ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פורום לוגים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   איש הפיצולים מצטרף לציר הרשע (https://israelbody.com/showthread.php?t=68171)

Cuba 19-02-11 15:21

אופיר לדעתי תעזוב את הלינארית ותעשה טקסס לאיזה חודשים שלוש ותראה איך היא ועד כמה אתה מתפתח בפלג גוף עליון

יש המון תוכניות אימון חבל לך לחזור לפצל בלי שום תועלת

Scylla 19-02-11 15:23

אני אגיד לך מה עומד מאחורי האימונים שלי, אני לא הולך להתחרות (ככל הנראה), אני לא הולך להתפרנס מזה, אני לא משתמש בזה לצורך שיפור בספורט מסויים, אני לא עושה את זה בשביל שינוי קוסמטי, אני עושה את זה כי זה איזושהי סטייה לתת כל כך הרבה מעצמך לזמן כל כך קצר (סט) ולהיות עד כדי כך טוטאלי ברמה שאתה דופק על הכלוב צורח כולם מסביבך בהלם קרב ולך פשוט לא אכפת. אני מניח שאני לא צריך להסביר את זה כי כולם כאן מכירים את זה. העניין הוא, שאני לא מוכן לוותר על המראה בשביל זה (ולהפוך לקבב) וצריך לקחת את הדברים בפרופורציה כי זה עדיין סה"כ תחביב ואני לא מזריק ולא מתחרה וכו' וכו' וכו'... אז כרגע השאיפות זה להתקדם בקצב כלשהו במסגרת המגבלות...

Scylla 19-02-11 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1063959)
אופיר לדעתי תעזוב את הלינארית ותעשה טקסס לאיזה חודשים שלוש ותראה איך היא ועד כמה אתה מתפתח בפלג גוף עליון

יש המון תוכניות אימון חבל לך לחזור לפצל בלי שום תועלת

אנשים לא קוראים. אמרתי שאני כמעט בטוח אנסה עוד תוכנית לפני שאני אעבור הלאה.

לגבי לפצל בלי תועלת - בולשיט. גם בabcd אפשר להתקדם יופי אם עושים את זה עם הגיון. ולא תמיד ההגיון שלי תואם את שלכם, והתקדמתי יופי בprrs האחרון שעשיתי

SmokingSnake 19-02-11 15:29

אין שום בעיה תעשה abcd, אבל אני רואה אנשים שעושים כפיפות כתפיים עם דאמבלים והרחקות אופקיות לדלטויד האחוריי(wtf) ו6 סטים לבייספס כולל דרופ סט ואחר כך סופר סט לטרייספס ולבטן- לא מתקדמים לשום מקום.
אם אתה לא רוצה להיות קבב, תתקדם לאט יותר תאכל פחות

או שתעשה תכנית קלה יותר עם פיצולים(5/3/1) שאמורה לשמר כוח ולאפשר עבודה עם מיליון תרגילי עזר

יש עוד תכניות של פאוורליפטרים באתרים כמו T NATION שהם הרבה פחות הארדקור כלפי הסקוואט

YYY 19-02-11 16:08

מפצל, ws זאת תוכנית דיי טובה, והיא מתבססת על אימונים עם הרבה פימפומים של עבודה ב8-12 חזרות,מנוחה של 2 דקות והרבה סטים.
טקסס זאת תוכנית גמישה ככה שתוכל לשנות דברים ולהוסיף ולתת דגש (חחחחחחחחחח) למה שבא לך.
אני בספק אם אתה תעלה הרבה שומן בטקסס אם תתאמן כמו שצריך ובאמת תלמד על התוכנית, אני כרגע מתקרב ל95 קילו ועדיין יש קוביות :)
היא גם תהיה לך יותר נוחה עם הלימודים והכל כי יש רק 2 ימים שבאמת חשובים, תתכנן ככה שאתה ישן טוב לפני הנפח והעצימות וילך לך פיקס.
אני ממליץ לך את זה כי אני בערך במצבך, למרות שיש לי גם הרבה עניין בעיקר בכוח, ולי זה עובד מצוין.

Scylla 20-02-11 11:32

הצעות טובות, נשקול בקרוב... בנתיים נראה מה אפשר לסחוט מהליניארית.

Scylla 22-02-11 02:46

שבוע 17, אימון 1
סקוואט 147 לחמישיה - היה בסדר סה"כ, הבאתי מצלמה סוף סוף אבל נגמרה הבטריה, פחדתי שאני לא שובר אבל לפחות בסטים הנמוכים אני שובר (אני עומד מאוד רחב עכשיו והגמישות לא מי יודע מה)
יתרונות בעמידה רחבה - ירידה מאוד יציבה ובעיקר מבוקרת, לא מאבד מתח בכלל.
חסרונות - בתחתית לא הכי יציב, נטיה לברכיים לקרוס פנימה, אולי בגלל פלטפוס, בתחתית לגמרי אני נשען רק על העקבים, לטוב ולרע.
בנץ' 108 לחמישיה
מתח פירמידה עד לחמישיה עם 52.5 פאונד עלי

Cuba 22-02-11 14:29

עוד לא הגעת ל150 סקואט?
בבנץ' לא ירדת במשקל?

Scylla 22-02-11 16:55

עשיתי חמישיה עם 156, זה pr. לא הצלחתי לסגור חמישיה עם 158, אז עשיתי ריסט, על הדרך שיניתי טכניקה לעמידה רחבה. בנץ' גם בריסט, השיא 120 לשלישיה, פרס גם בריסט, השיא 75 לחמישיה.

Cuba 22-02-11 17:38

אה סבבה יפה הגעת לאחלה משקלים

Scylla 22-02-11 17:51

כן זה לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שאני גם לומד וגם עובד ב2 עבודות ולא בקטע של לבלוס ללא הכרה..

מחר נסיון ל192 לחמישיה בדדליפט... אוטוטו מחליף קידומת :)

OverPower 22-02-11 19:43

אני רק יוסיף שאחת הדרכים הכי טובות לשמור על אחוז שומן נמוך היא לעשות 3 פעמים בשבוע סקוואט, ברגע שאתה אוכל הרבה ועושה אימוני "ידיים" ו"כתפיים", הריבועים נעלמים מהר מאוד...

Scylla 22-02-11 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 1064600)
אני רק יוסיף שאחת הדרכים הכי טובות לשמור על אחוז שומן נמוך היא לעשות 3 פעמים בשבוע סקוואט, ברגע שאתה אוכל הרבה ועושה אימוני "ידיים" ו"כתפיים", הריבועים נעלמים מהר מאוד...

בגלל שתכלס שאתה עושה סקוואט אתה מתאמן בצורה הכי אבסולוטית? (יענו עובד על כל הגוף וכל הגוף מתאושש שורף קלוריות מפרק ובונה שריר וכל שאר התהליכים...)

האמת שאני הרבה זמן אחרי סיום חיטוב וממש לא שומר על תזונה מבחינת לא להגזים וכאלה (אולי להפך..) כבר לא מגביל את עצמי בפחמימות כמו בהתחלה (רק לא נוגע בסוכר ברמת העקרון, לעיתים נדירות באמת) ובקושי השמנתי, אני עכשיו 81 שסיימתי חיטוב 74, לא יודע לזרוק מספר א.ש באוויר אבל יחסית חטוב.

Scylla 24-02-11 03:25

שבוע 17, אימון 2
סקוואט קל, צילמתי ואני מגיע בדיוק לשבירה, אני מבסוט כי אני מאוד יציב ושומר על מתח, מרגיש הרבה יותר טוב בעמידה רחבה מאוד.
פרס - 70 לחמישיה
דדליפט - הגעתי בטעות עם מכנס רגיל והיה לו חגורה מציקה לא יודע איך ולמה גם לא הסתדרתי טוב עם החגורת גב מה שגרר רק שלישיה ל165, ונסיון כושל לסגור חמישיה על 192, הצלחתי רק 2. מה שכן בהמשך היום קיבלתי פריחה נוראית ומגרדת, ועל הדרך מרגיש לא להיט, מאמין שזה קשור.
גיי איי אם פרס

Scylla 25-02-11 19:26

שבוע 17, אימון 3
סקוואט - 151 לשלישיה (יש מצב שעשיתי חמישיה, המצלמה נכבתה באמצע) הלך טוב מאוד, אני מבסוט על העמידה הרחבה, נותן לי הרבה יותר יציבות ומרגיש הרבה יותר "נכון" במקום ליפול עד למטה, אני ממשיך עם הכיווץ. יש לי סרטון של רביעיה (בטעות) על 134 בערך, אבל לא רואה טעם להעלות.
בנץ' - שלישיה על 110 (ריסט)
מתח-
חמישיה
חמישיה + 20 פאונד
חמישיה + 30 פאונד
חמישיה + 40 פאונד
שלישיה + 55 פאונד
עשיריה

Cuba 25-02-11 20:30

יפה התקדמות טובה
אתה לא חושב לעבור לטקסס בקרוב? כי אני רואה שאתה עושה הרבה ריסטים

Scylla 26-02-11 06:23

שאני אמצה את הריסטים הנוכחיים אעבור לטקסס ככל הנראה. האמת שמה שמאוד נוח שבאמצע השבוע אני יותר לחוץ בזמן וזה האימון גרבוץ

עשיתי סה"כ ריסט אחד בפרס, בנץ' וסקוואט, בנט אובר העברתי למתח ודדליפט עכשיו מתחיל להאבק במשקלים...
מקווה לשבור עוד טיפטיפה שיאים לפני שאעבור.

Scylla 01-03-11 12:20

שבוע 18, אימון 1
סקוואט - 151 לחמישיה - הלך מעולה, ע"ע סרטון. שימו לב להשוואה ל151 הקודם שעמדתי צר, עכשיו הרבה יותר יציב ויש כיווץ לכל אורך הדרך. העומק נראה קצת גבולי אבל ישבתי ובדקתי בסרטון המקורי (שנראה יותר מואר) וכל חזרה שוברת, אני יכול לרדת עוד אבל לאבד את הכיווץ וכל עוד זה שובר זה מספיק טוב.http://www.youtube.com/watch?v=ZuH2ownq7LU

בנץ' 110 לחמישיה

מתח חמישיות עד ל+55 פאונד לחמישיה

אנדרוליזם 01-03-11 13:45

העומק ניראה בסדר, חוץ מהחזרה האחרונה אולי.
באיזה רוחב אתה עומד בערך?
בעיות עומק וטכניקה הן הברכיים (חזרה חמישית בעיקר)
תזכור שככל שלא תתן לבירכיים לזוז ולגלוש תגיע לעומק המתאים.

SmokingSnake 01-03-11 17:03

במשקלי pr לא נורא אם יש קצת פאשלות, אנשים חושבים שכולם פה מתאמנים לתחרות של ipf או משהו.
הוא יודע לעשות סקוואט, ראינו כבר בהרבה סרטונים, אז פעם אחת עבד קצת גבוה(זה לא רבע סקוואט) או ברחו לו הברכיים... מאמין שהוא יודע ומרגיש אפילו בסט עצמו

Scylla 01-03-11 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 1065902)
העומק ניראה בסדר, חוץ מהחזרה האחרונה אולי.
באיזה רוחב אתה עומד בערך?
בעיות עומק וטכניקה הן הברכיים (חזרה חמישית בעיקר)
תזכור שככל שלא תתן לבירכיים לזוז ולגלוש תגיע לעומק המתאים.

אני תמיד יודע להודות בטעויות אבל בחזרה האחרונה שברתי מקביל, בדקתי. לגבי בעיות של ברכיים אני חושב שאתה טועה אני כמעט ולא גולש וזאת הסיבה שהלך לי טוב. בעבר עמדתי יחסית צר ועכשיו עומד מאוד רחב (מעבר למה שריפטו ממליץ אני מאמין). ה"חוסר עומק" נובע מגמישות בעיקר, ברגע שאני יורד מתחת לעומק הזה אני מאבד כיווץ, אבל אני לא צריך לרדת יותר מזה. אני שובר.

שים לב לאותו משקל בפעם הקודמת (לא זוכר לפני כמה זמן, חודשיים נגיד) שעמדתי צר, שים לב איך אני מאבד כיווץ, גולש עם הברכיים ובאופן כללי הרבה פחות יציב.

http://www.youtube.com/watch?v=EYnweQJ9fW8&

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1065945)
במשקלי pr לא נורא אם יש קצת פאשלות, אנשים חושבים שכולם פה מתאמנים לתחרות של ipf או משהו.
הוא יודע לעשות סקוואט, ראינו כבר בהרבה סרטונים, אז פעם אחת עבד קצת גבוה(זה לא רבע סקוואט) או ברחו לו הברכיים... מאמין שהוא יודע ומרגיש אפילו בסט עצמו

לא עבדתי גבוה ולא ברחו הברכיים... היה סט מאוד יציב... תראה בהשוואה לסקוואט הקודם

Scylla 03-03-11 00:08

שבוע 18, אימון 2
סקוואט קל
פרס - 72~ לחמישיה, היה קשה (שיא 75). לא יודע כמה ואם אני אצליח לשבור את השיא הקודם. נראה.
דדליפט - 192 לרביעיה, נקווה לסגור חמישיה שבוע הבא. היה שמח שימו לב לדיאלוג בסוף כי שכחתי לכבות את המצלמה.
http://www.youtube.com/watch?v=O9b4-V4yejE

eatinpie 03-03-11 00:56

יפה מאוד
לרגע הייתי בטוח שייצא לך איזה כדור אש מהידיים כשאתה צועק דאי צ'אן דאי צ'ו

איזה חדר כושר עמוס...

קפטן שלד 03-03-11 01:09

חחחחחח יא חולה נפש לא עוזבים את המוט והולכים לדפוק על הכלוב.

nadavmoore 03-03-11 01:13

אופיר , נראה שהיה לך איזה קטע אינטימי עם העמוד או משהו...(כל הכבוד ד"א יא תותח)

Scylla 03-03-11 07:28

לא קמתי לדפוק על הכלוב קמתי לנער ידיים ועל הדרך הכלוב היה שם לדפוק עליו :)

SmokingSnake 03-03-11 11:26

סוס!
מה ההוא אמר לך ד"א?

כל מה שהבנתי זה "אני גדול וחזק" לול

Scylla 03-03-11 14:36

הוא שאל אם אני מודע לזה שהמוט התעקם אז אמרתי לו סימן שאני גדול וחזק

YYY 03-03-11 19:31

לפי דעתי הרייג' הרס לך תסט

Scylla 03-03-11 19:50

לפי מה אתה אומר?

בלי רייג' לא הייתה חזרה רביעית...

YYY 03-03-11 23:49

זה גורם להרבה דברים, ברכיים לא יציבות, תחת נמוך מדיי, מוט עקום לפעמים, הייתי עובד כמוך וזה סתם הרס לי, איך שאני עושה עכשיו עובד לי הרבה יותר טוב.
אל תתן לרייג' להפריע לך להכנס לסט אפ מושלם, זה הכל.

Scylla 04-03-11 05:22

מוט עקום בגלל רייג'? אה?

הטכניקה בדדליפט זה לא תורה מסיני, צריך להקפיד על כמה דברים שבדר"כ באים בטבעיות, אני די מבסוט על הטכניקה שלי ולא רואה דברים לשיפור...

YYY 04-03-11 10:38

מוט עקום ביחס לגוף יענו המוט לא מקביל לקו דימיוני בין הברכיים שלך

אנדרוליזם 04-03-11 13:20

מר לטיסיכוס אמר שרייג' לא טוב וזה הורס.

קפטן שלד 04-03-11 13:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 1066656)

אוי לא ! :confused:

hypertrophy 04-03-11 13:43

ציטוט:

בגלל זה שמו הוא לטיסיפוס

SmokingSnake 04-03-11 14:32

ציטוט:

לאיש הלילה זה עבד מצויין:1eye:

TUXLIGHT 04-03-11 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1066675)

איש הקקה דווקא לא ממש נכנס לרייג' לפני הסטים.. הוא יחסית רגוע חחחחח :rolleyes:

Cuba 04-03-11 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1066675)

איש התחתתתתתת

Scylla 05-03-11 05:22

http://www.youtube.com/watch?v=YnQDBFMnbCEשבוע 18, אימון 3
סקוואט - 154 לשלישיה, הרגיש לא יותר מדי קשה (באופן יחסי)
בנץ' 113 לשלישיה, הרגיש די קל.

מצ"ב סרטון סקוואט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ