![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נערך..
|
אנשים שעונים לך על שאלה בשאלה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) |
בונא אתם האנשים הכי שרוטים בעולם :flowers:
|
ציטוט:
ואתה תמיד יכול לוודא עובדות עם השתי ידידות שלך שהייתי איתן :) |
מעניין מה מ. (כפרה עליה) הקשורה לגבריאל הייתה אומרת על כל הסיפור הזה שמתחולל כאן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה בדיחות על זה שארבל גיי, בעיקר. |
ציטוט:
כפרה על חברה של גבריאל ,היא צוחקת עליי יותר ממה שאני והוא מריצים על חשבוני דאחקות ביחד :ok: |
ציטוט:
אתה עושה צחוק? אתה יודע כמה פעמים היא הסתלבטה עליי שאני מסתכל על גברים בחוטיני ועוד אומר כמה שהם מדהימים? הבעיה זה שאין לי מה לענות לה הבת ****, אין מה לרדת עליה. חוץ מזה שהיא גמדה. |
מ. זה מלשון מלכה...
גבריאל מי כמוך יודע שאומרים פיצית, קטנה, וכאלה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא לא בקטע של יודה, אלא דארת' ווידר, הוא מת על זה שהוא צריך לקרוא למישהו אבא'לה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מתבלבל ,אני הוא זה שעשה דירטי סאנצ'ז לאחותך :) |
ציטוט:
ורק בגלל שידעת שאני לא יכול לעבור עשר דקות של מהלומות מילוליות בלי זה - אתה גם דפקת את עדיה. :d |
ציטוט:
שאני אזכיר את האקסית הג'ינג'ית שלך ? אני דפקתי שמנה ,אתה נתת לה לישון במיטה שלך .........ולשלוח אותך לסלון. |
מה דירטי איזה סאנצ'ז עכשיו יש לי בחילה, מזכיר לי את הקטע שהם שואבים שומן ואז עושים רולטה תאילנדית עם הזונה שמביאה להם ביד ובסוף אחד מהם צריך לשתות את השומן ששאבו לשמן ההוא המכוער
|
ציטוט:
לשלוח לסלון לא הבנתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דיי, ניצחת! |
יא זיינים!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ