![]() |
ציטוט:
|
גם היהדות היא היטלריסטית גזענית ומסוכנת ויש להוקיע אותה כמו כל תנועה נאציונלית ומסוכנת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ויהודים עוד לא הספיקו לעשות הרבה לעולם,ככה שלפני שמטפלים בה צריך לטפל בבעיה הכי גדולה של העולם,התנועה הכי נאציונלית ומסכונת-הדת המוסלמית. |
לדעתי ק1בה הוא שמן וצריך לנעול אותו בצינ1ק כי הוא גומר תאוכל במדינה, בעיקר את החלב.
|
ציטוט:
הציווי הישיר ליהודים בארץ ישראל זה להשמיד את כל יושבי וסובבי הארץ. היהודים ביצעו המון פעמים "לילות בדולח" לעמים אחרים וג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין |
ציטוט:
כשאני מגיע ל150 סקבט ואז אני יהיה הדוגמן של פ1קס עם בר רפאלי:eek::eek::eek: קקקקקקקק |
ציטוט:
אתה הילד האידיוט שבעד השואה לא? אלוהים ישמור,רק בנאדם ממש מפגר יכול להגיד "ג'נוסייד היה דבר פנאני לחלוטין." |
ציטוט:
|
ציטוט:
:no::no::no: |
תכלס צורר תשנה תחתימה, אני רואה תמונה של עונש ולא מבין מאיפה בתול החיבוק למד את הדברים האלה.
|
ציטוט:
הצ1ררר וגורי הם היטלר והימלר חחחחחחחחחחח, והלוואי ולעשירית מהאנשים כאן היתה השנינות שלהם.:Embarrassment::D;):):rolleyes::tongue::mad:: confused::cool: אגב FATBOY, איזה מחזור אתה ואיפה היית בג1לני? |
ווואאייי כל השיחה הזאת אני לא מבין איך ע1נש נהיה אינטלקטואל!!!
כוסאמאשלך תחליף תמונה!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח טוב היה יאיר |
מישהו כאן אכל בקאזה דה ברזיל בראשון? שווה את המחיר?
איך הבשרים שם? |
מה קרה הסידרה ירדה? אין יותר ריטינג? אין תקציב?
|
אין תקציב או זמן...
|
ציטוט:
|
אני אעדכן מחר איך היה הבשרים שם
|
אני הייתי.
סה"כ הב0ר היחיד שהיה טעים ואכיל בכמויות, היה האסאדו, רק כמו חמאה ואפשר להכניס 2 קילו בקלות. כל השאר אבן. |
דווקא האסאדו היה מזוויע. אולי כי זה בשר שבהגדרתו הוא עשוי טוב ואני אוהב גג מדיום...
|
לאחר שק1רש והחבורה התפרקו ולא רוצים לאכול איתי החלטתי שאני לוקח את המושכות בידיים וממשיך לעונה שניה את סדרת הריאליטי המצליחה. והפעם פרק פיילוט ראשון - ארוחת בוקר מפוצלת.
|
אתה נשמע בסרטון כמו נחמן שי אומר נחש צפע חחחחח
ובקרוב הקמבק! |
ציטוט:
אני לא יודע על איזה קמבק אתם מדברים כל הזמן אוכל אוכל אוכל כל פעם שאני מציע קורן ישן ואתה לא זורם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היום אני מסיים לעבוד ב1, (כנראה) אהיה פנוי לאור ההתקדמות המרעישה בש.ב בחדו"א 1, אז הולכים לאכול?
|
ציטוט:
ציטוט:
הצ'וריסוס לא היה מוכן מספיק התקמצנו על הכבד בשביל האסאדו ועוד 3 סוגי בשרים היה צריך להוסיף 38 ש"ח הקציצות והפרגיות היו דווקא לא רעות לפחות הקרם ברולה היה מצוין |
:):):):) ארוחת בוקר מפוצלת :):):):)
|
ציטוט:
|
כמה פדופילים פגשת שאתה יודע איך נשמע קול של פדופיל?
לא רציתי לדבר בקול רם שההורים לא יתעוררו ויראו את הבן שלהם מצלם אוכל ומדבר לעצמו |
ציטוט:
|
אני צוחק אל תקח קשה
|
בארוחה כזאת יש יותר מ 1000 קלוריות נכון?
|
ציטוט:
150~ גר' נקניקיות 100 גר'~ נקניקים 3 פרוסות לחם קל מלא 2 פרוסות גבנ"צ 9% 3 ביצים כף פסטו~ 2 כפות טחינה~ לא יודע אם מגיע ל1000 |
ציטוט:
בית"ר ירושלים תוקפת גלים גלים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ |
ציטוט:
|
אימון נפח פלג גוף אמצעי עם השלד-
400 גר' מג'יק לסינגל לאפה שאוורמה בדאבוש בrest pouse אימון קל. השלד עמד בקצב בסופו של יום עקב תוספים אסורים. |
מזה גבניה צהובה 9 אחוז יש דבר כזה? אתה בטוח שזה גבינה צהובה? מזה טחינה בלי שומן ? בשביל מה לאכול טחינה שאין בה שומן? זה לא מים?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ