ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורום Vip - הודעה חלקית. (https://israelbody.com/showthread.php?t=8189)

Amit 21-04-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
שאלה:
ברגע שמישהו הופך לvip, הוא יכול לאבד את ה"תואר" הזה?

מן הסתם

Yoshi-Moto 21-04-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
מן הסתם

ליתר ביטחון...
בקיצור מה שחשבתי זה שעכשיו כולם משקיעים יתר על המידה כדי לקבל גישה לVIP... אז שכדי להשאר בVIP יהיה עליהם להמשיך להשקיע..

Amit 21-04-07 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
ליתר ביטחון...
בקיצור מה שחשבתי זה שעכשיו כולם משקיעים יתר על המידה כדי לקבל גישה לVIP... אז שכדי להשאר בVIP יהיה עליהם להמשיך להשקיע..

אה בקטע הזה אני לא חושב שהם יהיו חייבים להמשיך להשקיע רק לא לעשות שטויות אבל תשאל תמנהלים בעיקרון

Yoshi-Moto 21-04-07 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
אה בקטע הזה אני לא חושב שהם יהיו חייבים להמשיך להשקיע רק לא לעשות שטויות אבל תשאל תמנהלים בעיקרון

אני יודע שככה זה יהיה.. שיורידו רק אם הם יעשו שטויות ויעברו על החוקים...

מה שאמרתי היה הצעה..

אליאב 21-04-07 14:46

מנהלים,
מאיפה לכם הידע מי מבין מה וכמה
תשאלו את גיל גרנות אם לאליאב (אנוכי) מגיע למשל גישה לשם, ומה הידע שלי בתחום
זה שאני לא מראה פה יותר מדי, זה פשוט כי אין דיונים ברמה כזאת גבוה
זה רעיון קצת שחצני להחליט מי מבין כמה ולמה
אבל לא אכפת לי הפסד שלכם

THOMPSON 21-04-07 15:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
מנהלים,
אבל לא אכפת לי הפסד שלכם

אז בוא תשתף אותנו בידע שלך, תפתח פוסטים מעניינים, שיהיה על מה לדון, ולא לשבת בצד, ולרברב על כל הידע שכביכול יש לך.

אליאב 21-04-07 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THOMPSON
אז בוא תשתף אותנו בידע שלך, תפתח פוסטים מעניינים, שיהיה על מה לדון, ולא לשבת בצד, ולרברב על כל הידע שכביכול יש לך.

בעבר כתבתי פוסטים על ויטמינים מינרליים על דברים שלמדתי בקורסים שעברתי, דברים שלמדתי מאנשים בתחום. רב התגובות פה היו "תודה", "תודה", "תודה", "אחלה", "את זה אני כבר יודע" - אין לי בעיה לעזור אם למישהו יש שאלה. אבל רב השאלות פה מגוחכות ורב הדברים פה לא ברמה כזאת גבוה. לכן אין מוטיבציה מי יודע מה להתחיל להפציץ בחומר שלא נראה לי תבין על מה אני מדבר בכלל. ואם תבין אז אתה תיהיה בין הבודדים. גם הפורום מגביל אותך בלא לדבר על חומרים כאילה ואחרים. ולא לדון בנושאים אילו ואילו. אתה כותב לי "ולרברב על כל הידע שכביכול יש לך" - לפי דברייך, אין לי שום ידע ואני סתם מקשקש, ואתה אפילו לא מכיר אותי ולא ראית אותי. אם תשאל מישהו שמכיר אותי אישית (נניח אליאב קרייסלר מהפורום פה) תראה שכן יש לי הרבה מה לחלוק. ובדיוק מאותה סיבה שפתחו פורום VIP (כי לא שווה להשקיע בפוסטים בפורום הרגילים כי הרב לא מבינים כלום) זאת הסיבה שאני לא ממש משקיע בפוסטים בפורום רגיל. לדעתי נושא הVIP הוא אחלה רעיון תהנו לכם בו... אתה חושב שאני לא יודע מה אני מדבר? סבבה... אין לי מושג :jockey:

SiX PACK 21-04-07 15:54

ממה שיצא לי להכיר את אליאב, הוא אחלה בחור בלי קשר לידע שלו, בנאדם טוב.

- Idan - 21-04-07 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
מנהלים,
אבל לא אכפת לי הפסד שלכם

זה לא רק רמת הידע של המשתמש, זה גם רמת הפעילות שלו בפורום, ניסוח הודעות תקין, גם אנשים שהיו בולטים בפורום בעבר אבל הפסיקו לכתוב מסיבות כאלה ואחרות.
כל המתחרים גם קיבלו גישה בלי קשר לרמת הידע או הפעילות שלהם. סוג של משתמשי כבוד. ככה שיש הרבה שיקולים בעניין, ולכן תשאירו את זה לנו. או כמו שאומרים:

Don't call us, we'll call you :jockey:

THOMPSON 21-04-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
בעבר כתבתי פוסטים על ויטמינים מינרליים על דברים שלמדתי בקורסים שעברתי, דברים שלמדתי מאנשים בתחום. רב התגובות פה היו "תודה", "תודה", "תודה", "אחלה", "את זה אני כבר יודע" - אין לי בעיה לעזור אם למישהו יש שאלה. אבל רב השאלות פה מגוחכות ורב הדברים פה לא ברמה כזאת גבוה. לכן אין מוטיבציה מי יודע מה להתחיל להפציץ בחומר שלא נראה לי תבין על מה אני מדבר בכלל. ואם תבין אז אתה תיהיה בין הבודדים. גם הפורום מגביל אותך בלא לדבר על חומרים כאילה ואחרים. ולא לדון בנושאים אילו ואילו. אתה כותב לי "ולרברב על כל הידע שכביכול יש לך" - לפי דברייך, אין לי שום ידע ואני סתם מקשקש, ואתה אפילו לא מכיר אותי ולא ראית אותי. אם תשאל מישהו שמכיר אותי אישית (נניח אליאב קרייסלר מהפורום פה) תראה שכן יש לי הרבה מה לחלוק. ובדיוק מאותה סיבה שפתחו פורום VIP (כי לא שווה להשקיע בפוסטים בפורום הרגילים כי הרב לא מבינים כלום) זאת הסיבה שאני לא ממש משקיע בפוסטים בפורום רגיל. לדעתי נושא הVIP הוא אחלה רעיון תהנו לכם בו... אתה חושב שאני לא יודע מה אני מדבר? סבבה... אין לי מושג :jockey:

אליאב הכוונה שלי לא הייתה לפקפק בך, ובמי שאתה," אבל לא אכפת לי הפסד שלכם", קצת העלה לי את הסעיף.
אתה צריך להוכיח/להראות שאתה אכן יודע על מה אתה מדבר, ולא מצטט/מעתיק/מתרגם, כמו "מקצת" האנשים שבפורום.

SIXPACK אתה ספאמר ברמה עולמית!

HotChizzy 21-04-07 17:11

בהחלט רעיון גרוע.
מה שאתם עושים זה הפליה ותו לא, לאדם שלא כותב הרבה הודעות לא מגיעה גישה לחומר מעודכנן ומתורגם? או לידע של אחרים?
מקווה שתחזרו בכם או תפתחו את הפורום לכולם. (בין לאפשר כתיבה בפורום בין אם לא)

אליאב 21-04-07 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
ממה שיצא לי להכיר את אליאב, הוא אחלה בחור בלי קשר לידע שלו, בנאדם טוב.

10x :jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ