![]() |
|
הארי פוטר הוא האלוהים!!!
יש לו מילוני מאמנים ברחבי בעולם וספר קדוש!!!! הארי פוטר קובע לכם את הגורל!!!!! |
לשואה דווקה אין הרבה הוכחות חותכות כמו שאתה אומר, שואה זה לא שהנאצים הרגו מליוני אנשים
שואה זה שהנאצים רצו להשמיד את העם היהודי, ובדרך הרגו את מי שעמד בדרך למה כיום יש הרבה הרצאות של בני זונות שמכישים את השואה, כי לטענתם לנאצים לא הייתה כוונה להשמיד את העם היהודי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שהחינוך בארץ מטומטם לא אומר כלום, זה ברור שיש הוכחות על השואה, אבל הם לא בשפע בארץ המורים מסבירים לתלמידים שכן הייתה שואה אבל להוכיח אתזה? בחיים לא ברור שאם תשים מכחיש שואה הוא יסתום להם את הפה כי אם מגיל צעיר לא מלמדים את הנער/ילד את ההוכחות לשואה, קו המחשבה שלו של ה"הייתה שואה בגלל שרצחו 6 מליון יהודים" תשאר לתמיד ולשנות אתזה קשה. |
אז למה כתבת את זה:
ציטוט:
|
עזבו שטויות ותהיו בני אדם וזהו.
|
ציטוט:
אנ לא כול לסבול את זה שש דתם שמשקעים את החיים שלהם לה' (כביכול) ובעצם לא מקיימים מצווה אחת שבין אדם לחברו, מרמים מושחטים וחראות. אני לדעתי בדיוק הפוך, בין אדם לחברו אני ממלא מצווה מצווה, אבל בין אדם לה', אני דיי שם זין. |
ציטוט:
אחוייה למה אתה חושב שניחייה עוד 50\60 שנה ... עוד מעת הולכים להחליף את ג'ורג' בוש ויביאו בטח איזה אחד ששונא את ישראל ואז כבר באמת ניהיה בבעיה , יותר מחצי עולם שונא אותנו והנשיא החדש ניראה לי ירצה לעשות קצת פוזות על המדינות שלו שיאהבו אותו. יש כבר ליותר מ 3\4 מדינות פצצות אטום והם רק מחפשים סיבה מספיק טובה כדי לשגר אותה יש מילחמה קרה בינינו לבין הערבים וכל יום זורקים עליינו קטיושות\קסמים ... מספיק שמדינה אחת תישתמש בנשק הגרעיני הזה וזהו =] תיהיה מילחמה גרעינית מילחמת העולם הרביעית תיהיה עם מקלות ואבנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועם לא הבנתה פה את הפואנטה, לא נעים לי להגיד אבל מצבך עגום...... והומי, חשבתי שאתה בנאדם שאפשר לדבר איתו.... |
ציטוט:
אבל הם לא הרבה, אם הם היו הרבה אף אחד לא היה פותח תפה |
ציטוט:
מה זה ככה אני חושב? לאלוהים יש הגדרה? לא. לשואה יש? כן. לאלוהים יש הוחכות? לא. לשואה יש? כן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואת זה^ לא הרבה יודעים להוכיח. אבל מי שלמד, חקר וחפר (יד ושם), יודע איך להוכיח את זה. |
ציטוט:
חלאס עם החרטה הזאת שההוכחות ישמרו כי אפשר להגיד שזה סתם שטויות שהיהודים אוהבים להמציא. ובוא נצא מנקודת הנחה שכל הראיות וההוכחות לא ישמרו כמו שאתה אומר, אז זה אומר שלא הייתה שואה?כי הרי לדעתך רק שמוכח הוא קיים או היה קיים לא? ובקשר להומי בנאדם שאתה מדבר איתו ומעלה לך תמונה של איזה רוקיסט אוכל בתחת בדיוק כמוהו הוא בנאדם טמבל שאי אפשר לדבר איתו!! |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת אותי אחי!!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ