![]() |
ציטוט:
אבל את אלו שמודעים למצב, את אלו שיש להם אובססיה לאוכל, את אלו שהכירו בזה, אני לא שונא אני אפילו מכבד, דבר שכזה יכול לפגוע מאוד בדימוי העצמי שלך, ולהשלים עם זה, צריך להעריך אותם, אולי טיפה לעזור אם הם ירצו לנסות להשתנות, ואם הם לא מצליחים פשוט להעריך את הניסיון להעריך את זה שהם שלמים עם עצמם ולחזק אותם :) תראה מה גרמת לי לעשות.. חפירה :d |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכל שאלה של סדר עדיפויות וכוח רצון, וגם אני שונא שמנים על הקטע הזה שהם מעדיפים לחיות ב"תענוגות" שלהם מאשר להשקיע, להזיע ולשנות צורה. אני עם גבריאל ודימה בעניין הזה. |
אין לי עוד מה להוסיף..
חוץ מזה גם אני עשיתי את המהפך, ואני אומר לכם יש כאלה שנכשלים פשוט זה גובר עליהם.. מה לעשות? כמו שנרקומן רוצה את הסם, אלכוהוליסט רוצה את השתיה, שמן רוצה את האוכל, מה לעשות :\ |
ציטוט:
כמו שיש אנשים שמכורים לסיגריות, גם שמנים מכורים לאוכל, פיתוי אדיר בשבילם... אם זה היה כ"כ קל בקושי היו שמנים היום לא? |
מסכן השמן שיקרא ת'פוסט הזה... זה לא מוסיף לדימוי עצמי הסטיגמה הזאת על השמנים, אני ברוך ה' בריא (14% שומן) אבל תארו לכם שאתם אותו שמן ששבועיים רצים ומנסים לקרוע ת'תחת ירדתם 3 קילו אבל עדיין יש לכם בבטן גוש וואחד גוש שנראה שבחיים הדבר הזה לא ירד לכם מהבטן... מייאש תחשבו על זה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אותה מידה לדעתי. |
אני מחזק מה שרשמו פה על השמנים גורעל נפש שבנאדם כל כך שמן לא רוצה לעשות משהו עם עצמו ונשאר כמו שהוא..
יש לנו פה הרבה דוגמאות בפורום לאנשים שהיו שמנים ברמה מטורפת ועשו דיאטה מטורפת והתקדמו האם האם דנאוס... |
אם האיש השמן ביותר בעולם כבר הוריד איזה מאתיים שלוש מאות קילו, כשהוא בקושי מסוגל לעשות ספורט בת'כלס, אלא בעיקר שינה את התפריט שלו, אני חושב שזה אומר לכם משהו על כל אלו שהם "שמנים כי יש להם חרא מטבוליזם" ושאר חירטוטים, בזמן שהם מזמינים את הארוחות דאבל המבורגר, עם צ'יפס מוגדל, שתי גלידות, פאי ונאגס במק'דונלדס (עם דיאט קולה כמובן, הם שומרים! [על זה שהם ישארו שמנים]).
איכס קיבלתי גועל הלכתי לרוץ. תשמעו, אני מקרה קיצוני ואני לא אומר שכיוון החשיבה שלי יותר או פחות לגיטימי, אבל אני פשוט שונא שמנים בכלל ושמנות בעיקר. לא יכול אפילו לחשוב להסתכל על בחורה שמנה. הבחורה הכי מדהימה בעולם, עם עודף משקל (לא בתחת או החזה, כן? זה יכול להיות עם יותר אחוזי שומן מלי פריסט במאסה) ולא רק שהיא לא אופציה אפילו לזיון, זה באשכרה מגעיל אותי, פאקינג עושה לי בר'לה במכנסיים. ארבל, לעומת זאת, חובב שמנות. או איך חברה שלי קראה לו? Chubby chaser. :D |
ציטוט:
|
אני ואבא שלי גרמנו לאמא שלי להפסיק לעשן.
nuff said וגבריאל אני אחרי האירובי, חזרתי לפני שעה ועדיין מפוצץ מוטיבציה לצאת לעוד אחד |
ציטוט:
|
איך אתה מסוגל לעשות שעה אירובי תהיה בריא
|
ציטוט:
|
דוגרי אני דיי שמן כאילו לא ממש 20-19 אחוז שומן אבל אני בחיטוב ומקווה להגיע ל12 ככה ולא לעלות אחרי זה יותר אף פעם מעל ל-16
|
כוס אמק מה יש לשנוא י'זונות למה אתם מושלמים?
כל האלה ששותים, מעשנים, מגלגלים, מזריקים, מדביקים, שותים קולה ולא יודע איזה עוד מגרעות גם אותם אתם שונאים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
גבריאל אתה מתאמן ?
|
ציטוט:
|
מה הנתונים שלך ?
|
ציטוט:
למה אתה שואל פתאום, אגב? |
חחח כה זה מה שאמרתי לעצמי כשראיתי תמונה שלך בפייסבוק .
מוזר , אתה בן דוד של ארבל אתה חייב להיות ענק ! נ.ב צריך להרוג אותך כי אתה שחיף p: |
ציטוט:
ואנחנו לא קרובי משפחה באמת, הוא כמו אח שלי, אבל אין קרבת דם. חוץ מזה שדפקתי את אמא שלו כמה פעמים. (ארבל בלי אלימות!). |
יאנשים שמתקשרים ומנתקים שתתקשר חזרה!
|
ציטוט:
וארבל יאנוס אותך על מה שאמרת חח |
ציטוט:
|
אה סבבה :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שגבריאל מנסה להגיד זה שכואב לו שאין בנינו קרבת דם ,אחרת הוא היה מקבל את היופי שלי .... וגם אולי אז הזין שלי לא היה יותר גדול משלו :) |
חחח יאללה גבריאל תחזיר לו:boxing:
|
ציטוט:
|
עלוש רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך בקשר למצרים..
ידוע שהם זונות אבל לך תדע מה היה שם! בכל מקרה המצרים הוכיחו את טמטומם לאורך ההיסטוריה.. |
ציטוט:
שאני מזיין שמנות (מדי פעם) שאני מזיין בחורות שזה פלילי חוקית (לא קבוע ,שבתות וחגים כזה) שיש לי אקסית שהיא הברזילאית היחידה בעולם שיש לה תחת מכוער ? (וטוטע שמסריח פצצות דרך אגב ) ? כל אלו ועוד שמעתי ממנו עשרות פעמים ,אבל עדיין בסופו של יום שלי יותר גדול :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1-0 ידידי אולי ניצחת בקרב, אבל לא במלחמה ! בכל זאת ,אתה איטלקי ,אתם אף פעם לא מנצחים במלחמה ,אלא אם כן מדובר במעצבי מעילים או משהו כזה שמתחרים על מי יותר גיי ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ