ציטוט:
=erez
עמרי וגיימר.
עם כל הכבוד, אתם שני גזענים. נקודה.
אני בכלל לא בטוח שתכחישו. אתם הרי גאים בהיותכם "פאשיסטים" כביכול.
אם רק הייתם יודעים, פאשיזם מהו..
|
יהדות היא גזענית,במדינה שלך אין אפשרות להיות אזרח אם אינך יהודי, אין אפילו אפשרות של נישואים בין יהודי ללא יהודי. התנך מגדיר מילה לכל מי שלא יהודי בשם "גוי".
העם היהודי שרד עד היום רק בגלל הגזענות שלו והחוסר רצון להתערבב, כך שמרנו את כל מנהגינו השקפת עולמינו ותרבותינו.
ועוד משהו אתה מדבר עם סטודנט למדע המדינה אז אל תנסה להסביר לי מזה פאשיזם טוב?:disgust:
ציטוט:
בכל מקרה, זה שאבותיהם של האפרואמריקאים בארה"ב גדלו באפריקה, מקום בו מתאכזרים האחד לשני, לא הופך אותם לתת גזע.
|
אף אחד לא הופך אותם לכלום, הם הופכים את עצמם למה שהם ע"י רצח עם שיטתי ומעשים שהאדם "הלבן" הכי אכזרי שיש לא ידע כמותם.
ציטוט:
אני, לא יפה נפש כלל, מזועזע ממה שאני קורא פה.
מדברים על גזעים ועל ההבדלים בינהם.
|
אני יודע שהמערכת חינוך הליברלית רוצה לחנך אותך שאין הבדלים בין גזעים, אבל ליתר דיוק אתה רק צריך לפתוח את העיניים שלך ולראות שאנחנו לא ניראים אותו דבר ולא מתנהגים אותו דבר, אתה מוזמן לעיין במחקר הבא, שמראה הבדלים פיזיים בין הגזעים כולל גודל מוח.
אחרי שתקרא את המחקר תתן התייחסות, ואגב יש לי עוד עשרות כאלה אבל זה הכי פשוט לקריאה.
http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm
ציטוט:
אולי תצטרפו לkkk ?
אהה, אתם יהודים שכחתי, או שמא אומר יהודונים כפי שאתם מקפידים להגיד כושים ?
|
אני יהודי, נכון, זה ש-KKK שונאים יהודים זה אומר שאני צריך לאהוב כל אוייב של ה-KKK?
ציטוט:
הרי, בסופו של דבר, אתם מגדירים עצמכם פאשיסטים, טוענים שרמות הפשיעה קשורות באופן ישיר לצבא עורו של הבנאדם
|
.
לא אין קשר לצבע עור, תקרא את המחקר רשום שם בבירור "RACE IS MORE THEN SKIN DEEP"
אני
ציטוט:
מתבייש בכם בתור יהודים שכבר שנים יודעים גזענות.
|
יהודים הם העם הכי גזעני שיש, ככה שרדנו כמו שהראתי לך בעבר, הגזענות של היהודים לא כוללת רצח כמו גזענות של עמים אחרים, אלא פשוט אי רצון להתערבב ושימור התרבות והמסורת לאורך שנים.
ציטוט:
תחשבו על השחור הממוצע בארה"ב, שחי חיים רגילים וכל חייו יסבול מגזענות בגלל אנשים כמוכם.
|
השחורים בארצות הברית, במיוחד כל הקבוצות הלאומיות של השחורים שכוללים את הנואמים המפורסמים MALCOM X ואחרים, וכל אחד שלחם לחופש שלהם, היו אנטישמיים מובהקים.
הטענה שלהם היא שהיהודים היו בעלי ספינות העבדים בהרבה מקרים ושיהודים מנצלים אותם מהעמדה האליטרית שהם נמצאים בה בחברה הקפטילסטית.
ציטוט:
וכן, זה שרמת הפשיעה בקרב השחורים בארה"ב, גבוהה יותר -הגיוני.
מאחר והתנאים הסוציואקונומים שלהם נמוכים יותר. ולכן גם רמת ההשכלה תהיה נמוכה יותר וכיו"ב.
|
במחקר שהבאתי מראים הבדל בגודל ובמאפיינים הפיזיים של המוח, האם גם זה קשור לתנאים סוציואקונומים?
ציטוט:
אך, אם כך, גם המזרחים בארץ מיותרים, לא? (ואני מזרחי, לכל האנשים שלא מבינים שאלות רטוריות).
|
המזרחים בארץ הם יהודים, כל יהודי בין אם הוא אשכנזי לספרדי הוא יהודי.
ציטוט:
ולסיכום, למי שאמר שגם היהודים לא טלית שכולה תכלת ???!?!?!
למה התכוון המשורר?
אהה נכון. איך לא חשבתי על זה.
הרי היהודים היו שוחטים ילדים גרמניים, ומדמם מכינים מצות לחג הפסח..
טוב, חייב לרוץ להביא כמה ילדים. חג הפסח מתקרב ואין לי ממה להכין מצות..
|
לפחות בזה אנחנו מסכימים, אבל פה אתה מחזק את מה שאמרתי על ההבדלים בין הגזעים השונים והתרבויות השונות.
דרך אגב, שאתה עונה לכל אחד מהטיעונים האלה, תצטט כל אחד במדוייק אחרת אני לא אענה.