ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4220)

Bono 06-12-08 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 714176)
1- לא מדברים ככה עם מנהלם .
2- כן ידעתי מה זה חלבון לפני שנכנסתי לפורום בהרבה זמן .
3-איך זה קשור לנושא האשכול ? וכן אני יודע , אבל את הפרטים הקטנים אני לא יודע .
4- אני ערבי וכותב בעברית יותר טוב ממך .
5- רוב האנשים בפורום יודעים מה זה חלבון , ולא רובם טיפשים ולא יודעים מה זה כמו שאמרת .
6- תמשיך בגישה הזאת , ואתה תעוף מפה ...

מה אתה עונה לו בכלל
תן לו באן מה זה הדיבור הזה?

עלוש 06-12-08 18:25

הוא יקבל באן בסוף היום , אבל לא ממני :)

מושיק עפיה 06-12-08 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bono (הודעה 714211)
מה אתה עונה לו בכלל
תן לו באן מה זה הדיבור הזה?

יא בן ****** אני אדבר איך שבא לי

toxicity 06-12-08 20:51

אתה צריך ללמוד לדבר
אין לך שמץ בכלל מה זה לכבד אנשים אחרים, בשביל מה לעזאזל נרשמת לפה בכלל?

Dr. Muscle 06-12-08 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מושיק עפיה (הודעה 714195)
הוא לא,אני רואה שאתה זה שצריך ללמוד כי כותבים יצאת ולא יצאתה,בלי ה'
מספיק ללקק כבר למנהלים ולסיקס פאק כמו שאתם רגילים
אורגינל המון אנשים פה צריכים לעשות ניתוח להפרדת הלשון שלהם מהתחת של אלון ושל המנהלים

אני לא בטוח שאתה הסמכות להעיר לאנשים לגבי טעויות כתיב ודקדוק.
ובכלל - לאבחן את הדינמיקה בפורום הזה כשאתה כאן יומיים וחצי.

תנוח שבוע, נראה אם תחזור פחות אגרסיבי.

arbel2 06-12-08 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 714386)
אני לא בטוח שאתה הסמכות להעיר לאנשים לגבי טעויות כתיב ודקדוק.
ובכלל - לאבחן את הדינמיקה בפורום הזה כשאתה כאן יומיים וחצי.

תנוח שבוע, נראה אם תחזור פחות אגרסיבי.

יש לו מזל קולגה יקרה שלי
אני כבר הייתי בדרך לתת לו צינון של חודש...

Mr.Olimpia 06-12-08 22:03

http://420.thrashbarg.net/fail_squar..._gtfo_n00b.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/6...tfocopyne9.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/i...jpg/1/w406.png

עלוש 06-12-08 22:09

חחחחחחח אולג חזק !!

titter 06-12-08 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מושיק עפיה (הודעה 714180)
1.זה לא משנה אם אתה מנהל או לא,אתה לא יותר טוב ממני אפילו שאני סתם משתמש חדש
2.לא התכונתי אלייך דוקא,יש הרבה שלא ידעו מה חלבון בכלל לפני שבאו לפורום
3.זה קשור כי זה השואה זה דבר שכולם מכירים ואם זה אתה לא יודע אז חלבון קשה להאמין שידעת כי זה משהו שיותר מסובך להבין מהשואה ולדעת
4.אתה לא כותב יותר טוב ממני
5.התכונתי לאנשים שהם לא ידעו מה זה חלבון לפני שבאו לפורום
6.ראה סעיף 1

לא אומרים דברים כאלה, ובטח למישהו שהוא לא יהודי.

תתחיל לכבד פה אנשים חביבי.

hypertrophy 06-12-08 23:48

ובחזרה לנושא :)
כשחברה שלך כבר יודעת לבצע סקוואט לנתח תרגילים מורכבים [שלא לדבר על לבצע אותם] יותר טוב מרוב המדריכי חד"כ בארץ :)
ונהיית מומחית בתזונה כבר יודעת את הסודות הקטנים של הרזיה נכונה

גאוווה אישית שלי :)

פינגווין 07-12-08 00:03

וואלה לא יודע אף פעם לא הכנסתי תפיתוח גוף לחיים האישיים שלי

עלוש 07-12-08 01:32

http://upload.alhilal.com/users/001/files2/1234.gif

d2idan 10-12-08 01:21

שאתה מחמיץ דייט (וההשלכות של דייט .. ;-) ) בגלל שבשעה שקבעתם זאת שעת האוכל. שאני אלך לאכול בנאפיס עם פול שמןןן ? זה לא שווה
פריייירר או לא נורא בקטנה. אני אומר בקטנה

ועוד אחד זה שאתה משנה תפריטים לצרכים שלך במקומות אחרים .. חברים,חברה וכו' ...

hypertrophy 10-12-08 02:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d2idan (הודעה 716603)
שאתה מחמיץ דייט (וההשלכות של דייט .. ;-) ) בגלל שבשעה שקבעתם זאת שעת האוכל. שאני אלך לאכול בנאפיס עם פול שמןןן ? זה לא שווה
פריייירר או לא נורא בקטנה. אני אומר בקטנה

ועוד אחד זה שאתה משנה תפריטים לצרכים שלך במקומות אחרים .. חברים,חברה וכו' ...

אני לא אוכל בנאפיס גם אם תצנח לי החלחולת.....בושה של אוכל ....

talp 10-12-08 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza (הודעה 199897)
חחחחחחח גדול.

אני אישית מחכה לאיזה קרוע אחד שיכתוב משהו בסגנון "אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה מתאמן הרבה לפחות 4 פעמים בשבוע ומקפיד על תזונה מתאימה תוך התחשבות בצרכים שלך ובBMR"

P:

חחחחחחחחחחחחחחחח

talp 11-12-08 00:34

יש לי כמה טובים:
עבודה:
אתה יודע שאתה bb שבעבודה אתה מקבל 18.5 ש"ח לשעה(כי אתה קטין), ולמרות זאת בסוף היום אתה יוצא שמח, כי דפקת את ארומה(שם עבדתי)-הארוחה שלך שווה כפול משל כולם.
אתה יודע שאתה bb שאתה מזמין בעבודה סנדוויץ' כפול(2 שלמים) וסלט ירוק ענק, לעומת כל השאר שמזמינים סלט או סנדוויץ' שלם אחד.
אתה יודע שאתה bb שאתה עובד בחנות גלידה ואתה רואה אנשים נכנסים: "הוא בטח לא צריך דיאטה!!!!", "היא בטח לא שמה לב שגדלה לה מרפסת(כינוי לכרס) מתחת לאף", "איזה כלב כמה גלידות אוכל ולא משמין",זה מה שאתה צריכה עכשיו-ופאל בלגי", או שהמדריך(הסוס!!) שלך בחד"כ מגיע ומבקש איזה חצי קילו גלידה עם כל מיני תוספות אז אתה דופק בו מבט של "מה לעזאזל??"
אתה יודע שאתה bb שכל העובדים צוחקים עלייך שאתה מביא קוטג'(ועוד 3%) ולחם מלא/קל לעבודה.
אתה יודע שאתה bb שאתה אוכל מלא בבוקר לפני העבודה,וגם בצהריים(בעבודה עצמה-סתכלו כמה למעלה) וחוזר הביתה ב 4 אחה"צ וצועק על אמא שלך שלא הכינה לך אוכל, כי "לא אכלת כלום" כל היום!!

חד"כ:
אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס בפעם הראשונה לחד"כ והמדריך מתחיל להסביר לך על המכשירים והתוכניות שיש, ואתה מבין שחצי ממה שהוא אומר זה שטויות.
אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס לחד"כ וכולם דופקים בך מבטים למרות שהם בחד"כ כבר כמה חודשים/שנים טובים/טובות ואתה כולה חודשיים(הם לא אוכלים!!).

סתם:
אתה יודע שאתה bb שלפני החד"כ ואחריו אתה מחרבן, לפני יציאה אתה מחרבן, לפני העבודה אתה מחרבן, באמצע העבודה אתה מת לחרבן אבל יודע שלא כדאי לך,ושישר אחרי העבודה אתה ישר הולך לחרבן.
אתה יודע שאתה bb שאתה לא נרדם בלילה כי שכחת איזה אימון אתה עושה מחר, a,b או c???
אתה יודע שאתה bb שהמוטו שלך בחיים זה לא להיות בריון, אלא רק להראות כמו בריון.

toxicity 11-12-08 00:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talp (הודעה 717430)
יש לי כמה טובים:
עבודה:
אתה יודע שאתה bb שבעבודה אתה מקבל 18.5 ש"ח לשעה(כי אתה קטין), ולמרות זאת בסוף היום אתה יוצא שמח, כי דפקת את ארומה(שם עבדתי)-הארוחה שלך שווה כפול משל כולם.
אתה יודע שאתה bb שאתה מזמין בעבודה סנדוויץ' כפול(2 שלמים) וסלט ירוק ענק, לעומת כל השאר שמזמינים סלט או סנדוויץ' שלם אחד.
אתה יודע שאתה bb שאתה עובד בחנות גלידה ואתה רואה אנשים נכנסים: "הוא בטח לא צריך דיאטה!!!!", "היא בטח לא שמה לב שגדלה לה מרפסת(כינוי לכרס) מתחת לאף", "איזה כלב כמה גלידות אוכל ולא משמין",זה מה שאתה צריכה עכשיו-ופאל בלגי", או שהמדריך(הסוס!!) שלך בחד"כ מגיע ומבקש איזה חצי קילו גלידה עם כל מיני תוספות אז אתה דופק בו מבט של "מה לעזאזל??"
אתה יודע שאתה bb שכל העובדים צוחקים עלייך שאתה מביא קוטג'(ועוד 3%) ולחם מלא/קל לעבודה.
אתה יודע שאתה bb שאתה אוכל מלא בבוקר לפני העבודה,וגם בצהריים(בעבודה עצמה-סתכלו כמה למעלה) וחוזר הביתה ב 4 אחה"צ וצועק על אמא שלך שלא הכינה לך אוכל, כי "לא אכלת כלום" כל היום!!

חד"כ:
אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס בפעם הראשונה לחד"כ והמדריך מתחיל להסביר לך על המכשירים והתוכניות שיש, ואתה מבין שחצי ממה שהוא אומר זה שטויות.
אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס לחד"כ וכולם דופקים בך מבטים למרות שהם בחד"כ כבר כמה חודשים/שנים טובים/טובות ואתה כולה חודשיים(הם לא אוכלים!!).

סתם:
אתה יודע שאתה bb שלפני החד"כ ואחריו אתה מחרבן, לפני יציאה אתה מחרבן, לפני העבודה אתה מחרבן, באמצע העבודה אתה מת לחרבן אבל יודע שלא כדאי לך,ושישר אחרי העבודה אתה ישר הולך לחרבן.
אתה יודע שאתה bb שאתה לא נרדם בלילה כי שכחת איזה אימון אתה עושה מחר, a,b או c???

הכל היה גרוע :cool:

talp 11-12-08 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mik23 (הודעה 244122)
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשבמכולת השכונתית מזמינים קוטג' חצי אחוז רק בישבילך...

קרה לי עם חלב 1% חחחחח

ilayzror 11-12-08 07:08

כשאתה הולך לישון בלילה אתה מתכנן איך האימון למחרת יהיה.

ZorgoBH 11-12-08 07:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talp (הודעה 717430)
יש לי כמה טובים:
עבודה:

חד"כ:

סתם:

:thumbdown:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ