![]() |
יפה גולני, בקרוב סימני מתיחה מהlb...
|
תודה אנשים, מאמין שהסימנים האדומים יעלמו בזמן הקרוב והעור יתרגל.
|
אימון התאוששות יום שני 11/04/11
לואו-באר סקוואט: 5*2 115ק"ג פוש פרס: 5-6*2 70ק"ג מתח (סופינציה) עם תוספת משקל: 5*2 25ק"ג בפוש פרס איבדתי ספרה בסט השני ואני לא זוכר אם עשיתי 5 או 6 חזרות חח סה"כ אימון התאוששות אז שום דבר מיוחד, יאללה אימון עצימות ביום רביעי!!! :) |
יאללה 160 סקוואט
|
ציטוט:
:sbb3: |
אימון עצימות יום רביעי 13/04/11
לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 160 ל2 חזרות בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 127 ל2 חזרות חזרה שלישית עלה מהספוטר דדליפט: 100, 140, 180, 230 עלה לגובה ברך וצנח משמה בחזרה לקרקע אז זהו, אחרי שהייתי צריך ללכת מרחקים די ארוכים ברגל בשביל כמה דברים זה מה שהצלחתי לסחוט מהאימון עצימות היום, שזה לא רע דווקא בסקוואט עלה ל2 חזרות ולחזרה שלישית לא הלכתי כי ראיתי שבקושי עליתי מהשניה. אותו הדבר בבנץ' 2 חזרות עלו בקושי חזרה שלישית הייתי צריך עזרה מהספוטר ובדדליפט ה230 עלה לגובה ברך ופשוט צנח משמה לקרקע. סה"כ מרוצה מהאימון, אין יותר מדי תלונות. |
זה חרא להתאמן כשממש עייפים, אז יפה שהצלחת..
|
המון כבוד עידן,
לדעתי בדדליפט מ-180 ל-230 זו קפיצה גדולה מדי. בהצלחה בהמשך :) |
כן הייתי עייף שלד אבל באתי עם המון טירוף לאימון, תודה :)
תודה אושר תמיד אני עושה את הקפיצות האלו בדדליפט וזה הולך די טוב את האמת. רק ש230 כמו שאתה יודע זה משקל שיא שלי, אז לא ציפיתי להרים אותו וגם מצד שני באתי די עייף מכל ההליכות שהייתי צריך לעשות לפני זה. אבל סה"כ אני מרוצה מאוד מהאימון |
יפה גולני
אתה שוקל בקרוב להחליף תוכנית? או שלא אכפת לך מהדדליפט ואתה רוצה לשפר תהרמות האחרות? |
ציטוט:
תודה קובה. כרגע לא ממש חשוב לי הדדליפט (המשקל שרציתי להגיע אליו הגעתי) אז אני פשוט עושה את התרגיל הזה כי זה תרגיל חשוב וכן שאר ההרמות יותר מדברות אליי כרגע, אז בעיקרון אני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב מחליף תוכנית. |
סבבה בהצלחה!
|
תודה :)
|
אימון נפח יום חמישי 14/04/11
לואו-באר סקוואט: 142,5ק"ג 5*5 בנץ' פרס: 115ק"ג 5*5 טוב אז האימון נפח התקיים היום במקום מחר בגלל שאני לא אוהב כל כך להתאמן בימי שישי בגלל העומס וגם כי יש לי כמה סידורים מחר וגם הייתי באטרף רציני היום התפחלצתי מהאימון הזה אבל אין יותר מאושר ממני שהצלחתי לבצע את כל הסטים עוד אחרי שהיה לי אימון עצימות אתמול וגם מזה שאני הרמתי משאות "כבדות" היום בעבודה הסקוואט היה קשה מן הסתם ובבנץ' 2 סטים אחרונים כמעט כל החזרות התבצעו מבאונס על החזה והרמת טוסיק מהספה אבל זה לא משנה לי אחד האימונים הכי טובים שאי פעם היו לי!!!! איזה מאושר אני!!! :) |
עידן מעריץ4
|
ציטוט:
:sbb2: |
אימון נפח יום שלישי 19/04/11
לואו-באר סקוואט: 145ק"ג 5*5 בנץ' פרס: 117,5ק"ג 5*5 אימון משותף עם אופק! (איש הלילה) אימון מטורף! הסקוואט היה קשה וגם הבנץ' אבל שרדתי את כל הסטים! אנשים נבהלו וברחו מהחדר כושר בגלל הרגליים של אופק! :shok1: |
בואנה עידן אתה מפציץ בבנץ' פרס :)
אה אבל הכל פסול, אימון עם איש הלילה |
יפה גולני, נתת בראש.
הסקוואט עלה ממש טוב, יש לך עוד הרבה לסחוב בנפח... |
תודה אושר ואופק וכן אני מאמין שיש לי עוד לתת באימוני נפח
|
ציטוט:
|
אימון עצימות יום שישי 22.04.11
לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 162,5ק"ג סינגל ועוד חצי :( בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 130ק"ג לשלישייה!!!! Pr!!!!! :) שראגס: 100, 110, 120, 150, 160 ל3 חזרות טוב הסקוואט היה נוראי בגלל והנה מגיע התירוצים.....היו לי כמה סידורים לפניכן שכללו המווון הליכות עם הרמת משאות כבדות בידיים ממקום למקום. יכול להיות שגם שאין לי חגורה תרמה לכישלון הזה ירדתי לחזרה עם 162,5ק"ג לחצי ובוקיש עליתי :( טוב לפחות הבנץ' ניחם אותי בכל זאת pr! בקרוב סוף סוף 140ק"ג לסינגל!!! והשראגס עשיתי סתם לכיף במקום כי אני לא מתקדם לשום מקום עם הדדליפט מה שכן התרגיל תרם קצת לאחיזה כי בכל זאת אני בלי סטראפס אז היה נחמד, סה"כ אימון סבבה לגמרי! :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:wiggle:
|
אימון נפח יום שני 24/04/11
לואו-באר סקוואט: 150ק"ג 3*2 בנץ' פרס: 120ק"ג 5*3 אין שום תירוצים, היה חרא אימון, סקוואט היה פשוט כבד מדי בשביל להמשיך ובבנץ' בסט השלישי בחזרה החמישית קיבלתי עזרה מהספוטר, גוועל נפש של אימון. *גרוזיני עצוב* :( |
ציטוט:
|
גרוזיני נכשל בוז1
|
ציטוט:
בנפח אחרון בבנץ' היה לי 117,5ק"ג ובסקוואט הרגשתי בטוח עם עצמי אחרי שהיה לי 145ק"ג בנפח (טוב אולי כי אופק היה איתי) אז קפצתי ל5ק"ג כנראה עשיתי טעות הייתי צריך לשים 147,5 על המוט :/ |
לא נורא טר1לני, עוד חצ'פורי והכל יעלה
|
חמץץץץץץץץץץץץץץץ
|
טוב נו לא נורא הכי חשוב שאני אמשיך להתקדם באימון עצימות
|
אימון התאוששות יום רביעי 27/04/11
לואו-באר סקוואט: 5*2 120ק"ג פוש פרס: 5*1 72,5ק"ג מתח (pronated grip) בתוספת משקל: 13ק"ג לחמישייה וסט שני 15ק"ג לחמישייה זהו, אימון התאוששות שום דבר מיוחד. רק בפוש פרס נתתי סט אחד כבד לחמישייה. |
Coming soon
|
אימון עצימות יום שישי 29/04/11
לואו-באר סקוואט: 80, 100, 110, 130, 162,5ק"ג לסינגל :/ בנץ' פרס: 80, 90, 100, 105, 132,5ק"ג ל2 חזרות!!!! Pr!!!!! :) דדליפט: 100, 140, 180, 215ק"ג ל2 חזרות שוב הסקוואט היה קשה (בלי קשר צריך כבר להזמין חגורה!) בבנץ' יש שיא חדש! ובדדליפט היה קצת קשה החזרה השנייה בקושי עלתה סה"כ להתחשב במה שעשיתי לפני האימון עם כל ההליכות וכו.....היה אימון קטלני!!! :) |
כבוד גולני בנץ' יפה מאוד.
בסקבט חגורה כבר תעיף אותך במשקלים. וכל הכבוד על הדדליפט גם :) |
כבןד ענק גם בלי חגורה קבל מוניט*ן
|
ציטוט:
אתה מתאמן בלי חגורה?:eek::eek: |
תודה גוזלים!
כן קובה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ