![]() |
ציטוט:
|
לכינוי "האדמור" אין כל קשר לראשי התיבות...זו בדיחה פרטית של שנינו וככה היא תישאר :sbb4:
גם לפי התמונות רואים שחוסאם הופיע עם בין 7 ל 8 אחוז שומן, זה לא סביר לבוא ככה לתחרות. השנה הוא יגיע מוכן וייתן בראש. אגב הויקינג מתחרה השנה? |
ציטוט:
הבעיה איתו שהוא כל כך גבוה שהוא צריך להיות איזה 120 קילו על הבמה רק כדי להראות יחסית מאסיבי |
ציטוט:
אחיייייייייייייי חנקתה אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושם פה! |
ציטוט:
לדעתי חוסאם היה צריך לנצח וגם לקחת את אלוף האלופים! |
ציטוט:
בבאדי בילדינג להיות נמוך זה יתרון משמעותי. |
ציטוט:
אבל תסביר לי בבקשה איך הקטע הזה קשור?(המסומן באדום) מה הוא יכול לנצח בגלל שהוא "ותיק" זה הענין?אם אני למשל בחור שהגיע מחו"ל ואני לא מסתכל פה על אף אחד בפיתוח גוף בארץ אז השופטים יכולים לשפוט אותי לא נכון בגלל אי הותק שלי בנאבא? זאת הרמה המקצועית שמדברים עליה כל הזמן?להסתכל על אנשים לפי הותק?סלח לי אבל בולשיט! |
ועוד משהו ששכחתי לציין אם אופיר ינצח בקטגוריה בגלל שהוא "ותיק והשופטים מכירים אותו" היחיד שבאמת יפגע מזה זה הוא למה אז מה שיקרה הוא פשוט יזרוק את התואר "מקצוען" לפח!
|
די מספיק.
הודעה אחרונה שלי בנושא "אופיר נגד עומר", בפוסט הזה. הבהרה: עניין הוותק והכבוד לא יקבע את המנצח אבל הוא דבר שיושב לכמה מהאנשים בראש, ויתכן שישפיע בקטנה. אני לא מגלה כאן את אמריקה. ב: אופיר ינצח כי הוא יותר טוב נכון להיום, כל עוד שלא הוכח אחרת. ג: אם תהייה הפתעהאני אפרגן לעומר בענק אין לי כלום נגדו והפתעות הן לפעמים דבר טוב. ד: לא תהייה הפתעה ה: לילה טוב!! |
עומר לוקח בבירור מוחלט !
|
אני עדיין לא מבין את כל הויכוח פה..עומר בכלל לא העלה תמונות עדכניות אז איך בכלל אפשר להשוות
קודם שיעלה משהו..אחר כך הוא יכול לבוא ולדרוש את הכבוד המתאים..אבל דחילאק תפרסם קודם משהו..אחר כך תתווכח..זרוק איזה עצם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב.אופיר יכול לנצח יכול להפסיד אף אחד לא שולל את האפשרות כל הויכוח הזה זה בגלל שאתה ויואב טל בעיקר עושים מאדמור איזה אליל בודיבילדינג ואז מעלים תמונות שמראים שאדמור אכן מקצועי אבל לא בידיוק המפלצת (כמו הציטוט של יואב שאדמור מפלצת בוא נישמור את הציטוט הזה לאנשים שבאמת מחזיקים את התואר הזה ואם מדברים על ישראלים אז לדוגמא:ליאור גייניש,אלון צוקרמן,מאור זרדז,נאור זיו סטס מאשדוד:) וכמובן הענק מכולם ליאור גולדשטיין) ג.למה שלא תהיה הפתעה?אתה כלכך בטוח בעצמך?או שאתה למעשה אומר את זה כדי להוריד את האפשרות הזאת מהראש שלך שיכול להיות שאופיר יפסיד למישהו שפחות זמן בתחום ממנו.... ד.גם יכול להגיע לקטגוריה מתחרה חדש שיבוא אולי לא מהארץ ויתן לכולם בראש ואז מה תגיד:unsure: סלמטק ותאמת ניגרי אני טאחלס חושב שהאדמור ניראה טוב אבל עומר גדל איתי ואני יודע מה הייתה ההשקעה שלו באוף סיזן וגם אם זאת הייתה כולה חצי שנה תאמין לי שאני ידע לזהות אם אופיר ניצח בגלל "הותק שלו" או במילים אחרות "קומבינה" לעומת לזכות בתואר בגלל ההשקעה שגם היא אופציה שאני לא שולל |
תפסיקו לחפור.
את שמו של המנצח נדע רק ביום התחרות. וכמו שאומרים may the best man win |
ציטוט:
|
ציטוט:
תמונות עדכניות לי יש ואני לא רוצה לפרסם בגלל כל הדיון הזה וקבלתי רושם שהכל הולך להראות מכור אז אין טעם לפרסם ומי שבאמת רוצה לראות את עומר יראה בתחרות האנשים שבאמת מעריכים אותו קבלו את התמונות. |
ציטוט:
|
חח אפשר לומר שהווכיוח הזה של התחרות בין עומר והאדמו"ר, כבר לא ממש משנה - כי יכולים עכשיו חבר'ה ששוקלים במעל לחמש קילו מהם להיכנס לאותה הקטגוריה... לא יאומן השכונתיות הזאת....
|
ציטוט:
לא חשבתי אותך ככזה מיתנשא ושחצן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ