![]() |
ציטוט:
|
איכס בא לי להקיא עליכם...חח
סבבה לפתח ת'גוף אבל למה בהגזמה? זה כבר מגעיל אני לא מבין.. למה? פוזה? מזה נותן לך לעזאזל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
* קרדיט לעומרי |
אחי ,איך אתה מתאמן ,באיזה שיטה וכמה פעמים ?
יש לי אנשים במכון שמתאמנים גם בארך שנתיים ולא נראים חצי ממך , כל הכבוד ... הלוואי עלי !!!:clap: |
ציטוט:
סוליקו, שמע, גנטיקה מדהימה. לא רואים הרבה אנשים עם גנטיקה כזו, ממש התלהבתי. גם אני מקווה להגיע לבערך אותו הגוף, אתה מודל לחיקוי מבחינת הגוף. :sbb3: גוף יפה ופרופורציונאלי, אני חושב שלא חסר כלום. למרות שבתמונות הבטן לא כ"כ בולטת. פוטנציאל רציני, אם תחליט לעסוק בפיתוח גוף יהיה מאוד מעניין לראות את התוצאות. כל הכבוד! :bye1: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איגורר חזקק שחר : http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=21776&page=3 דפדף לך פה תבין את האימונים שלי ושל אליאב המלך |
ציטוט:
תגיד מה זה נראה לך פה .?? |
ציטוט:
ויש לו יד 28 אז זה נראה לו מוגזם |
יניב אתה שואל למה לפתח גוף
יש 1000 סיבות קודם כל חשוב להיות חזק בריא מרגיש טוב יותר עם הגוף שלך יש כאלה שזה מעלה להם תביטחון העצמי ואין משהו לא טוב בלפתח תגוף רק דברים טובים |
ציטוט:
קיצר אין מה להתווכח איתו שיגיד מה שבא לו מסכים עם אלעד ..ואל תשכח שזה גם תחביב טוב וכשמתעניינים בו זה נהיה עוד יותר מעניין כי אז מבינים שזה לא קשור רק לאימון כדי לקבל גוף יפה |
אני יגיד את זה שוב.. אתה פשוט מדהים!
גוף מטורף והשינוי שעברת פשוט קטלני.. אני גם מתאמן קרוב לשנתיים ואני לא מתקרב לרמה שלך לצערי הרב.. איזה שינוי בחזה.. בתמונת לפני נראה כאילו יהיה לך חזה נחמד, אבל רואים שמסה משנה הכל, גם צורה. תוך כמה זמן התחלת לראות תוצאות? כשהתחלת להתאמן ישר הקפדת על תזונה או שפשוט יש לך גנטיקה מטורפת.. :p |
ציטוט:
בערך תוך 4-5 חודשים התחלתי לראות שינוי משמעותי ולא הפדתי על תזונה ,תמיד היה לי אחוז שומן נמוך :clap: תקשיב זה גם חוזר לאוכל ..וכנראה שרוב הזמן אכלתי אוכל בריא ולא אכלתי יותר מדי פשוט בבוקר ,צהוריים ..אחרי אימון וקצת אוכל בערב ( + חלבונים ) |
איזה כיף לך :)
הלוואי הייתי חושב על לאכול קצת יותר.. פשוט כשהתחלתי להתאמן הלכתי בעיקר כדי לעשות משהו עם עצמי, סתם הלכתי למכון קטן ומעפן והרמתי משקלים. אולי אם הייתי יותר רציני בנוגע לזה הייתי יכול להגיע לתוצאות :p |
ציטוט:
|
ציטוט:
מניסיון..הרזתי שמה אחושרמוטה אוכל לא משביע |
בצבא בדרך כלל משמינים ולא מרזים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תיהיה גובניק בבסיס סגור או פתוח החיים יהיו הרבה יותר קלים ונוחים לפניתוח גוף דלי אחד ותפריט מאוזן בהתאם ליכולות בבסיס וזמנים יסדרו אותך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ