![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה אחד הדברים שמעניינים אותי.. עולם הבא .. גן עדן.. גיהנום - סיאנסים וכול השיט הזה..
אבל בינתיים אני חי את החיים דוחק את המוט במרתף שלי ולא מזיק לאף אחד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי הדתי רגיל..זה כבר חלק מהשיגרה שלו..לעומת זאת החילוני זה יחסית חדש לו אז הוא מתלהב ומתעמק.. |
לאחר שקראתי את כל הפוסט יש לי דבר אחד להגיד תאוננו אחים שלי זה הטבע של הגבר להשפריץ את זרעו אל תרגישו רע לגביי זה כי ממילא תעשו את זה בסופו של דבר וכל הצדיקים פה למינהם אם אתם כל כך מאמינים למה אתם לא חוזרים בתשובה ועוזבים אותנו בשקט כנראה שהאמונה שלכם לא מספיק חזקה אז שבו בשקט
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לחזור בשתובה זה לא אומר שאסור לך להיכנס לפורום,ליגלוש באינטרנט וכו'. לחזור בתשובה זה אומר שתפסיק לעשות דברים שאתה עושה כמו שאתה מאוננן הבנת ? זה לחזור בתשובה לא לשים כיפה ופאות. |
לחזור בדיסניבום, האמינו במיקי מאוס!!
|
ציטוט:
|
מה לא אמיתי מה?? סיאנס זה אמיתי כל מי שחושב שלא אז שילך לנסות ואז ידבר אל תדברו סתם מה שאתם לא יודעים כי אני עשיתי כמה פעמים וזה עובד.
ועוד משו אם תעשו סיאנס כל מי שלא מאמין באלוהים אני חושב שהכל יתברר לו. |
ואאאאאאאי תזמין את Mike Mentzer יש לי כמה שאלות בקשר ל Haevy Duty
סתם עדיף לא תהיתעסק בזה ! |
ציטוט:
|
וואלק גם אני רוצה לנסות הנושא הזה מעניין חושרמוטה.... הבעיה היא שאני מפחד להיכנס לזה :\
|
חחחחח, לא אמיתי ?
אז מי הוזיז את הכוס ב 500 פעם שעשיתי סיאנס ? מי נתן לי תשובות מה אנשים עושים, ברגע שאני נמצא בחדר מסויים בזמן מסויים ? תחסכו את המשפט "זה לא אמיתי" . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ