![]() |
המפצל נותן בראש
|
שמע אחי עברתי על הלוג שלך משקלים לפנים התקדמות מטורפת במיוחד הדדליפט שלך ..טכניקה ממש יפה כמה זמן אתה מתאמן סך הכל בכלל ובפרט עושה את התרגילים המורכבים (דדליפט סקוואט)?
חחחחח ואהבתי בסרטון דדליפט האחרון שלך את הבחור מאחוריך שמסתכל בקנאות על המשיכה שלך והולך לעשות טי בר בשכיבה ושיפוע.. |
מבחינת זמן אימונים אני מתאמן המון זמן...
שנה אחת בבסיס אימונים מאולתרים פלוס פעם בשבוע חדר כושר ליצנות כזה עוד שנה וחצי - שנתיים סתם ab/abc כזה, השקעתי אבל לא היה הגיון מסויים באימונים או מטרה מסויימת סתם יויו בין מאסה לחיטוב שנה עשיתי p/rr/s abcd הגעתי מ72 די חטוב ל90 די שמן, אחרי זה חיטוב עד 74 מאוד חטוב, ומאז (פתיחת הלוג) אני עובד תוכנית כוח. דדליפט אני עושה שנה וחצי בערך, היה גם לפני אבל לא באמת איך שאמורים לעשות. סקוואט עושה קצת יותר זמן מזה, אבל לפני הprrs היו הגבלות (לא היה כלוב) וגם לא ידעתי איך אמורים לעשות באמת... הייתי עושה בזמנו 120-130 קילו ל3-4 חזרות, לא מלא. |
הגעת לאות D בתכניות פיצולים
http://www.joebuddentv.com/forums/im...ilies/jay2.gif בל1ט החודשhttp://www.joebuddentv.com/forums/im...ilies/jay2.gif סתם רציתי להשתמש בסמיילי...:whistle: |
ציטוט:
|
JM press/מקבילים
כל תרגיל אחר יהיה מיותר ממליץ על מקבילים ותנסה עם אחיזה כמה שיותר צרה(כשאתה בתחתית, פשוט תקרב אם המרפקים שלך כמה שאתה יכול |
יש כאלה שלא יכולים מקבילים
אני למשל כשאני עושה מקבילים אני מת הכתף שלי מתאבדת |
וואלה התקדמות מצויינת
|
אני חושב שפרס לעשיריות זה התרגיל הכי טוב ליד אחורית
|
לחיצות צרות/פרס/מקבילים
|
להוסיף בנץ' צר (כמה צר?) באיזה אימון? כי באימון 1 ו3 יש גם ככה בנץ'..
לגבי מקבילים לפעמים המרפק מציק לי אבל אני אנסה נראה איך יזרום. איזה טווח חזרות? נפח? להתקרב לכשל וכו'? |
ציטוט:
|
כמה סטים?
שבוע 15, אימון 3 סקוואט - 144 לשלישיה, היה בסדר, קשה לי לשבור מקביל מבחינת גמישות שאני עומד רחב, אבל אני מצליח. (המצלמה עדיין בחזקת נעדרת) בנץ' - ריסט, 106 לשלישיה. מתח- חמישיה חמישיה + 15 פאונד חמישיה + 25 פאונד חמישיה + 35 פאונד חמישיה + 50 פאונד עשיריה |
אתה יכול לעשות jm press
תרגיל בין הטובים לטרייספ, גם הפרס טוב, אבל הוא יעייף אותך יותר. |
אוקיי גיגלתי וראיתי מה זה, אמורים לעשות את זה עם טווח תנועה חלקי כמו שדייב טייט מדגים אני מניח?
אגב הזוי לראות אותו חטוב... |
על מה תמדבר? פר0?
|
Jm פרס
|
תקשיב טוב גם למה שלואי אומר בהתחלה, די עוזר להבין מה בעצם עושים. |
תלמד להעלות סירטונים שחיף מסריח עם פפיון
בטח הוא התכוון לזה |
שבוע 16, אימון 1
סקוואט 144 לחמישיה, היה קשה אבל סביר. מציק שאין מצלמה אני עברתי לעמידה רחבה וצריך לוודא שאני שובר למרות שאני די בטוח שכן. בנץ' 106 לחמישיה. מתח- חמישיה חמישיה + 15 פאונד חמישיה + 25 פאונד חמישיה + 35 פאונד חמישיה + 50 פאונד לא היה זמן לגיי איי אם פרס |
שבוע 16, אימון 2
בקושי ישנתי בימים האחרונים. איזה יום נהדר לשבירת שיאים. סקוואט קל פרס בריסט... 67 לחמישיה דדליפט 190 לחמישיה! ב2 חזרות האחרונות לקח לי זמן בין חזרה לחזרה אבל לא מוגזם כמו בשבוע הקודם. צעקתי צרחתי דפקתי ונאנחתי האחמ"ש בא לשאול אם סיימתי ואחת המתאמנות טענה כי גרמתי לה טראומה תמידית... לצערי הרב לא צולם... איי אם גיי פרס - 40 לשמיניה 50 לשמיניה 60 לשמיניה 60 לשמיניה |
190 ל5, סחתיין!
|
כן זה מתחיל להיות משקלים מרשימים... עכשיו שחזרתי ללמוד והסדר יום שלי פלוס מינוס קבוע אני מצליח לאכול יותר כי בלימודים אין משהו יותר טוב לעשות מאשר להביא צידנית עם מליון סנדויצים ולאכול
|
מפצל האם גם בסנביצ'ים אתה דואג לפצל ?
|
ציטוט:
|
אגב אני הולך לזרוק כאן פצצה אבל יש סיכוי בעתיד (לא בחודש חודשיים הקרובים) לחזור לפיצולים... אבל נראה...
|
אין בעיה לפצל, אבל יש כמה דברים שאסור למתאמן רגיל לעשות:
1. להתאמן יותר מ4 פעמים בשבוע 2. להגיע לאות d באיזשהו שלב בחיים 3. לעשות קיקבק ותרגילים מפגרים כמו הרחקת כתפיים כדי למלא תכנית 4. לוותר על סקוואט ודדליפט 5. לעשות 15-20 חזרות(wtf) 6. לעשות יותר מ3 תרגילים מבודדים באימון בסופו של יום אתה תחלק יומיים לפלג גוף תחתון ויומיים עליון בסוג כזה או אחר, ותוסיף כמה תרגילים לזרועות ככה שזה בסדר |
Wtf
:):):):) מאיפה הבאת את זה עכשיו |
אין עוד מה לדבר נכון לעכשיו על תוכנית פיצולים, יש עוד זמן ורבאק לתת בכוח, אין ספק.
בזמנו עשיתי prrs abcd והייתי מאוד מרוצה, אם אני אחזור לזה, זה יהיה באותה חלוקה רק עם שינוי תרגילים בעיקר שבוע 16, אימון 3 סקוואט - 147 לשלישיה, היה סבבה. אני צריך לצלם כי אני עומד מאוד רחב ואני חושב שהעומק גבולי, ואם אני יורד יותר עמוק אני מאבד מתח. מצאתי את המצלמה אז להבא יהיה. בנץ' 108 לשלישיה, קליל (ריסט) מתח חמישיה חמישיה + 17.5 פאונד חמישיה + 27.5 פאונד חמישיה + 37.5 פאונד שלישיה + 52.5 פאונד עשיריה |
ציטוט:
דווקא abc טיפשית יותר ע1פיר....למה לחזור לפיצולים? |
יאיר אולי תעלה את התוכנית אימונים שלך?
|
העלתי אותה פעם אין לי כוח שוב
למה לך? |
אני סקרן לראות אותה.
אפשר קישור? |
כי נמאס לעשות סקוואט כל אימון שאין לי שום רצון לגדול בפלג גוף תחתון... אני מתכוון לנצל את ההתקדמות כמה שאפשר מבלי לבלוס ולהשמין, ואז לעשות חושבים. מה שאני רוצה להמנע ממנו זה מצב שההתקדמות שלי תהיה מינ' ואני אצטרך לעשות המון בשביל כל קילו על המוט בעיקר מבחינת אוכל והשמנה...
וגם כי זה קצת דרמטי מדי לפעמים שכל אימון צריך לשבור שיאים וגם למי שמאוד אוהב להתאמן זה קצת כבד מדי, תרתי משמע, באורך חיים עמוס. אבל זה סתם לבטים בנתיים, כרגע אני ממשיך. |
אז הפתרון לבעיה הזאת שלך הוא לשחק פוטבול....
ו-וואי וואי וואי-אני פותח פוסט במיוחד בישבילך [כי יש לי זמן לזרוף עד 3] ובוא אכתוב תתכנית שלי-בפיתוח גוף כללי |
ציטוט:
מבחינת הפיצולים אני לא מכיר בנאדם אחד לא משנה כמה הוא חזק, שתתן לי לעבוד איתו ואני לא אגיע איתו למטרות שהוא רוצה עם ab(גם אם הוא רוצה נפח גבוה וגוף נפוח כמו בלון)... ע1פיר, יש תכניות כוח נוספות, רק התכניות של סטאר ושל ריפטו משלבות סקבט כל אימון יש תכניות של ג'ים ונדלר/דייב טייט/שקר כלשהו שאתה יכול לצבור בהם ניפוח יפה ולסקבט פעם בשבוע |
התכנית באוויר
|
ציטוט:
אני בטוח שאם אתה תעשה תוכנית בסגנון ws או טקסס מתוד עם פמפומים בסוף אתה תהיה מרוצה מהתוצאות. |
ציטוט:
ציטוט:
אני אעשה עוד תוכנית כוח זה די בטוח, נראה מה יהיה בעתיד כרגע אני בריסט בבנץ', פרס, סקוואט, עברתי למתח במקום bor, והדדליפט מאוד קרוב לריסט (הצלחתי לסגור חמישיה על 190 רק באימון השלישי שניסיתי, וגם החמישיה הזאת לקחה איזה דקה לפחות) שאני אתקע שוב ברוב התרגילים אני אעבור תוכנית לכוח אחר כלשהו. |
ציטוט:
אל תתפתה להתעסק בחרא! אתה יכול לנסות את 5/3/1, זאת גם תכנית שאתה יכול לשחק איתה איך שאתה רוצה אני הולך לעשות אותה בחיטוב כנראה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ