![]() |
ציטוט:
|
גלן פנדלי, שבוע 4 אימון 2:
squat 5x5 160 press 5x5 75 deadlift 210 5,4,1 גופי בגד בי... העומס כבר היה יותר מידי. עכשיו יומיים מנוחה, וביום שישי האימון האחרון של בלוק הנפח. |
ציטוט:
תתאושש ותן בראש |
ציטוט:
אבל אל דאגה אני לא חושב שזה יורת מדי קריטי כמו שאמרתי לך |
ציטוט:
אבל כן, זה הגיוני בסה"כ. נחיה ונראה :ph34r: |
איש הלילה:boxing::boxing::boxing:
אולי בסקוואט אתה שרוף, בלחיצות יש לך עוד המון לתת אם הצלחת ככה בפרס |
איש הקקה מעריץ1....הוא יעדכן כשיחזור
|
גלן פנדלי, שבוע 4 אימון 3:
squat 172, 185, 200, 215 x5 230x4 5F bench 5x5 127 chinups 27kg - 5,5,4 25kg - 4 20kg - 7 טוב אז נגמר בעצם בלוק הנפח. סקוואט חזרה שנייה של הסט הכבד מתחתי כנראה משהו בארבע ראשי, ירדתי לא מספיק מבוקר ומכווץ וזה דפק לי קצת את המשך הסט לדעתי. אני חושב שהייתה לי חמישייה. בכל אופן אני מרוצה, רק מקווה שהפציעה הזאת לא תיגרר לי לאימון של יום ראשון ותמנע ממני לעשות את התוכנית. בנצ' היה בינוני, ממש לא קשה מידי, ומתח לא ממש מעניין. אם יהיה ביקוש אני יעלה סרטון של הסקוואט יותר מאוחר. *תודה מיוחדת לטוקסיקקי שבא לתמוך בי נפשית באימון היום, למרות שהוא נאחס ובגללו נפצעתי כנראה :whistle: |
עצוב4
|
ביקוש.
|
חייזר לא הבנתי איך החלטת שאני שרוף בסקוואט. מה הקשר?
|
תעלה סרטון
|
ציטוט:
בכל מקרה זה לא משנה וגם רשמתי אולי כי זאת לא הנקודה, הנקודה היא שכנראה יש לך עוד לתת בלחיצות, במיוחד אם גם היום רשמת שלא היה ממש קשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשל הוא לא אחד מהם. אבל תעשה מה שאתה רוצה. |
ציטוט:
2. לשבור שיא אישי לעומת זאת, זה משהו שבדרך כלל לא קורה בבלוק של הווליום, ואני שברתי היום שיא לחזרות. למרות שאני מפוצץ בנפח וזיינתי את הגוף שלי עכשיו חודש. 3. לא שאני משווה, אבל אתה יכול לראות בפורום השני לוג של בחור שעושה את אותה תוכנית, והוא אפילו לא מיצה את האינטרמידייט כמוני, והוא נכשל אחושרמוטה באימון האחרון עם הרבה פחות מהשיא. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1.זה לא אמור לקרות. 2.כל הכבוד, אני מפרגן. 3.מה אכפת לי ומה ניסית להגיד פה לעזאזל? אבל בכל מקרה מי זה..? הפואנטה בהודעה שלי היתה שלא נתת מספיק נפח לפלג גוף עליון ואולי כדאי להוסיף, אני חושב שעשית עבודה טובה בסקוואט ודדליפט, אתה גררת את זה לפה אבל הנה. |
אז א' תלמד להתבטא כי זה ממש לא מה שהשתמע ממש שכתבת. וב' אתה מזיין את המוח.
|
ציטוט:
אני לא מאמין!!!! תראו את איש הלילה מתאמץ!!!!!! מסתבר שאתה בן תמותה חזק ולא משהו על-אנושי :) |
טוב אחי.
תמשיך להפציץ ולהקריב. |
ציטוט:
לא נורא.. אגב הספטר הזה שם נראה אחד השמנים.. איכס :shok1: ציטוט:
הוא הביא מספיק נפח בפלג גוף עליון הלך לפי האקסל וסחב נפח מצבר במשך 4 שבועות זה לא צחוק |
הרווחת את המנוחה הסופ"ש, מוזר לי שלא הקאת אפילו פעם אחת החודש הזה...
בהצלחה בהמשך ד"א יש לכם פלטות/ ציוד של eleiko מקנא1 שוק4 |
כה, הביאו לנו חדש גם כזה מתקן למגנזיום של אלייקו כמו בתחרויות ו 2 מעמדיםפ לפלטות כאלה מה שאתה רואה שם מאחורה.. חחחחחחחחח ומוט נשים תחרותי ...
|
אחי אין על הציוד של ivanko!
|
ציטוט:
יענה יענה יענה יענה |
ציטוט:
|
גלן פנדלי, שבוע 5 אימון 1:
squat 160x3, 170x3, 170x3 bench 110, 125, 137 x3 chinups 15, 22, 30 x3 פציעה מזדיינת. לא יכולתי לעשות את האימון המתוכנן. מקווה שלא ידפק לי הסבב עכשיו מהחרא הזה. |
העיקר שלא שרפת את עצמך אחי.:nono::no:
:):):):) סתם. תרגיש טוב. מה היה התכנון? |
ציטוט:
ציטוט:
|
הכל בגלל טוקסיקקי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה היה אמור להיות היום? |
ממ.. נראה לי 210x3x3
|
חחח איזה מת1ק "הארבע ראשי שלי כוס אמק"
|
גלן פנדלי, שבוע 5 אימון 2:
squat 100kg 2x10 press 3x3 75 deadlift 3x3 210 הפציעה קצת יותר טובה, לא מפריעה ממש בדדליפט. בסקוואט נראה מה יהיה בחמישי, כי 100 קילו זה לא מדד לכלום.. |
10 חזרות בשביל היפרטרופיה משמעותית
|
מסה נקייה
|
גלן פנדלי, שבוע 5 אימון 3:
squat 180, 200, 225 x3 bench 3x3 127 chinups 3x3 25 הקוואדס מרגיש יותר טוב, מקווה שלא תהיה הידרדרות. סה"כ אימון טוב וקל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ