של אמנון יצחק, ואחת גרועה אם יורשה לי לציין. אני מאחל לכולם שהם יזכו ללמוד את הנושאים האלה יותר לעומק ולהתעלם מ"הוכחות" מוטעות.

מוזס בחור עם ראש על הכתפיים

Dino Psaras 14-01-08 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
לשואה דווקה אין הרבה הוכחות חותכות כמו שאתה אומר, שואה זה לא שהנאצים הרגו מליוני אנשים
שואה זה שהנאצים רצו להשמיד את העם היהודי, ובדרך הרגו את מי שעמד בדרך

למה כיום יש הרבה הרצאות של בני זונות שמכישים את השואה, כי לטענתם לנאצים לא הייתה כוונה להשמיד את העם היהודי

אם תלמד קצת יותר אתה גם תבין שיש הוחכות חותכות. וזה מה שעצוב, שכולם יודעים להגיד "הייתה שואה הייתה שואה", אבל אם אני אשים אותם מול מכחיש שואה, הוא יסתום להם את הפה ולא יהיה להם מה לומר..

פינגווין 14-01-08 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אם תלמד קצת יותר אתה גם תבין שיש הוחכות חותכות. וזה מה שעצוב, שכולם יודעים להגיד "הייתה שואה הייתה שואה", אבל אם אני אשים אותם מול מכחיש שואה, הוא יסתום להם את הפה ולא יהיה להם מה לומר..

דבר ראשון "אם תלמד קצת יותר" מאיפה אתה יודע מה אני לומד ומה אני לא לומד שאתה אומר אתזה?

זה שהחינוך בארץ מטומטם לא אומר כלום, זה ברור שיש הוכחות על השואה, אבל הם לא בשפע
בארץ המורים מסבירים לתלמידים שכן הייתה שואה אבל להוכיח אתזה? בחיים לא

ברור שאם תשים מכחיש שואה הוא יסתום להם את הפה כי אם מגיל צעיר לא מלמדים את הנער/ילד
את ההוכחות לשואה, קו המחשבה שלו של ה"הייתה שואה בגלל שרצחו 6 מליון יהודים" תשאר לתמיד
ולשנות אתזה קשה.

Dino Psaras 14-01-08 16:58

אז למה כתבת את זה:

ציטוט:

לשואה דווקה אין הרבה הוכחות חותכות כמו שאתה אומר
הרי יש הוחכות חותכות וברורות (כמו שאני אתה אמרנו). זה שבארץ בוחרים ללמד איך הייתה שואה, ולא איך ניתן להוכיח אותה, זו כבר בעיה אחרת.

megashape 14-01-08 17:25

עזבו שטויות ותהיו בני אדם וזהו.

Yoshi-Moto 14-01-08 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
עזבו שטויות ותהיו בני אדם וזהו.

תכלס הכ חשוב.
אנ לא כול לסבול את זה שש דתם שמשקעים את החיים שלהם לה' (כביכול) ובעצם לא מקיימים מצווה אחת שבין אדם לחברו, מרמים מושחטים וחראות.

אני לדעתי בדיוק הפוך, בין אדם לחברו אני ממלא מצווה מצווה, אבל בין אדם לה', אני דיי שם זין.

Xtazi 14-01-08 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
עוד 50 60 שנה יוכלו להגיד שהכל זה המצאה של הטכנולוגיה והיודים, נראה אותך מוכיח אחרת...

ויש לי אלייך עוד שאלה קטנה....
אם לא הטכנולוגיה שתוכיח שהייתה שואה לדברייך, אז לא היה איך להוכיח שהיא התרחשה נכון?

אחוייה למה אתה חושב שניחייה עוד 50\60 שנה ...

עוד מעת הולכים להחליף את ג'ורג' בוש ויביאו בטח איזה אחד ששונא את ישראל ואז כבר באמת ניהיה בבעיה , יותר מחצי עולם שונא אותנו והנשיא החדש ניראה לי ירצה לעשות קצת פוזות על המדינות שלו שיאהבו אותו.

יש כבר ליותר מ 3\4 מדינות פצצות אטום והם רק מחפשים סיבה מספיק טובה כדי לשגר אותה יש מילחמה קרה בינינו לבין הערבים וכל יום זורקים עליינו קטיושות\קסמים ...

מספיק שמדינה אחת תישתמש בנשק הגרעיני הזה וזהו =] תיהיה מילחמה גרעינית

מילחמת העולם הרביעית תיהיה עם מקלות ואבנים

ran7 14-01-08 19:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Xtazi
אחוייה למה אתה חושב שניחייה עוד 50\60 שנה ...

עוד מעת הולכים להחליף את ג'ורג' בוש ויביאו בטח איזה אחד ששונא את ישראל ואז כבר באמת ניהיה בבעיה , יותר מחצי עולם שונא אותנו והנשיא החדש ניראה לי ירצה לעשות קצת פוזות על המדינות שלו שיאהבו אותו.

יש כבר ליותר מ 3\4 מדינות פצצות אטום והם רק מחפשים סיבה מספיק טובה כדי לשגר אותה יש מילחמה קרה בינינו לבין הערבים וכל יום זורקים עליינו קטיושות\קסמים ...

מספיק שמדינה אחת תישתמש בנשק הגרעיני הזה וזהו =] תיהיה מילחמה גרעינית

מילחמת העולם הרביעית תיהיה עם מקלות ואבנים

זה לא קשור הנקודה שלי שעוד כמה שנים לא ישארו הוכחות חותכות לשואה, ואז יגידו שאת סתם המצאה בדיוק כמו ה'.....

ran7 14-01-08 19:04

ציטוט:

ובניגוד לאלוהים, לשואה יש הגדרה והיא גם מוחכת. ככה שאני לא ממש מבין מה הפואנטה שלך בהשוואה פה.

ככה אתה חושב.....
ועם לא הבנתה פה את הפואנטה, לא נעים לי להגיד אבל מצבך עגום......

והומי, חשבתי שאתה בנאדם שאפשר לדבר איתו....

פינגווין 14-01-08 19:40

ציטוט:

אז למה כתבת את זה:

הרי יש הוחכות חותכות וברורות (כמו שאני אתה אמרנו). זה שבארץ בוחרים ללמד איך הייתה שואה, ולא איך ניתן להוכיח אותה, זו כבר בעיה אחרת.

כי אין הרבה הוכחות, יש הוכחות זה ברור שיש
אבל הם לא הרבה, אם הם היו הרבה אף אחד לא היה פותח תפה

Dino Psaras 14-01-08 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
ככה אתה חושב.....
ועם לא הבנתה פה את הפואנטה, לא נעים לי להגיד אבל מצבך עגום......

מצבי עגום, הומי בנאדם שאי אפשר לדבר איתו ..אבל אתה? אתה צודק. ועוד בתור אחד שמביא דוגמא לא רלוונטית בכלל.

מה זה ככה אני חושב? לאלוהים יש הגדרה? לא. לשואה יש? כן. לאלוהים יש הוחכות? לא. לשואה יש? כן.

Dino Psaras 14-01-08 20:22

ציטוט:

כי אין הרבה הוכחות, יש הוכחות זה ברור שיש
אבל הם לא הרבה, אם הם היו הרבה אף אחד לא היה פותח תפה

יש מספיק הוחכות חותכות.

פינגווין 14-01-08 20:24

ציטוט:

יש מספיק הוחכות חותכות.

בגלל זה כל שמוק מכחיש שואה, עושה עשרות הרצאות בעולם?

Dino Psaras 14-01-08 20:25

ציטוט:

בגלל זה כל שמוק מכחיש שואה, עושה עשרות הרצאות בעולם?

הכחשות השואה שלהם הם לא על האם הייתה או לא הייתה שואה, אלא על זה שנהרגו או לא נהרגו בה 6 מיליון + יהודים (והאם היא כוונה מלכתחילה נגד היהודים).

ואת זה^ לא הרבה יודעים להוכיח. אבל מי שלמד, חקר וחפר (יד ושם), יודע איך להוכיח את זה.

ran7 14-01-08 20:47

ציטוט:

מצבי עגום, הומי בנאדם שאי אפשר לדבר איתו ..אבל אתה? אתה צודק. ועוד בתור אחד שמביא דוגמא לא רלוונטית בכלל.

מה זה ככה אני חושב? לאלוהים יש הגדרה? לא. לשואה יש? כן. לאלוהים יש הוחכות? לא. לשואה יש? כן.

מה אתה לא מבין שעוד מעט יעלמו כל ההוכחות.
חלאס עם החרטה הזאת שההוכחות ישמרו
כי אפשר להגיד שזה סתם שטויות שהיהודים אוהבים להמציא.

ובוא נצא מנקודת הנחה שכל הראיות וההוכחות לא ישמרו כמו שאתה אומר, אז זה אומר שלא הייתה שואה?כי הרי לדעתך רק שמוכח הוא קיים או היה קיים לא?

ובקשר להומי בנאדם שאתה מדבר איתו ומעלה לך תמונה של איזה רוקיסט אוכל בתחת בדיוק כמוהו
הוא בנאדם טמבל שאי אפשר לדבר איתו!!

Meir787 14-01-08 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גמרת אותי אחי!!!

Yoshi-Moto 14-01-08 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

תגיד יש מצב אתה מגיב בפורום האדבנג במקרה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ