![]() |
אני חושב שהוא התכוון אליי.
וסקיילה, איך מה שרשמת קשור למה שרשמתי . |
ציטוט:
|
ציטוט:
שריפטו יאמן אוכלוסיית bb שהגיעו לתוצאות חסרות תקדים - אני אוריד בפניך את הכובע. עד אז אני אתמוך באימוני bb למטרות bb. מעבר לכך אני מאמין במשפט גם בספורט וגם בחיים - אין חכם כבעל נסיון. Bb שמתאמן 20 שנה יודע מה עובד עליו טוב. וכנראה שזה לא 5x5. יאיר אני מצטער שאני משתף פעולה אבל זה צורם לי. |
Bb זה לא ספורט.(ותנו לי לציין שאני מאוד אוהב את התחום הזה)
|
ציטוט:
כל מאמן bb מצליח בארצות הברית שדיברתי איתו אמר לי את זה..ואם אתה רוצה את רשימת המאמנים אני אתן לך..ואמרתי להם שהם טבעי כדי שהם לא יחשבו שאני על gh או משהו...ועכשיו בשיא הרצינות..בראנץ וורן אימן מלא אנשים לתחרויות באדיבילדינג הרבה יותר יותר ממארק ריפטו ראש הכת שלכם..הבנתי שיש תוכניות שבסביבות אפריל הוא יגיע לארץ..אפשר לשאול אותו שם מה דעתו על זה..האם רק להרים דדלפיט חזה וסקאווט היה מקדם אותו למקום יותר טוב ממקום שני במר אולימפיה..ובוא נתעלם מהתוסף הכימי... |
ובהמשך להודעה הקודמת שלי למי שכתב שאני ליצן אין לי כוח לחפש עכשיו את הציטוט והתגובה שלו
כנראה שאני ליצן לא מצחיק..כי היום כשירדתי עם התחת סמטימטר מעל הרצפה עם 135 קילו על הגב לא שמעתי אף אחד צוחק מאחורה..אתה מוזמן לעשות איתי אימון בגו אקטיב נס ציונה או גו אקטיב ראשון לציון אם אתה גר באיזור..ונראה אם אני ליצן או לא... |
אם אתה מדבר אליי, בוא נגיד שאימון משותף לא יצא לנו, אבל למה ללכת רחוק? צלם סרטון ותוכיח שאתה לא ליצן
|
ציטוט:
צלם סרטון ותעלה ליוטיוב כולנו נשמח אם תשתף אותנו |
ציטוט:
אבל יאללה יום ראשון או שבת אני אעלה סירטון שלי עושה דדלפיט... |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מדובר על נושא עלום ושכוח אל, מדובר על עשרות , מאות אם לא אלפי מאמני bb... כולם טועים? הענף כולו טיפש? לא קם "גאון" אחד שילך עם התוכניות החד-גוניות שלכם עד הסוף ויפרוץ גבולות מוסכמות שיאים ומה לא? שלא תבין אותי לא נכון התוכניות מעולות ובדוקות אבל למטרה שלהן. והמטרה שלהן היא לא bb. |
תקשיב כבר אמרו את זה מליון פעמים ברור שבודיבילדר מקצועי על חומרים לא צריך תכנית כמו 5x5, הוא צריך משהו הרבה יותר מורכב אבל עדיין שיש בו את כל תרגילי הבסיס.
אבל זה לא אומר שכמה פלצנים מישראלבודי צריכים לעשות מה שהם עושים. הם צריכים קודם כל להצמד רק לבסיס, גם אם הם חושבים שהם "בודיבילדרים" ושהם חייבים כפיפות מרפקים בשיפועים שונים וסופר ודרופ סטים למיניהם. |
ציטוט:
מה שכן צריך להתאים את הפרופורציות של bb מקצוענים לעומת bb חובבנים. |
מה זה הקטע עם הפרופורציות? הטיעון שלכם הוא ברצינות זה שתרגילי בסיס יפגעו בפרופורציות שלכם? ושסטים של הנפות לצדדים וכפיפות זה מה שיחזיר הכל לאיזון? מאיפה הבולשיט הזה בא למען השם? בטח שלא מעובדות ומדע. אולי ממגזין שקר כלשהו.
בנוגע למה שאמרת על 5*5, יש דברים עם עקרונים דומים, ראה HST. בכלליות High Frequency Training וכל התכניות שמקושרות לקונספט הם מבוססים על העקרונות עבודה של 5*5. אתה עדיין לא אומר כלום חוץ מ"היי נראה לי שהם עושים ככה והם סוסיםםם בטח גם אני צריך" |
ציטוט:
אני מקווה שהבנת אותי. |
ציטוט:
|
מה זה לכל הרוחות "יוסי יד מיליון", מהדברים הכי מגוכחים וחסרי ההיגיון ששמעתי.
|
טוב כולנו נעשה ss
בסדר אתם צודקים ביי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ