ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיאנס (https://israelbody.com/showthread.php?t=9572)

מתן18 08-05-07 00:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
משפט לסיכום הפוסט.

"רבות מחשבות בלב איש,ועצת ה' היא תקום"

תחשבו מה שאתם רוצים,וכל התאוריות שאתם רוצים,בסוף,רק אחד מחליט.

לדעתי המשפט שגיל הביא זה המשפט שהלם בהם הכי חזק..יש פה מלא אנשים שצופים בפוסט..אבל אפ'חד לא יודע מה להגיד..מצדי שכל אחד יחייה את החיים שלו..אנשים כאלה ממש לא מעניניים אותי..

יiסי 08-05-07 01:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
לדעתי המשפט שגיל הביא זה המשפט שהלם בהם הכי חזק..יש פה מלא אנשים שצופים בפוסט..אבל אפ'חד לא יודע מה להגיד..מצדי שכל אחד יחייה את החיים שלו..אנשים כאלה ממש לא מעניניים אותי..

מתן תגיד יש מישהו שחזר מהעולם הבא? חוץ מהמסטולים האלה שעשו תאונות בכביש החוף על 190 ומתו 50 פעם מוות קליני וחזרו לחיים ואומרים שראו מישהו בגלימה לבנה עם פטיש שופט אותם..

מתן18 08-05-07 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
מתן תגיד יש מישהו שחזר מהעולם הבא? חוץ מהמסטולים האלה שעשו תאונות בכביש החוף על 190 ומתו 50 פעם מוות קליני וחזרו לחיים ואומרים שראו מישהו בגלימה לבנה עם פטיש שופט אותם..

יש המון סיפורים אני אישית לא כ"כ מאמין בזה..על ניסים שמעתי ימין ושמאל..היתי תלמיד ישיבה 4 שנים(רק בתחילת שנת הלימודים יצאתי)

יiסי 08-05-07 01:15

זה אחד הדברים שמעניינים אותי.. עולם הבא .. גן עדן.. גיהנום - סיאנסים וכול השיט הזה..
אבל בינתיים אני חי את החיים דוחק את המוט במרתף שלי ולא מזיק לאף אחד.

מתן18 08-05-07 01:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
זה אחד הדברים שמעניינים אותי.. עולם הבא .. גן עדן.. גיהנום - סיאנסים וכול השיט הזה..
אבל בינתיים אני חי את החיים דוחק את המוט במרתף שלי ולא מזיק לאף אחד.

הכי חשוב אחי..הכי חשוב..

יiסי 08-05-07 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
הכי חשוב אחי..הכי חשוב..

לפעמים שאני מסתכל בבית כנסת על בן אדם דתי שמתפלל כול יום ועל חילוני שמתפלל פעם בשנה אני נדהם.. הדתי מדבר צוחק ומה לא והחילוני לא מוזיז את העיניים מהסידור מכיר את הקטע הזה? :P אתה דתי כרגע אני מבין נכון? יש כיפה?

מתן18 08-05-07 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
לפעמים שאני מסתכל בבית כנסת על בן אדם דתי שמתפלל כול יום ועל חילוני שמתפלל פעם בשנה אני נדהם.. הדתי מדבר צוחק ומה לא והחילוני לא מוזיז את העיניים מהסידור מכיר את הקטע הזה? :P אתה דתי כרגע אני מבין נכון? יש כיפה?

לא דתי.

כי הדתי רגיל..זה כבר חלק מהשיגרה שלו..לעומת זאת החילוני זה יחסית חדש לו אז הוא מתלהב ומתעמק..

Deja Vu 08-05-07 01:27

לאחר שקראתי את כל הפוסט יש לי דבר אחד להגיד תאוננו אחים שלי זה הטבע של הגבר להשפריץ את זרעו אל תרגישו רע לגביי זה כי ממילא תעשו את זה בסופו של דבר וכל הצדיקים פה למינהם אם אתם כל כך מאמינים למה אתם לא חוזרים בתשובה ועוזבים אותנו בשקט כנראה שהאמונה שלכם לא מספיק חזקה אז שבו בשקט

מתן18 08-05-07 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
לאחר שקראתי את כל הפוסט יש לי דבר אחד להגיד תאוננו אחים שלי זה הטבע של הגבר להשפריץ את זרעו אל תרגישו רע לגביי זה כי ממילא תעשו את זה בסופו של דבר וכל הצדיקים פה למינהם אם אתם כל כך מאמינים למה אתם לא חוזרים בתשובה ועוזבים אותנו בשקט כנראה שהאמונה שלכם לא מספיק חזקה אז שבו בשקט

אין יהודי מושלם,גם משה חטא.

Deja Vu 08-05-07 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אין יהודי מושלם,גם משה חטא.

אף אחד לא מדבר על מושלם אבל תסכים איתי שאם האמונה שלך הייתה כל כך חזקה כבר הייתה חוזר בתשובה ומקיים מצוות בסיסיות מצחיקים אותי האנשים ששומרים על מה שבא להם על ספירת העומר ובן המצרים הם ישמרו אבל על אוכל כשר ושבת הם ישימו זין

מתן18 08-05-07 01:34

ציטוט:

אף אחד לא מדבר על מושלם אבל תסכים איתי שאם האמונה שלך הייתה כל כך חזקה כבר הייתה חוזר בתשובה ומקיים מצוות בסיסיות מצחיקים אותי האנשים ששומרים על מה שבא להם על ספירת העומר ובן המצרים הם ישמרו אבל על אוכל כשר ושבת הם ישימו זין

עזוב זה יכול להיותדיון מאוד ארוךך..משפט המפתח הוא עדיף קצת מאשר כלום..

Deja Vu 08-05-07 01:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
עזוב זה יכול להיותדיון מאוד ארוךך..משפט המפתח הוא עדיף קצת מאשר כלום..

אן דבר כזה זה או שתמאמין או שלא תלא יכול למחוק מצוות שלמות ולחטוא סתם כי לא נוח לך מילא הייתה לזה סיבה אבל תלא עושה את זה סתם כי לא בזין שלך סלח לי אבל זה מגוחך אתה מנסה להשתיק תמצפון שלך ומצד שני לא מוכן להקריב תלא סגור על עצמך וגם אתה גיל חופר על האבקות שזה טרף ועל אוננות שזה רצח אבל ממשיך לעשות את שניהם אם אתה כל כך משוכנע אז בוא נראה אותך עושה משהו בנידון

gil-Nissim 08-05-07 07:28

ציטוט:

אתה כנירא לא יודע מזה לחזור בתושבה.
לחזור בשתובה זה לא אומר שאסור לך להיכנס לפורום,ליגלוש באינטרנט וכו'.
לחזור בתשובה זה אומר שתפסיק לעשות דברים שאתה עושה כמו שאתה מאוננן הבנת ?
זה לחזור בתשובה לא לשים כיפה ופאות.

Dino Psaras 08-05-07 08:17

לחזור בדיסניבום, האמינו במיקי מאוס!!

יiסי 08-05-07 08:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
לחזור בדיסניבום, האמינו במיקי מאוס!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :P

nati10 08-05-07 10:00

מה לא אמיתי מה?? סיאנס זה אמיתי כל מי שחושב שלא אז שילך לנסות ואז ידבר אל תדברו סתם מה שאתם לא יודעים כי אני עשיתי כמה פעמים וזה עובד.
ועוד משו אם תעשו סיאנס כל מי שלא מאמין באלוהים אני חושב שהכל יתברר לו.

Bodybuilder 08-05-07 10:01

ואאאאאאאי תזמין את Mike Mentzer יש לי כמה שאלות בקשר ל Haevy Duty

סתם עדיף לא תהיתעסק בזה !

SiX PACK 08-05-07 10:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
מה לא אמיתי מה?? סיאנס זה אמיתי כל מי שחושב שלא אז שילך לנסות ואז ידבר אל תדברו סתם מה שאתם לא יודעים כי אני עשיתי כמה פעמים וזה עובד.
ועוד משו אם תעשו סיאנס כל מי שלא מאמין באלוהים אני חושב שהכל יתברר לו.

אכן...

Mazoz3 08-05-07 10:19

וואלק גם אני רוצה לנסות הנושא הזה מעניין חושרמוטה.... הבעיה היא שאני מפחד להיכנס לזה :\

Nadav19 08-05-07 10:42

חחחחח, לא אמיתי ?

אז מי הוזיז את הכוס ב 500 פעם שעשיתי סיאנס ?
מי נתן לי תשובות מה אנשים עושים, ברגע שאני נמצא בחדר מסויים בזמן מסויים ?

תחסכו את המשפט "זה לא אמיתי" .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ