![]() |
ציטוט:
|
סבבה אני יקנה את זה אני יראה אם זה טעים או לא
תודה ומה בקשר לקלוריות מה עוד לדעתך להוסיף? |
המאסה שלי הייתה בערך מבוססת על 700-800 גרם פסטה כל יום עם רטבים שונים פעם חריף פעם עגבניות פעם בולונז עם בשר, לפעמים בשמנת לפעמים עם גבינה(2-3 ארוחות פסטה כל יום)... פשוט תאכל משהו שאתה אוהב וטעים לך
|
לא נמאס לך לאכול את זה 3 פעמים ביום בכל המסה?
:):):):) לפי מה שאתה אומר אני צריך להכניס את האוריאו תפריט |
חייב לאכול עוד אני מעלה ל4000 קלוריות מוסיף אוריאו בבית ספר ובמבה כשאני חוזר מהבית ספר זה מוסיף עוד 500 ביחד
אימון חרא סקואט 120 סט ראשון 5 סט שני ירדתי ולא הצלחתי לעלות באף אחד אז ניסיתי עוד פעם גם בו לא הצלחתי הורדתי ל115 סיימתי 2 ואחרי זה כבר הפסקתי עם הסקוואט בנץ' לא זכרתי כמה עשיתי אימון קודם אז עשיתי 60 2x5 וסט שלישי 3 דדליפט החימום כבר לא עלה אז לא עשיתי כבר אימון הבא שוב פעם a |
אימון גרוע.
תאכל אחי ותתחזק! |
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל
|
ואוכל ואוכל ואוכל ואוכל
|
חחחחחחחחח
|
טוב הקדמה
היום באימון גיליתי ששתי פלטות של 45 פאונד שוות 40 קילו ולא 45 כמו שחשבתי וזה אומר שהסקוואט שהרמתי עד עכשיו זה פחות 10 קילו זה אומר שבאימון הקודם שעשיתי 117.5 בעצם עשיתי 107.5 קיצור לאימון: סקוואט-110x3x5 הכול עלה בקלות בנץ'-65x2 60x5 62.5x3 לא היה מספיק מנוחה בין הסט השני לשלישי בגלל זה הכשל דדליפט-105x2:( אין לי סרטים להיום אז אני לא יכול להראות לכם את הטכניקה בדדליפט שבטח יש שמה משהו לא טוב באימון דדליפט הבא אני יצלם אה כן ואתמול אכלתי טוב 4000 קלוריות אז זה לא קשור לאוכל הכשל בדדליפט |
עברת את מחסום ה100, באזור הזה צריך להתחיל לקבל תגובות מאנשים שלא ראו אותך שגדלת והתרחבת ונהיית סוס
תעלה סרטון דדליפט אין מה לעשות לרוב האנשים דדליפט יותר קשה מסקוואט, מה גם שהוא בסוף האימון רוב הסיכויים שיש בעיית טכניקה אצלך כמו אצל גודם |
כן אומרים לי הרבה שגדלתי בעיקר בחזה בגב וברגליים
אימון הבא יהיה סרט אם לא יהיה את המאמן הלוואי הייתי מתאמן בבית כמו גודם הייתי יכול לצ לם חופשי והדדליפט אמור להיות יורת קשה אבל גם יותר כבד לא?אצלי הסקוואט יותר כבד ממנו ובכל התוכנית זה גם היה ככה בכל מקרה הנה הדדליפט האחרון שצילמתי אתה רואה פה איזה בעיה כלשהיא? |
סקוואט-112.5 5-3-1
לא יודע מה קרה אחרי הסט הראשון פשוט נגמר לי הכוח לא היה לי כוח לזוז יותר אחרי הסקוואט נרדמתי רבע שעה על הבנץ' בשיפוע:laughing: פרס-הייתי בטוח שאימון קודם לא סיימתי את ה42.5 לכל הסטים וגם הייתי עייף מהסקוואט אז עשיתי 542.5 שוב זה היה טעות לעשות את זה כי כל הסטים עלו בקלות סיימתי 42.5 3X5 מתח-8-5-6 ירדתי בחזרה |
אימון חרא
סקוואט-115x2 112.5x3 יש סרט 100x0 אחרי זה הפסקתי בנץ' 45-5,3,2 דדליפט-110 חזרה אחת יש סרט 100 ניסיון וכשל יש גם סרט אתמול אכלתי 3800 קלוריות אני צריך עוד מחר אני יארגן תפריט של 4500 וסוף סוף נגיע לפלטה השלישית הזאתי |
אתה תמיד אומר ולא אוכל מספיק! כך את עצמך בידיים.
|
נראלי ישך בעיה במחשבון קלוריות.
|
חחחחחחחחחחח מאימון הבא אני הורג הכולו מחר 4500 קלוריות !
וטייני אם הייתה רציני אז אני בודק בנטו גרין: http://www.netogreen.co.il/Calculato...-Calories.aspx שניה אני מעלה את הסרטים |
סקוואט סט שני 112.5 קילו :
דדליפט 110 קילו: |
ניראה כאילו בדדליפט אתה דוחף את המוט קדימה שאתה שם בירכיים שים לב שהוא לא מתגלגל לך ואם כן תקן את זה.
הסקוואט ניראה סבבה לגמרי בטכניקה טובה. יאלה רק תואכללללל בכל הככככככחחחחחחחחחחח! |
בירכיים או ירכיים?
כל פעם אני מתבלבל בגלל הב' הזאתי ואתה אומר שהבעיות בסקוואט זה רק אוכל? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ